eitaa logo
میوه و سفرآرایی مرضیه بانو
5.8هزار دنبال‌کننده
18.9هزار عکس
8هزار ویدیو
1 فایل
با دستورهای این کانال تزیینات زیبا برای سفره های خودتون خلق کنید کپی مطالب کانال ممنوع میباشد کانال آشپزی مرضیه بانو @shirini71 کانال آیت الله مجتهدی @mojtahedie71
مشاهده در ایتا
دانلود
🥔 😋 ▫️سیب زمینی آپ پز شده ششصد گرم ▫️نشاسته ذرت صد و بیست گرم معادل یک پیمانه ▫️پنیر چدار یا پیتزا رنده شده صد گرم معادل یک پیمانه ▫️جعفری چهار ق غ(من به جاش شوید استفاده کردم )مقدارش هم بستگی به خودتون داره می تونید کمتر یا بیشتر بریزید. ▫️نمک و فلفل سیاه به مقدار لازم 🔸همه مواد باهم مخلوط میشن خمیر قابل انعطافی بدست میاد، با وردنه باز می کنیم و برش زده و سرخ می کنیم، استفاده از کیسه فریزر چرب شده برای سهولت کاره ،این خمیر بدون کیسه فریزر چرب شده هم به راحتی قابل باز کردن و برش زدنه ، فقط سیب زمینی ها را بعد از آب پز شدن کنار بذارید تا کاملا خنک بشن ، بعد رنده ریز یا پوره کنید ✾࿐ᭂ༅•❥🥘🥗🍕❥•༅ᭂ࿐✾ @mivhe71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
یه زمانی _ماکارونی تو ایران ترکوند و همه بلدش شدن؛ اما ها خیلی متنوع‌تر از اونو هستن... حالا یه نمونه عالی و درجه_یک رو بهتون یاد میدم که به راحتی میتونین تو و ها درست کنین و همه رو انگشت به دهان بذارین و بترکونین. مزه‌ش بینظیره🤩😍 ‌ ‌ ‌ ‍ ‌ ‌‌ ‌برای تهیه ی با 🌭 ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ 🔸اینارو داشته باش👇 ‌ ‌ ‌ روغن زیتون ..... 3قاشق غذاخوری سوسیس90درصد ..... 400گرم‌ ‌ کدوسبز خردشده ..... 1عدد‌ فلفل دلمه‌ای سبزیاقرمز ..... 1عدد ‌گوجه گیلاسی ...... 200گرم‌ ‌ ‌ پاستا فوسیلی ..... 340گرم‌ ‌ ‌ ‌زیتون اسلایسی ..... 40گرم ‌ ‌ پنیر فتا ..... 75گرم ‌ریحان تازه خردشده ..... 2قاشق غذاخوری ‌ پیازچه ..... 2قاشق غذاخوری سرکه بالزامیک ...... 1قاشق غذاخوری ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ 🔸‌و اینطوری درستش کن👇‌ ‌ ‌ ‌ 1️⃣ روغنو توی ماهیتابه بریز. تو دمای ملایم، سوسیس‌ها رو بریز توش تا 8 الی 10 دقیقه بپزه ‌ ‌ ‌‌‌ 2️⃣ سوسیس‌ها رو از ماهیتابه دربیار. کدو و فلفل دلمه‌ای رو توش بریز و 2دقیقه تفتش بده. بعد به همراه سوسیس بریزشون توی یه ظرف بزرگ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌‌‌ 3️⃣ پاستاهارو آبکش کن و اون رو هم بریز توی ظرف بزرگ. بعدش گوجه، زیتون، پیازچه و ریحان تازه رو بهش اضافه کن و با روغن زیتون و سرکه بالزامیک مخلوطشون کن ‌ ‌ ‌‌ 4️⃣ حالا وقتشه که پنیر فتا رو اضافه کنی🤩 ‌ ‌ ‌MrPastaIran‌ ‌ ‌ ╭┄✵🥬🥒🥕🍀✵┄╮ @mivhe71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
🍭🍡🍭سُفرتو رنگی کن 🍭🍡🍭 🍥 سالاد 🍌🍍🍉🍽🍉🍍🍌 🍹🍕🍹 @mivhe71🍹🍕
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
🍭🍡🍭سُفرتو رنگی کن 🍭🍡🍭 🍥 سالاد الویه 🍌🍍🍉🍽🍉🍍🍌 🍹🍕🍹 @mivhe71🍹🍕
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
میوه و سفرآرایی مرضیه بانو
۳۰۰ گرم گوشت ۱/۵ کیلو بادمجان ۱ پیمانه گندم ۱ پیمانه برنج ۱ شیشه کوچک کشک نمک.زردچوبه.فلفل پیازداغ ونعناداغ گندم وبرنج راازقبل خیس کنید جدا جدا بامقداری آب بگذاریدتاکاملابپزه. بادمجان ها راسرخ یاکبابی وخردکنید. گوشت را با ادویه و پیاز بپزیدوریش ریش کنید. پیازداغ درست کنیدوکناربگذارید. گندم های پخته روبا گوشت کوب یاغذاساز پوره کنید. سپس صاف کنیدو سبوس های آن را جدا کنید.(من نکردم) این مرحله اختیاریه. برنج را هم له و به پوره گندم اضافه و مخلوط کنید. بهتره ازبرنج نیم دانه وخوش عطر ایرانی استفاده کنید. بادمجانهارابکوبیدتا نرم شودوسپس به حلیم اضافه کنید. گوشت ریش ریش شده و مقداری از آب گوشت را افزوده وخوب مخلوط کنید و روی حرارت ملایم قراردهیدتاجابیفته. نیم ساعت مانده یه سرو کشک را رقیق کنید و روی حرارت ملایم شعله قرار دهید تا کمی بجوشد و به حلیم اضافه کنید. نیمی از پیاز داغ را هم اضافه سپس درون ظرف مورد نظر بریزید و با کشک و پیاز داغ و نعنا داغ تزئین کنید. @mivhe71