eitaa logo
میوه و سفرآرایی مرضیه بانو
5.9هزار دنبال‌کننده
18.9هزار عکس
7.8هزار ویدیو
1 فایل
با دستورهای این کانال تزیینات زیبا برای سفره های خودتون خلق کنید کپی مطالب کانال ممنوع میباشد کانال آشپزی مرضیه بانو @shirini71 کانال آیت الله مجتهدی @mojtahedie71
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
املت فرانسوی 😍 ✾࿐ᭂ༅•❥🥘🥗🍕❥•༅ᭂ࿐✾ @mivhe71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
ابتدا نخود و لوبیا رو چند ساعت خیس کنید و چند بار آبشو عوض کنید بعد با بلغور گندم و آب گوشت یا آب قلم و زردچوبه و فلفل بزارین تا به مدت سه ساعت بپزه در نیم ساعت آخر هم سبزی آش رو اضافه کنید و بزارین تا آش جا بیفته .وبعد گردوی خرد شده رو بریزید بعد بزارید چند جوش بزنه ودر آخر با کشک و پیاز داغ و نعنا تزئین کنید ✾࿐ᭂ༅•❥🥘🥗🍕❥•༅ᭂ࿐✾ @mivhe71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
دوستان عزیز من مقدار مواد رو رو ذکر نکنردم.چون اندازه مواد دست خودتونه.اگه دوست دارید سس شیرین باشه مقدار شکر بیشتر بریزد. بال مرغ سرکه بالزامیک شکر قهوه ای سس کچاپ نمک و فلفل و زنجبیل روغن کنجد طرز تهیه: ابتدا بال مرغ با روغن و نمک وفلفل و رزماری مخلوط کنید.داخل سینی فر بچینید.حدود 20 دققه بمونه تا بپزه.می تونید گریل هم روشن کنید.تا روشم برشته بشه.درون ظرفی سرکه را بزارید بجوشه.بهش شکر قهوه ای رو اضافه کنید.زنبیل و نمک وفلفل بریزد.بعد سس گوجه.در آخر روغن اضافه کنید.بزارید سس غلیظ بشه.بعد بال ها رو از فر در بیارید.با سس مخلوط کنید یکم روش کنجد بپاشید. ✾࿐ᭂ༅•❥🥘🥗🍕❥•༅ᭂ࿐✾ @mivhe71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
🍭🍡🍭سُفرتو رنگی کن 🍭🍡🍭 🍥 صبحانه 🍌🍍🍉🍽🍉🍍🍌 🍹🍕🍹 @mivhe71🍹🍕
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
میوه و سفرآرایی مرضیه بانو
مواد مورد نیاز برای خمیر : ۱) ۲ لیوان شیر ولرم ( ۴۰۰ ml ) ۲) نصف لیوان روغن مایع ( ۱۰۰ ml ) ۳) ۱۰ گرم خمیرمایه ۴) ۲ عدد سفیده ی تخم مرغ ۵) یک ق.غ شکر ۶) یک ق.م نمک ۷) ۶ لیوان آرد مواد میانی : ۱) یک لیوان چایخوری اَرده ( ۱۲۵ ml ) ۲) نصف لیوان چایخوری شکر ۳) ۵۰ گرم کره مواد روش : ۱) ۲ عدد زرده ی تخم مرغ ۲) کنجد طرز تهیه : شیر ، سفیده ی تخم مرغ ، روغن مایع ، شکر ، نمک رو داخل ظرفی ریخته تا شکر آب بشه هم بزنید خمیر مایه رو اضافه کنید مخلوط کنید آرد رو کم کم اضافه کنید تا خمیر جمع بشه ۵ الی ۶ دقیقه ورز بدید روی خمیر رو بپوشانید یک ساعت اجازه بدید تا عمل بیاد و حجمش دو برابر بشه برای سس اَرده : کره ی آب شده ، ارده ، شکر رو با هم مخلوط کنید خمیر عمل اومده رو دو قسمت کنید هر قسمت رو هم ۵ قسمت مساوی کنید خمیرها رو گرد کنید سپس هر گوله رو باز کنید طوریکه خیلی نازک نشه خمیری که باز کردید روش از سس ارده بمالید خمیر دوم رو هم روش بزارید روش سس بمالید به همین ترتیب ۵ تا گوله رو باز کنید روی هم بچینید و مابینش سس ارده بمالید ولی رو آخرین خمیر سس نمالید . قسمت دوم خمیر رو هم همینطور درست کنید دور خمیر رو پارچه ی تمیزی بکشید داخل یخچال به مدت ۱۵ دقیقه قرار بدید سپس با وردنه خمیرها رو به ضخامت یک سانت باز کنید ( یعنی ضخامت پنج طبقه رو به یک سانت برسونید ) خمیر رو از وسط نصف کنید و هر نیمه رو هم پنج قسمت مساوی کنید و به صورت رُل جمع کنید داخل سینی چرب شده بچینید روی خمیرها زرده ی تخم مرغ بمالید کنجد بپاشید در فر از قبل گرم شده دمای ۱۹۰ درجه به مدت ۲۰ دقیقه بپزید ( شما دمای فر خودتون رو در نظر بگیرید ممکنه فر شما زودتر یا دیرتر بپزه میتونید یه خلال دندون داخل خمیر فرو کنید اگه از مواد خمیر بهش نچسبید یعنی پخته ) @mivhe71