eitaa logo
میوه و سفرآرایی مرضیه بانو
5.9هزار دنبال‌کننده
18.8هزار عکس
7.7هزار ویدیو
1 فایل
با دستورهای این کانال تزیینات زیبا برای سفره های خودتون خلق کنید کپی مطالب کانال ممنوع میباشد کانال آشپزی مرضیه بانو @shirini71 کانال آیت الله مجتهدی @mojtahedie71
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
سینه مرغ یک عدد هویج دوعدد متوسط خیارشور رنده شده سه چهارم لیوان تخم مرغ 4 عدد نخود فرنگی نصف لیوان پیاز یک عدد سیب زمینی چهارعدد بزرگ نمک و فلفل سیاه بمقدارلازم ابلیمو یک قاشق مایونز بمیزان لازم شوید و شنبلیله خشک هرکدام نصف قاشق(اختیاری) 👉🏽 @mivhe71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
تزیین میوه
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
تزیین سالاد
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
ژله_بستنی_رز هر بسته ژله رو با یک لیوان ابجوش حل کرده و‌ زمانی که از داغی افتاد دو قاشق پر بستنی وانیلی اضافه میکنیم زیاد هم نمیزنیم تا دورنگ شود.داخل سینی ۲۰در ۳۰ سلفون پهن کرده و مایع ژله رو ریخته و در یخچال ۴۵ دقیقه قرار میدهیم .بعد بصورت دالبری برش داده و رول میکنیم. @mivhe71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
شیر ۳لیوان نشاسته ی گل ۳ ق غ شکر ۶ق غ گلاب ۴ ق غ بستنی وانیلی 100 گرم زرده ی تخم مرغ ۱ عدد خامه ی صبحانه 2 ق غ طرز تهیه : همه مواد رو با هم مخلوط کرده و روی حرارت میزاریم و مرتب هم میزنیم تا غلیظ بشه بعد مواد رو دو قسمت کرده ؛و با زعفران دم کشیده زعفرانی کنیم . بسیار خوشمزه و عالی هست در یخچال بزارید و بعد نوش جان کنید. 🍕 @mivhe71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
😍😍 🍨1 لیوان شیر 🍨2 لیوان خامه 🍨1 لیوان پودر ڪاڪائو(به اختیار ڪم یا زیاد ڪنین) 🍨5 گرم وانیل شڪری(وانےل معمولے با وانیل شڪرے فرق داره. وانیل شڪرے، شڪر داره.در پایین سایتشو نوشتم ڪه منظورم ڪدوم وانیل هستش) 🍨1 لیوان شڪر(اگه براتون زیاده، ڪمتر بزنین) 🍨2 قاشق غذاخورے نشاسته ذرت 🍨میتونین شڪلات چیپسے، گردو یا خامه یخ زده هم اضافه ڪنین(البته بهتره بعد ازینڪه گذاشتین فریزر و در اولین هم زدن اضافه ڪنین) 📝شیر، شڪر، وانیل، نشاسته و پودر ڪاڪائو رو مخلوط ڪنین.در یک قابلمه خامه رو بریزین و روے شعله متوسط گرم ڪنین، بعد مخلوط شڪلاتے رو اضافه ڪنین و تا وقتیڪه غلیظ شه بپزین و هم بزنین، بعد بزارین 3-4 ساعت توے فریزر(هر 30 دقیقه یڪبار، با چنگال، 2-3 دقیقه هم بزنین و دوباره بزارین فریزر). 🍕 @mivhe71