eitaa logo
میوه و سفرآرایی مرضیه بانو
5.7هزار دنبال‌کننده
19.1هزار عکس
9.2هزار ویدیو
1 فایل
با دستورهای این کانال تزیینات زیبا برای سفره های خودتون خلق کنید کپی مطالب کانال ممنوع میباشد کانال آشپزی مرضیه بانو @shirini71 کانال آیت الله مجتهدی @mojtahedie71
مشاهده در ایتا
دانلود
11.83M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
. 🤩 فنری کردن این ابزار رو میتونید از لوازم قنادی و یا به صورت اینترنتی خریداری کنید. در سالاد بالا این فنری ها سالاد رو خیلی زیبا @mivhe71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
میوه و سفرآرایی مرضیه بانو
موادلازم: سیب زمینی متوسط۲عدد تخم مرغ۲عدد هویج۱عددمتوسط مرغ ۱/۲ سینه ژامبون۱۰۰گرم خیارشورمقداردلخواه سس مایونز۵قاشق غ خ آب مرغ نصف استکان طرز تهیه : ابتدا مرغ رو همراه یکم فلفل سیاه,نصف قاشق چایخوری نمک و۱عدد سیر گذاشتم بپزه تازمانی که نصف استکان از آب مرغ ته قابلمه باقی بمونه,که اینجوری مرغ مزه بهتری داره واز آب مرغ هم برای رقیق کردن سس استفاده میکنم, سپس گازو خاموش کردم. سیب زمینی,هویج وتخم مرغ رو آبپز کردم. بعد مرغ رو ریش ریش کردم ژامبون رو خورد کردم تخم مرغ,سیب زمینی,هویج وخیارشور رو رنده درشت کردم همه ی مواد رو باهم مخلوط کردم سپس نصف قاشق چایخوری نمک اضافه کردم سس رو با نصف استکان آب مرغ مخلوط کردم وبه سالاد اضافه کردم همه ی مواد رو هم زدم تا خوب با هم مخلوط بشن در ظرف موردنظرریختم و تزئین کردم. نوووش جان😋 نکته:من بجای ماست از آب مرغ استفاده کردم که مزه ی خیلی بهتری داره. @mivhe71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
تزئین زیبای پنیر با بادام😍 اول باید مواد توپ پنیری که معمولا ترکیب پنیر سفید و پنیر خامه ای و سبزیجات معطر هست درست کنیم و به شکل بیضی توی ظرف سرو بگذاریم بعد با دانه های بادام با پوست یا بادام های ورقه ای روی پنیر رو به شکل میوه کاج بچینیم.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
لواشک هندوانه 🍉🍉. 🍉هندوانه (پوره شده): 3 پیمانه 🍚شکر: یک دوم پیمانه 🍉طرز تهیه: پوست هندوانه را جدا کنید و تخمه هایش را دور بریزید هندوانه را به صورت مکعبی خرد کنید، بعد آن را درون دستگاه غذاساز به همراه شکر بریزید و پوره کنید تا صاف و یکدست شود پوره هندوانه را روی یک توری پارچه ای ریخته و بگذارید تا آب آن گرفته شود هندوانه را در قالب مستطیل شکل که از قبل با مقداری روغن مایع چرب شده به ابعاد 20 در 30 سانتی متری پهن کرده، قالب در زوایای مختلف بچرخانید تا پوره هندوانه به طور مساوی کف آن را پر کند قالب را در طبقه وسط فر از قبل با دمای 180 درجه سانتی گراد گرم شده قرار دهید تا کاملا خشک شود. (در فر را باز بگذارید تا رطوبت اضافی آن خارج شود. نمی توان زمان مشخصی برای آماده شدن لواشک تعیین کرد؛ زیرا این زمان به اندازه و ضخامت لایه پوره بستگی دارد) قالب را از فر بیرون بیاورید، در دمای محیط قرار دهید و لواشک را از آن جدا کنید. بعد آن را به ابعاد دلخواه برش زده و درون کیسه نایلونی قرار دهید در صورت تمایل 2 قاشق سوپ خوری عسل به هندوانه اضافه کنید تا لواشک شیرین تر @mivhe71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا