#کرانچی_سیب_زمینی 🥔 😋
#کرانچی
▫️سیب زمینی آپ پز شده ششصد گرم
▫️نشاسته ذرت صد و بیست گرم معادل یک پیمانه
▫️پنیر چدار یا پیتزا رنده شده صد گرم معادل یک پیمانه
▫️جعفری چهار ق غ(من به جاش شوید استفاده کردم )مقدارش هم بستگی به خودتون داره می تونید کمتر یا بیشتر بریزید.
▫️نمک و فلفل سیاه به مقدار لازم
🔸همه مواد باهم مخلوط میشن خمیر قابل انعطافی بدست میاد، با وردنه باز می کنیم و برش زده و سرخ می کنیم، استفاده از کیسه فریزر چرب شده برای سهولت کاره ،این خمیر بدون کیسه فریزر چرب شده هم به راحتی قابل باز کردن و برش زدنه ، فقط سیب زمینی ها را بعد از آب پز شدن کنار بذارید تا کاملا خنک بشن ، بعد رنده ریز یا پوره کنید
✾࿐ᭂ༅•❥🥘🥗🍕❥•༅ᭂ࿐✾
@mivhe71
یه زمانی #سالاد _ماکارونی تو ایران ترکوند و همه بلدش شدن؛ اما #پاستا_سالاد ها خیلی متنوعتر از اونو هستن... حالا یه نمونه عالی و درجه_یک رو بهتون یاد میدم که به راحتی میتونین تو #دورهمی و #مهمونی ها درست کنین و همه رو انگشت به دهان بذارین و بترکونین. مزهش بینظیره🤩😍
برای تهیه ی #سالاد_پاستا با #سوسیس 🌭
🔸اینارو داشته باش👇
روغن زیتون ..... 3قاشق غذاخوری
سوسیس90درصد ..... 400گرم
کدوسبز خردشده ..... 1عدد
فلفل دلمهای سبزیاقرمز ..... 1عدد
گوجه گیلاسی ...... 200گرم
پاستا فوسیلی ..... 340گرم
زیتون اسلایسی ..... 40گرم
پنیر فتا ..... 75گرم
ریحان تازه خردشده ..... 2قاشق غذاخوری
پیازچه ..... 2قاشق غذاخوری
سرکه بالزامیک ...... 1قاشق غذاخوری
🔸و اینطوری درستش کن👇
1️⃣ روغنو توی ماهیتابه بریز. تو دمای ملایم، سوسیسها رو بریز توش تا 8 الی 10 دقیقه بپزه
2️⃣ سوسیسها رو از ماهیتابه دربیار. کدو و فلفل دلمهای رو توش بریز و 2دقیقه تفتش بده. بعد به همراه سوسیس بریزشون توی یه ظرف بزرگ
3️⃣ پاستاهارو آبکش کن و اون رو هم بریز توی ظرف بزرگ. بعدش گوجه، زیتون، پیازچه و ریحان تازه رو بهش اضافه کن و با روغن زیتون و سرکه بالزامیک مخلوطشون کن
4️⃣ حالا وقتشه که پنیر فتا رو اضافه کنی🤩
MrPastaIran
╭┄✵🥬🥒🥕🍀✵┄╮
@mivhe71
میوه و سفرآرایی مرضیه بانو
#حلیم_بادمجان_شیرازی
#حلیم_بادمجان
۳۰۰ گرم گوشت
۱/۵ کیلو بادمجان
۱ پیمانه گندم
۱ پیمانه برنج
۱ شیشه کوچک کشک
نمک.زردچوبه.فلفل
پیازداغ ونعناداغ
گندم وبرنج راازقبل خیس کنید
جدا جدا بامقداری آب بگذاریدتاکاملابپزه.
بادمجان ها راسرخ یاکبابی وخردکنید.
گوشت را با ادویه و پیاز بپزیدوریش ریش کنید.
پیازداغ درست کنیدوکناربگذارید.
گندم های پخته روبا گوشت کوب یاغذاساز پوره کنید.
سپس صاف کنیدو سبوس های آن را جدا کنید.(من نکردم) این مرحله اختیاریه.
برنج را هم له و به پوره گندم اضافه و مخلوط کنید.
بهتره ازبرنج نیم دانه وخوش عطر ایرانی استفاده کنید.
بادمجانهارابکوبیدتا نرم شودوسپس به حلیم اضافه کنید.
گوشت ریش ریش شده و مقداری از آب گوشت را افزوده وخوب مخلوط کنید و روی حرارت ملایم قراردهیدتاجابیفته.
نیم ساعت مانده یه سرو کشک را رقیق کنید و روی حرارت ملایم شعله قرار دهید تا کمی بجوشد و به حلیم اضافه کنید. نیمی از پیاز داغ را هم اضافه سپس درون ظرف مورد نظر بریزید و با کشک و پیاز داغ و نعنا داغ تزئین کنید.
@mivhe71