میوه و سفرآرایی مرضیه بانو
#شامی_بدون_گوشت
#غذای_گیاهی
#گیاهخواری
من اومدم باز با یه غذای بدون گوشت دیگه
تقریبا یه مدل شامیه و با سس گوجه فرنگی سرو میشه همچین تا حدودیم من دراوردیه و خودمم برای اولین بار بود که درستش کردمو نتیجه اش خوب شد البته بعد تلاش بسیار برای به ثمر نشستن شامیش😅😅😅
خلاصه که این رسپی ای که میبینین همچین همینطوری راحت اینشکلی نشده و قبلش یه گندایی زده شده
حالا بگذریم، بذارین دستورشو بهتون بگمو از من میشنوین حتما درستش کنین که خوشتون میاد....
مواد لازم:
یکو نیم پیمونه لوبیا سفید پخته
یک پیمونه عدس پخته
یدونه تخم مرغ
یه قاشق غذاخوری رب گوجه
دو قاشق غذاخوری پیاز داغ
چهار تا گوجه فرنگی
یک مشت کوچیک جعفری
اول از همه لوبیا و عدس پخته رو میریزیم تو غذاساز تا تقریبا حالت خمیری پیدا کنن (لازم نیست کاملا پوره ای و یکدست بشن همین که چسبندگی پیدا کنن کافیه) بعد این مخلوطمون رو با تخم مرغ مخلوط میکنیم تا شبیه مایه شامی یا کتلت بشه اگه به اندازه ی کافی چسبندگی نداشت یکمم آرد اضافه میکنیم
بعد به اندازه ی یه گردو ازشون برمیداریم گردشون میکنیمو یکمم فشارشون میدیم تا سطحشون صاف بشه و دو طرفشون رو سرخ میکنیم وقتی سرخ شدن از ماهیتابه درشون میاریم و تو همون ماهیتابه رب و پیاز داغ رو با نمک، فلفل و هر ادویه ای دوست داریم تفت میدیم تا رب از خامی دربیاد من به جای نمکو فلفلو ادویه هم تو مایه شامی و هم تو سسش فقط ادویه خورشتی مگی ریختم که دوسشم داشتم
بعدش بهش گوجه هایی که پوست کندیم و خرد کردیم رو اضافه میکنیم و باز یکم تفت میدیم تا گوجه ها یکم آب بندازن آخرشم یه لیوان آب اضافه میکنیم تا سسمون بپزه و وقتی سس یکم قوام اومد شامیامون رو بهش اضافه میکنیم تا شامیا هم مزه ی سس رو بگیرن و خورشتمون کم کم جا بیوفته و غلیظ بشه آخرشم جعفری خرد شده اضافه میکنیم بابت عطرش و تمام...
╭┄✵🍳🥘🍲🥣🥮✵┄╮
🆔 @mivhe71
#دسر_شانامو
شیر عسلی یک قوطی
بستنی لیوانی وانیلی یک عدد
پنیر ماسکارپونه ۲۰۰گرمی
خامه صبحانه یک عدد
پودر ژلاتین سه قاشق سوپخوری
ژله شاتوت یا هر طعمی که دوست دارید
ابتدا پنیرماسکارپونه را در حد باز شدن با همزن میزنیم و سپس خامه صبحانه رو به ان اضافه میکنیم
وکمی با همزن در حد سه ثانیه مخلوط میکنیم و سپس بستنی و شیر عسلی را نیز افزوده و هم میزنیم و حالا ژله شاتوت یا هر طعمی خواستید از قبل با یه لیوان اب جوش باز کنید و به دمای محیط برسونید و به مخلوط اضافه کنید و هم میزنید،و در آخر سه قاشق پودر ژلاتین رو که بن ماری و به دمای محیط رسیده به مواد قبلی اضافه میکنیم و قالب مورد نظر را چرب کنید و داخل قالب بریزید و چهار الی پنج ساعت در فریزر گذاشته و سپس به راحتی از قالب جدا کنید
@mivhe71