eitaa logo
میوه و سفرآرایی مرضیه بانو
5.9هزار دنبال‌کننده
18.9هزار عکس
7.8هزار ویدیو
1 فایل
با دستورهای این کانال تزیینات زیبا برای سفره های خودتون خلق کنید کپی مطالب کانال ممنوع میباشد کانال آشپزی مرضیه بانو @shirini71 کانال آیت الله مجتهدی @mojtahedie71
مشاهده در ایتا
دانلود
سه تا بادمجان و سه تا گوجه رو کباب میکنیم پوستشون رو جدا میکنیم. بادمجان و گوجه رو ساطوری یا له میکنیم. سیر فراوان رو رنده میکنیم. با سرکه و نمک و کمی شکر مخلوط میکنیم. فلفل قلمی تند و سبزی خشک یا تازه دلخواه هم ریز میکنیم و مخلوط میکنیم(من نعناع و ریحان خشک ریختم) این ترشی همون روز قابل استفاده است. ولی برای خوشمزه تر شدن چند روز بعد ازش استفاده کنید . ریختن شکر و فلفل سبز دلخواه هست. @mivhe71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
6.24M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
مواد لازم: برای کارامل؛ 1.5 فنجان شکر نصف لیوان آب نصف فنجان خامه 70 گرم کره شکر و اب رو بزارید روی حرارت تا رنگش قهوه ای بشه مدام خامه و کره رو اضافه کنید و خاموش کنید. قسمت بیسکوییت: 1.5 بسته بیسکویت پتی بور 1 بسته خامه 200 گرم شکلات تیره شکلات رو ذوب کنید و با خامه مخلوط کنید و با بیسکوییت های خورد شده مخلوط کنید. @mivhe71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
میوه و سفرآرایی مرضیه بانو
یخچالی مخصوص بیسکوییت پتی بور ۳۵۰ پودر شکر ۲قاشق غذاخوری پودر کاکائو۴قاشق غذاخوری کره ذوب شده۳۰گرم شیر ولرم۱.۵لیوان طرز تهیه بیسکوییت آسیاب شده با پودر شکر و کاکائو مخلوط کرده بعد کره اضافه میکنیم بعد شیر کم کم اضافه تا مواد خمیری و جمع بشه بین سفلون استوانه ای شکل میدیم یکی دوساعت فریزر بعد برش می‌زنیم و با شکلات یا هرچیزی تزیین میکنیم @mivhe71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
: سيب زميني های تازه و درشت را 1ساعتي در آب خيس كنيد ❗️حسابي با برس اونا رو بشوريد . باسلیقه خودتون خرد کنید. قابلمه ايي رو همراه با آب و نمك روي حرارت بزاريد تا جوش بيادسپس 1ليوان سركه ي سفيد رو داخل آب بريزيد و بعد از اون سيب زميني ها رو به آب در حال جوش اضافه كنيد . 7تا10دقيقه بجوشه ،آب كش كنيد👈روی پارچه تمیزبچینیدتا خشک بشه. بعدمقداري روغن زيتون، ادويه دلخواه (پاپریکا،انواع فلفل زردچوبه پودرسیرونمک....) بهش بزنيد. فرراروی180 درجه گرم کنید. برروی سینی فرکاغذروغنی انداخته و بابرس چرب کنید. سیب زمینی ها رو در سینی بچینیدودرطبقه وسط فر قرار دهید ❗️درحین طبخ یکی دوبار زیروروشون کنیدبین سی تا چهل و پنج دقیقه بسته به اندازه برش تنوری خواهندشد❗️من گریل نمیزنم اگر دوست داشتید گریل کنید وبا انواع سس نوش جان
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
میوه و سفرآرایی مرضیه بانو
1ونیم پیمانه شیر ولرم 1 پیمانه آب ولرم 3 قاشق غذاخوری شکر 10 گرم خمیر مایه یا یک قاشق غذا خوری 2 قاشق غذاخوری کره یا مارگارین در دمای اتاق 2 قاشق غذاخوری ماست 1/2 پیمانه روغن مایع 1 قاشق غذاخوری نمک 2 تا سفیده تخم مرغ داخل خمیر 2 تا زرده تخم مرغ با زعفران رومال کنجد حدود 11 پیمانه آرد - برای داخل پوآچاها: من از پنیر سفید پگاه استفاده کردم شما می تونید از سیب زمینی و پیاز، پنیر و جعفری، پنیر و گردو ، گوشت چرخ کرده ویا ... دستور تهیه : 👇 📝سیب زمینی هارو آبپز کنین و له کنین و 1 پیاز رو خرد کنین و تفت بدین با کره یا روغن، بعد سیب زمینی هارو اضافه کنین و نمک و فلفل سیاه بزنین و تفت بدین، بعد بزارین سرد شه. 📝آب و شیر ولرم رو مخلوط کنین، خمیر مایه و شکر رو اضافه کنین و مخلوط کنین و 7 دقیقه صبر کنین، سپس بجز آرد همه موادو اضافه کنین و مخلوط کنین، در آخر یواش یواش آرد رو اضافه کنین و ورز بدین، تا خمیری بشه که به دست میچسبه، دستتون رو روغنی کنین تا به دستتون نچسبه و ورز بدین.روشو بپوشونین و 1 ساعت بزارین بمونه تا بیاد. سپس از خمیر، توپهای به اندازه لیمو یا نارنگی بردارین و داخلش مواد دلخواه رو بزارین و ببندین، داخل سینی بچینین و روشون 1 زرده تخم مرغ با زعفران بمالین و کنجد بپاشین و با چاقو یا کاتر برش سیب ، خط بندازین و در فر گرم شده 200 درجه 20 تا 30 دقیقه بپزین flower_m234 @mivhe71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا