eitaa logo
میوه و سفرآرایی مرضیه بانو
5.8هزار دنبال‌کننده
19هزار عکس
8.3هزار ویدیو
1 فایل
با دستورهای این کانال تزیینات زیبا برای سفره های خودتون خلق کنید کپی مطالب کانال ممنوع میباشد کانال آشپزی مرضیه بانو @shirini71 کانال آیت الله مجتهدی @mojtahedie71
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
دیزاین غذا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
دل مرغ یک بسته پیاز دو عدد متوسط گوجه نکینی خرد شده ۲ عدد قارچ ۳۰۰ گرم فلفل دلمه کمی سیر یک حبه رب نارنج یا رب انار ۱ ق غ پیاز و خلالی خرد میکنیم دل مرغ و تمیز کرده ( لخته خون داخلش پاک بشه) و بعد اینکه شستیم به دو قسمت خرد کرده پیاز که ابش کشیده شد روغن و کمی نمک و زردچوبه میزنیم و دل و بهمراه سیر له شده اضافه میکنیم میزاریم با پیاز خوب تفت بخوره بعد گوجه فرنگی خرد شده رو اضافه میکنیم درِ ماهی تابه رو میزاریم تا گوجه اب بندازه و دل پخته بشه بعد فلفل دلمه و قارچ که از قبل با نمک‌و ابلیمو کمی تفت دادیم‌واضافه میکنیم سپس فلفل سیاه ورب نارنج میزنیم و اماده سرو @mivhe71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
خرما رو از هسته جدا ميكنيم و با مغزگردو يا پسته پر ميكنيم و بطور منظم در ظرف ميچينيم و جدا در يك قابلمه نسوز كره رو اب ميكنيم و كمي روغن بهش اضاف ميكنيم و ارد سفيد رو توش الك ميكنيم هم ميزنيم تا ته نگيره و يك دست طلاي رنگ بشه ،بنا به سليقه اگر خواستين وقتي موادمونو خاموش كرديم شيرخشك بهش اضافه ميكنيم .كمي كه سرد شد ارد و روغن و ميريزيم روي خرما و يك لايه خيلي نازك پودر شكر ميريزيم روي ارد و روغن بعد هم كه تزيين ميكنيم وسايل تزيين هم پودر پسته گردو بادام و نارگيل بو داده استفاده كردم فقط دو رنگش رو از رنگ خوراكي استفاده شده خطوط دارچين هم با دست انجام ميدم با هيچ وسيله اي يا شابلون كار نميكنم
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
11.34M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
👩‍🍳🥧🥔 مواد لازم : 200 گرم سیب زمینی 1عدد تخم مرغ 200 گرم آرد 1عدد پیاز برای پر کردن: 500 گرم گوشت چرخ کرده 1عدد فلفل دلمه ای قرمز فلفل، نمک،پاپریکا،آویشن (به دلخواه) 1عدد گوجه فرنگی 50 گرم پنیر چدار سس مواد: 200 میلی لیتر خامه 2عدد تخم مرغ
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
نصف سینه ی مرغ رو با پیاز و کمی آب و نمک و فلفل بزارید بپزه و بعد از پخت ریش ریش کنید یک عدد پیاز متوسط را خورد کرده و در کمی روغن زیتون یا مایع سرخ کنید پیاز و از روغن جدا کنید بزارید کنار فلفل دلمه یی نگینی یا نواری برش زده را تو همون روغن پیاز تفت بدین قارچ اسلایس شده رو هم جداگانه تفت بدین حالا قارچ تفت داده شده،مرغ ریش ریش شده،فلفل دلمه و یه ق غ کنسرو ذرت همه رو داخل ظرفی بریزید و نمک،فلفل سیاه و مقداری اویشن و سه ق غ سس مایونز یا خردل را اصافه کنید همه رو با هم مخلوط کنید شلزهای پخته و ابکش و سرد شده رو با این سالاد خوشمزه پر کنید. @mivhe71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
تزیین سالاد