11.83M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
میوه و سفرآرایی مرضیه بانو
#سالاد_الویه
موادلازم:
سیب زمینی متوسط۲عدد
تخم مرغ۲عدد
هویج۱عددمتوسط
مرغ ۱/۲ سینه
ژامبون۱۰۰گرم
خیارشورمقداردلخواه
سس مایونز۵قاشق غ خ
آب مرغ نصف استکان
طرز تهیه :
ابتدا مرغ رو همراه یکم فلفل سیاه,نصف قاشق چایخوری نمک و۱عدد سیر گذاشتم بپزه تازمانی که نصف استکان از آب مرغ ته قابلمه باقی بمونه,که اینجوری مرغ مزه بهتری داره واز آب مرغ هم برای رقیق کردن سس استفاده میکنم, سپس گازو خاموش کردم.
سیب زمینی,هویج وتخم مرغ رو آبپز کردم.
بعد مرغ رو ریش ریش کردم
ژامبون رو خورد کردم
تخم مرغ,سیب زمینی,هویج وخیارشور رو رنده درشت کردم
همه ی مواد رو باهم مخلوط کردم
سپس نصف قاشق چایخوری نمک اضافه کردم
سس رو با نصف استکان آب مرغ مخلوط کردم وبه سالاد اضافه کردم
همه ی مواد رو هم زدم تا خوب با هم مخلوط بشن
در ظرف موردنظرریختم و تزئین کردم.
نوووش جان😋
نکته:من بجای ماست از آب مرغ استفاده کردم که مزه ی خیلی بهتری داره.
@mivhe71
لواشک هندوانه 🍉🍉.
🍉هندوانه (پوره شده): 3 پیمانه
🍚شکر: یک دوم پیمانه
🍉طرز تهیه: پوست هندوانه را جدا کنید و تخمه هایش را دور بریزید هندوانه را به صورت مکعبی خرد کنید، بعد آن را درون دستگاه غذاساز به همراه شکر بریزید و پوره کنید تا صاف و یکدست شود پوره هندوانه را روی یک توری پارچه ای ریخته و بگذارید تا آب آن گرفته شود هندوانه را در قالب مستطیل شکل که از قبل با مقداری روغن مایع چرب شده به ابعاد 20 در 30 سانتی متری پهن کرده، قالب در زوایای مختلف بچرخانید تا پوره هندوانه به طور مساوی کف آن را پر کند قالب را در طبقه وسط فر از قبل با دمای 180 درجه سانتی گراد گرم شده قرار دهید تا کاملا خشک شود. (در فر را باز بگذارید تا رطوبت اضافی آن خارج شود. نمی توان زمان مشخصی برای آماده شدن لواشک تعیین کرد؛ زیرا این زمان به اندازه و ضخامت لایه پوره بستگی دارد) قالب را از فر بیرون بیاورید، در دمای محیط قرار دهید و لواشک را از آن جدا کنید. بعد آن را به ابعاد دلخواه برش زده و درون کیسه نایلونی قرار دهید در صورت تمایل 2 قاشق سوپ خوری عسل به هندوانه اضافه کنید تا لواشک شیرین تر
@mivhe71