میوه و سفرآرایی مرضیه بانو
#کبه_برنج
برنج دانه گرد یا ایرانی : ۲ پیمانه پلوپز
گوشت چرخ کرده : ۲۰۰ گرم پیاز : ۱ عدد
نمک و زردچوبه و رب گوجه به میزان لازم
تخم مرغ 1 عدد آرد سوخاری به میزان لازم
برنج را شسته و دو ساعت خیس کرده و دو برابر مقدار برنج آب ریخته و یه مقدار نمک هم ریخته و بزارید بپزه و خوب له بشه وقتی خوب پخته شده کمی روغن اضافه کرده و بزارید مثل کته دم بکشه.برای مواد میانیش ، پیاز رو نگینی خورد کنید و تفت بدین و گوشت چرخ کرده رو بهش اضافه کنید و تفت بدین کمی نمک ،فلفل، زردچوبه و رب گوجه هم بریزید و دوباره کمی تفت بدین. وقتی برنج دم کشید همونجوری داغ با گوشت کوب له کنید بزارید سرد بشه بعد با دست یا دستکش خوب ورز بدین تا بشکل خمیر در بیاد.بعد از مواد برنجی به اندازه یه نارنگی بردارید .(دستتون رو کمی با روغن چرب کنین) بعد وسطش رو خالی کنید و از مواد میانی یک قاشق بریزید و خوب و توی دست گرد و محکمش کنید تا وا نره . بعد اول توی تخم مرغ که کمی با چنگال زدین غلطونده و بعد توی آرد سوخاری بغلطونید .توی یه ظرفی روغن ریخته و روی حرارت ملایم بزارید تا روغن داغ بشه و بعد این کوفته ها رو توی روغن بندازید و با حرارت ملایم سرخ کنید مقدار مواد برای ۱۵ عدد بود.
#تارتلت_مرغ_و_قارچ
یک عدد پیاز متوسط و تفت بدین و تکه های مرغ آبپز شده و اضافه کنید حالا قارچ تفت داده شده و بهش اضافه کنید نمک، زردچوبه و فلفل و بهش اضافه کنید و تفت بدین.
خمیر یوفکا رو بشکل مربع برش بزنید سه لایه رو روی هم بزارید روی هر لایه رو کره یا روغن مایع بمالید(مثل تصویر مراحل روی هم بزارید)داخل قالب مافین بزارید و توش رو گود کنید مواد سرخ شده رو توش بریزید و روشو گوجه فرنگی خورد شده فلفل دلمه رنگی و پنیر پیتزا بریزید بمدت بیست دقیقه با دمای ۲۰۰ درجه بزارید داخل فر تا روش طلایی بشه.
#سیب_زمینی_اکاردئونی (تنوری)
سيب زميني ها را با پوست خوب شسته و خشک کرده و یک ورقه از جهت افقی برش بزنید انتهای برش یک سیخ چوبی رد کنید با چاقو از جهت عرض برش هاي نازك بزنين سیخ رو بیرون بکشید سپس سیب زمینیها رو ده دقیقه بذارين توي آب سرد تا نشاسته سیب زمینی بیرون بیاد توي يه كاسه، كره ذوب شده، پودر سيرو نمك و فلفل رو با هم مخلوط كنين و با فرچه لا به لاي سيب زميني ها بزنين بزارید داخل فر با درجه حرارت ۲۰۰ بمدت یکساعت و نیم تا تنوری بشه.
🍔 @mivhe71
#آشپزی
#پنیر_خانگی
🧀پنیر خونگی سالم 🧀
👈طرز تهیه: دو الی ۳ کیلو شیر محلی گاو را جوشانده بعد از ده دقیقه که در حال جوش هست بهش سرکه ، آبلیمو یا ماست محلی اضافه میکنیم تا شیر بِبرَد و دَلَمه ها از شیر جدا شوند بعد دلمه ها رو در کیسه میریزیم روی آن یک شی سنگین میگذاریم تا منسجم و سرد شود بعد در همان آبی که از پنیر جدا شده نمک ریخته پنیرها را نگه میداریم.همین
👈نکته:
با ماست خیلی بهتر میشه
سرکه هم حتما خونگی باشه
@mivhe71
#آش_گردو
#آش
ابتدا نخود و لوبیا رو چند ساعت خیس کنید و چند بار آبشو عوض کنید بعد با بلغور گندم و آب گوشت یا آب قلم و زردچوبه و فلفل بزارین تا به مدت سه ساعت بپزه در نیم ساعت آخر هم سبزی آش رو اضافه کنید و بزارین تا آش جا بیفته .وبعد گردوی خرد شده رو بریزید بعد بزارید چند جوش بزنه ودر آخر با کشک و پیاز داغ و نعنا تزئین کنید
✾࿐ᭂ༅•❥🥘🥗🍕❥•༅ᭂ࿐✾
@mivhe71
دوستان عزیز من مقدار مواد رو رو ذکر نکنردم.چون اندازه مواد دست خودتونه.اگه دوست دارید سس شیرین باشه مقدار شکر بیشتر بریزد.
#چیکن_وینگز
بال مرغ
سرکه بالزامیک
شکر قهوه ای
سس کچاپ
نمک و فلفل و زنجبیل
روغن کنجد
طرز تهیه:
ابتدا بال مرغ با روغن و نمک وفلفل و رزماری مخلوط کنید.داخل سینی فر بچینید.حدود 20 دققه بمونه تا بپزه.می تونید گریل هم روشن کنید.تا روشم برشته بشه.درون ظرفی سرکه را بزارید بجوشه.بهش شکر قهوه ای رو اضافه کنید.زنبیل و نمک وفلفل بریزد.بعد سس گوجه.در آخر روغن اضافه کنید.بزارید سس غلیظ بشه.بعد بال ها رو از فر در بیارید.با سس مخلوط کنید یکم روش کنجد بپاشید.
✾࿐ᭂ༅•❥🥘🥗🍕❥•༅ᭂ࿐✾
@mivhe71