5.98M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#کورن_داگ
֍֍֍֍֍֍֍֍֍֍֍֍֍֍֍֍֍
مواد لازم:
هات داگ🌭
برای مایه ی خمیری:
آرد سفید🥡
آرد ذرت🌽
تخم مرغ 🥚
شیر🥛
نمک،فلفل و پاپریکا🧂🌶
میوه و سفرآرایی مرضیه بانو
#پیتزا_مرغ_وقارچ_تابه_ایی
#پیتزا_فوری
#بدون_فر
پیتزا قارچ و مرغ داریم چه پیتزایی 😋 از همون نوع سریع و راحت و بدون فر با خمیر فوری بدون استراحت که قبلا هم گذاشتم فقط اینبار با تابه معمولی درست شده .
مواد لازم براي خمير پيتزا:
آرد...... یک و نیم پيمانه
نمک ...... یک قاشق چایخوری
ماست ...... يك دوم پيمانه
بکینگ پودر ... یک ق چ
روغن مايع ...... 2 قاشق سوپخوري
تخم مرغ ...... 1 عدد .
مواد داخل پیتزا :
پیاز .. گوشت چرخکرده یا سویا یا سوسیس یا مرغ .... قارچ ... فلفل دلمه ..
.
مواد داخلش .
مرغ را مکعبی و ریز از شب قبل خرد کرده با پیاز و ادویه و پودر زیره سبز و زردچوبه و زعفرون و پودر سیر و یه قاشق ماست بزارین با در بسته در یخچال طعم دار بشه و صبح با همون پیاز تفت بدین و یه قاشق روغن و نصف لیوان اب حرارت کم بزارین خوب بپزه و بعد قارچ ورقه شده و فلفل دلمه را افزوده و ادویه اویشن و پاپریکا و فلفل و و نمک .
فقط نباید مواد اب داشته باشه .چون قارچ اب نیندازه باید تفت بدی حتما یه دونه رو برای تزیین میتونی روی پنیر بزاری. باید خوب خنک بشه.
حالا خمیر :
ابتدا آرد نمك ماست .بيكينگ پودر تخم مرغ و روغن را داخل کاسه بریزین و خوب با قاشق مخلوط كنيد. اين خمير حالت چسبندگي دارد.اروم با انگشت به اطراف تابه بکشید تا پهن بشه
كف تابه را چرب كنيد و خمير را كف ظرف پهن کنید. این خمیر هر چقدر نازک تر باشه بهتره قبلا من از تابه دوطرفه استفاده کردم ( واشر نارنجی تابه رو دربیار) ای دفعه تابه گرد معمولی استفاده کنی اما دم کنی حتما بزارچون عرق میکنه و خمیر خیس میشه. تابه بزرگ باشه بهتره .
با چنگال روی خمیر سوراخهایی ایجاد کن و هفت دقیقه روی حرارت کم بزار بعد دربیار ( اگر تونستی در این مرحله خمیر رو برگردونی خیلی عالیه وگرنه همون سمت هم باشه اشکال نداره ) کمی سس گوجه روش بریز و بعد پنیر پیتزا و بعد مواد رويه پيتزا را روي آن چيده پنير پيتزا را روي آن ريخته کمی فلفل دلمه و پنیر گودا هم روی پنیر برای تزیین گذاشتم .حالا روی شعله پخش کن بزارین
درش هم بسته باشه به مدت یه ربع روی حرارت کم بمونه و بعد ده دقیقه هم با در باز روی حرارت کم باشه بهتره تا خوب برشته بشه.
تاکید میکنم تابه بزرگتر انتخاب کنید تا خمیر نازک باشه یه بار درست کنید دستتون میاد .
نوش جانتون
atefeh.ghanbarei
╭┄✵🍔🌭🍟🍕✵┄╮
🆔 @shirini71
#شيرينى_گل
طرز تهیه::
تخم مرغ يك عدد +ماست نصف لیوان
روغن مايع 1/4 لیوان + پودر قند کمتر از نصف لیوان +بكينگ پودر ى ق غ خورى و
وانيل نصف ق م خورى
تمام این مواد رو با هم مخلوط مى كنيم و بعد ارد رو كم كم بهش اضافه مى كنيم تا ى خمير نرم كه به دستمون هم نچسبه(مقدار دقیق آرد مشخص نیست من قاشق قاشق و با الک آردو اضافه کردم آرد زیادی هم باعث سفت شدن خمیر میشه ، از آرد نول شیرینی پزی استفاده کنید) به دست بياريم..
خمير رو نيم ساعت استراحت ميديم و بعد با وردنه خمير رو پهن مى كنيم به قطر نيم سانت و بعد دو سانت دو سانت از عرض برش مى زنيم و هر كدوم از نوارهارو مى پيچونيم و بعد رول مى كنيم تا به شكل گل در بياد بهتره سره خمیر رو بهم بچسبونیم تا موقع سرخ شدن وا نره(اگرم وا رفت زیاد این ورو اونورش نکنید بزارید سرخ شه) توى روغن داغ و باید حرارت ملایم باشه تا مغز پخت و طلای شه(مراقب باشی حرارت زیاد نباشه چون باعث میشه دور شیرینی زود طلای اما داخلش خمیر شه). بعد سرد شدن روش پودرقند میپاشیم
@mivhe71
#خوراک_سوسیس 🌯 😋
🔸سیب زمینی،سوسیس و فلفل دلمه ای نگینی خورد میکنم.سوسیس به ۴ قسمتم تقسیم بشه کافیه. قارچ هم ورقه ای خرد میکنیم
🔸به سیب زمینی هامون نمک و کمی زردچوبه میزنیم و سرخشون میکنیم.بعد از تابه خارج کرده و سوسیس هامونو سرخ میکنیم تو اواسط پختش دوباره سیب زمینی بهش اضافه میکنیم و فلفل،پاپریکا،پودر سیر میزنیم.کمی رب رو با آب مخلوط میکنیم تا رقیق بشه و بهشون اضافه میکنیم و خوب هم میزنیم قارچ هم اضافه میکنیم و در اواخر پخت فلفل دلمه ای هارم میریزیم.بعد که ۳_۲ دقیقه تفت خوردن شعله خاموش میکنیم و پنیرپیتزا میزنیم
@mivhe71