eitaa logo
میوه و سفرآرایی مرضیه بانو
5.8هزار دنبال‌کننده
19هزار عکس
8.3هزار ویدیو
1 فایل
با دستورهای این کانال تزیینات زیبا برای سفره های خودتون خلق کنید کپی مطالب کانال ممنوع میباشد کانال آشپزی مرضیه بانو @shirini71 کانال آیت الله مجتهدی @mojtahedie71
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
کباب سیخی دو رنگ فیله های چرخ شده را به همراه یک عدد پیاز آب گرفته شده،پودر زعفران و پودر سیر نمک فلفل سیاه ورز می دهیم و در آخر با یک قاشق خامه صبحانه مخلوط می کنیم.برای گوشت نیز همین کار را انجام داده با این تفاوت پودر سیر را حذف می کنیم.‌ نکته های لازم برای سیخ گرفتن:‌‌‌ سیخ چوبی را با آب مرطوب کرده و فیله های گلوله شده را آماده کنید و برای گوشت چرخ شده نیز همین کار را انجام دهید با این تفاوت که کمی سایز گلوله را بزرگتر بگیرید که هنگام پخت کوچکتر از گلوله های مرغ نشود.‌و نیم ساعت داخل یخچال استراحت دهید،و حالا یکی درمیان سیخ بگیرد.‌‌‌ و انتها و نوک سیخ را با دستمال تمیز کنید و در روغن و کره سرخ کنید.‌ @shirini71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
🍎🍏🍨🍧 سیب زرد یا قرمز شیرین و رسیده :۱۲ عدد گلاب :۱/۲لیوان عرق بیدمشک :۱ استکان عرق بهارنارنج : ۱ استکان شکر :۱۰ ق غ عسل :۲ ق غ آب :۲لیوان زعفران دم کرده :به اندازه دلخواه تخم ریحان : بمیزان لازم سیبها را پوست کنده و با رنده درشت رنده کنید و تخم ریحان (تخم شربتی) را پاک کنید و بشورید و در اب گرم خیس کنید تا لعاب بندازد . سیبها را در کاسه بزرگی بریزید و بقیه مواد رو بهش اضافه کنید وکاملا هم بزنید که شکر و عسل کاملا حل بشن .بذارید توی یخچال و سرد که شد میل کنین,برای ماه رمضان این فالوده رو درست کنید خیلی میچسبه و حتی با سیبهایی که تو یخچال مونده و مصرف نمیشه هم میشه این فالوده رو درست کرد .جدیدا هم دکتر کردافشاری این دستور رو خیلی توصیه میکنن . دوستان اگه خواستید میتونید تمامی مواد رو با ذایقه خودتون کم و زیاد کنین از لحاظ شیرینی و غیره. من کمی هم شیره انگور اصافه کردم . @mivhe71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
🥙 ١سينه مرغ پخته رو ريش ريش كرده باخيارشور ذرت-كلم خرد شده و لوبيا قرمز پخته و جعفري وشويد و دوحبه سير رو باماست و مايونز و سس خردل مخلوط داخل ظرف هاي خوشگل سروميكنيم ☺️ @mivhe71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
پنیر ماسکاراپونه ۲۰۰گرم خامه فرم گرفته ٢٠٠گرم کیک شکلاتی به مقدار لازم توت فرنگی به مقدار لازم شکلات چیپسی به مقدار لازم شیر کاکائو یا شیر یا قهوه فوری برای خیس کردن کیک خامه رو‌که فرم دادید پنیر ماسکاراپونه رو اضافه می کنیم بهش و با همزن دور تند میزنیم تا با هم مخلوط بشن،نصف لیوان پوره ی توت فرنگی رو بهش اضافه می کنیم و با همزن میزنیم(می تونید کمی هم رنگ خوراکی صورتی اضافه کنید) بعد کیک رو اندازه ی لیوان یا قالب مورد نظر برش بزنید و کنار بذارید.کیکم برش زدید رو ته لیوان بذارید و روش یه قاشق شیر کاکائو یا شیر بریزید تا کمی خیس بشه و بعد توت فرنگی ها رو برش بزنید و کناره های لیوان بچسبونید،بعد به کمک قیف از کرم صورتی رنگمون توش بریزید و کمی شکلات چیپسی و دوباره کیک و روش کرم صورتی و ادامه بدید تا چند لایه که خودتون دوست دارید و در آخر روش رو با توت فرنگی خرد شده و شکلات چیپسی تزیین کنید🤗 @mivhe71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
کیک‌مرغ تخم مرغ ۲ عدد آرد گندم ۱ لیوان روغن یک سوم لیوان بکینگ پودر یک ق غ سرپر ماست چکیده نصف لیوان نمک و فلفل به مقدار لازم و ادویه های دلخواه به مقدار لازم یکم مواد مرغی(مرغ ریش ریش شده پخته شده رو با یکم رب و یا کوجه و پیاز داغ و ادویه کافی تفت بدین) تخم مرغ و نمک و فلفل رو اونقد بزنین تا کف کنه بعد روغن و ماست رو اضافه کنین و هم بزنین و بعدش آرد و بکینگ پودر رو با هم قاطی و توش الک کنین و هم بزنین ، صفحه ساندویچ ساز رو حسابی چرب کنین و بعد یه لایه مواد بریزین و وسطش مواد مرغ بریزین و روش دوباره مواد بریزین تا روشو بپوشونه،بعد ۵الی ۷ دقیقه بزارین بپزه این زمان بستگی به مدل ساندویچ سازتون داره @mivhe71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
تزیین صبحانه