eitaa logo
میوه و سفرآرایی مرضیه بانو
5.9هزار دنبال‌کننده
18.9هزار عکس
8هزار ویدیو
1 فایل
با دستورهای این کانال تزیینات زیبا برای سفره های خودتون خلق کنید کپی مطالب کانال ممنوع میباشد کانال آشپزی مرضیه بانو @shirini71 کانال آیت الله مجتهدی @mojtahedie71
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
🔅اگر مقدارى خورش قورمه سبزی باقى مونده بود ميتونيد غذای جالب ازش دربیارم که خیلی هم خوشمزه ست👌🏻 سه پیمانه برنج رو چند ساعت خیس کنید . سپس سه تا زرده تخم مرغ و زعفران آب کرده و نصف پیمانه ماست سفت رو کاملا مخلوط کنید تا یکنواخت بشه و ماست کاملا باز بشه . اگر ماست سفت ندارین و از ماست معمولی استفاده میکنین ؛ ماستشو بیشتر کنین ولی با ماست سفت بهتر میشه .... حالا برنج رو آبکش کنید و بعد با مایه ماست مخلوط کنین .کف قابلمه کمی روغن بریزین . حالا نصف برنج رو بریزین تو قابلمه و سطحشو کاملا صاف کنین بعد خورش قورمه سبزی رو روش بریزین و دوباره سطحشو صاف کنین و بقیه برنج رو روش بریزین و سطحشو کاملا صاف کنین و بزارین تا مثل برنج عادی کاملا دم بکشه . 🔸بهتره قورمه سبزیتون آبدار نباشه @mivhe71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
قالب سیلکونی شکلات تخته ای و پشمک اول شکلات تخته ای بنماری کردم بعد با قاشق خیلی کوچک کف قالب و دیواره هاشو کامل شکلات زدم بعد گذاشتم یخچال سفت بشه بعد پشمکو گلوله کردم گذاشتم وسط قالب و دوباره شکلات ریختم روش ودوباره گذاشتم یخچال و آماده شد @mivhe71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
مواد لازم :👇 شير يك ليوان پودر خمير مايه يك قاشق غذا خوري شكر چهار قاشق غذا خوري تخم مرغ دو عدد نمك نوك قاشق چاي خوري كره هفتاد گرم ارد تقريبا چهار ليوان دستور تهیه :👇 ابتدا شير رو كمي ولرم ميكنيم بد خمير مايه رو با ي قاشق شكر داخل شير ريخته ده دقيقه روش بشقاب ميزاريم در ظرف ديگري تخم مرغ رو باهمزن دستي ميزنيم . سه قاشق شكر را اضافه ميكنيم و بد هفتاد گرم كره را اضافه ميكنيم و نوك قاشق نمك و مواد را هم ميزنيم خمير مايه را اضافه كرده و هم ميزنيم حالا ارد را اضافه ميكنيم سه ليوان ارد الك شده را اضافه ميكنيم و از ليوان چهارم به بعد ،بعد از ورز مواد اگر لازم بود كم كم اضافه ميكنيم خمير را ورز ميديم تا بدست نچسبدبعد در ظرفي ميزاريم و روش را با دستمال يا سلفون ميپوشونيم. بد از يك ساعت پف خميرو ميگيريم و يكم ورز ميديم حالا با وردنه يكم صاف ميكنيم بعد باكاتر دونات ميزنيم و روي كاغذ روغني و روش پارچه ميندازيم و نيم ساعت ديگر استراحت ميدهيم بعد در قابلمه گودي روغن را داغ كرده و دونات ها را داخل روغن ميندازيم @mivhe71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
دورچین
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
🍨🍨 مواد لازم 🍘1 پیمانه آرد 🍘1/5 پیمانه آرد برنج 🍘تخم مرغ ۴ عدد 🍘بکینگ پودر ۱ ق مرباخوری سرپر 🍘1 پیمانه شیر 🍘1/4 پیمانه گلاب 🍘1/2 پیمانه روغن مایع 🍘1 پیمانه شکر 🍘زعفران غلیظ دو ق غ 🍮مراحل🍮 تخم مرغ ها دانه دانه با شکر مخلوط کنید تاسفید و حجم دار شود گلاب و زعفرون اضافه کرده سپس شیر و روغن به ترتیب اضافه کرده یکدقیقه با همزن میزنیم در ظرفی دیگر آرد و بکینگ پودر و آرد برنج سه بار الک میکنیم به مایه بالا اضافه میکنیم و به آرامی با قاشق چوبی هم میزنیم دستگاه ساندویچ ساز گرم کرده قالب کمی چرب کرده ازمواد داخل آن میریزیم بمدت شش دقیقه یا تا زمانیکه طلایی شوند (اگر این دستگاه ندارید فر گرم کنید داخل قالب بریزید) @mivhe71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
کشک بادمجان