طرز تهیه:
شیر.شکر.آرد .نشاسته و پودر کاکائو رو مخلوط کنید روی حرارت بذارید و هم بزنید تا به غلظت فرنی برسه کره اضافه کنید و از روی حرارت بردارید و اجازه بدید پودینگ یکم از داغی بیفته.
مقداری از مواد رو ته ظرفتون بریرید بعد بیسکوییت ها رو بچینید و از مواد روی بیسکوییت ها بریزید به ترتیب ادامه بدید تا ظرف پر شه و لایه آخر پودینگ بریزید داخل یخچال بذارید ۲۰ دقیقه بعد نصف پتی بور وانیلی رو که نگه داشته بودین خرد کنید و روی دسر بریزید دوباره به یخچال منتقل کنید دو ساعت بمونه بعد سرو کنید. نوش جان!
👉🏽 @mivhe71
7.11M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
👌🏻یه غذای جدید خوشمزه😋😝
مواد لازم:گوشت چرخ کرده،فلفل سیاه،نمک،پیاز،جعفری،آرد سوخاری،پنیر پارمسان،تخم مرغ،سیر،روغن زیتون
خمیر نون،ماکارونی آبکش شده،پنیر پیتزا،سس گوجه
💁🏻♀ طرز تهیه ام کامل توی فیلم مشخصه،نوووووش جااان♥️
#پاستا
فتوچینی با سس آلفردو
فتوچینی :۳۰۰گرم
سینه مرغ:۱کف دست
قارچ:۵عدد بزرگ
سیر:۲حبه
کره:۳۰گرم
نمک و فلفل:به میزان لازم
خامه:۲۰۰گرم
پنیر پارمژان:۱/۲لیوان
مرغ هاتون رو به صورت نوارهای باریک یا هر شکلی دوست دارید تکه کنید.سیر هاتون رو ریز رنده کنید. کف تابه کره بریزید و مرغ ها و سیر رو توی کره تفت بدید نمک و فلفل بریزید(من به سیر قانع نمی شم ،پودر سیر هممی زنم) بعد از چند دقیقه قارچ های ورقه ای رو اضافه کنید و تفت بدید در نهایت خامه رو اضافه کنید نصف پنیر رو اضافه کنید هم بزنید. و بعد از یک دقیقه پاستا هایی که آبکش کردید رو اضافه کنیدغذای شما آماده ست.
@mivhe71
میوه و سفرآرایی مرضیه بانو
#نان_روغنی
مواد لازم :
شیر : 1/2پیمانه
اب : 3/4 پیمانه
شکر : 1 قاشق چای خوری
نمک : 1 قاشق چای خوری
روغن زیتون : 2قاشق غذا خوری
ارد : 3 پیمانه
خمیر مایه فوری : 1 قاشق چای خوری
برای روی نون
یک عدد زرده تخم مرغ +یک قاشق چای خوری ماست + یک قاشق چای خوری دوشاب
مقداری کنجد برای تزیین
شیر و اب رو بریزید داخل قابلمه کوچیکی و بذارید روی حرارت تا کمی گرم بشه ، در حدی که وقتی انگشتمون رو توش میزنیم نسوزه ، فقط گرما رو حس کنیم کافیه
بعد بریزید داخل کاسه میکسر بقیه مواد و اضافه کنید و هم بزنید ، خمیرمون چسبناک هست ولی بیشتر از مقدار ذکر شده ارد اضافه نمیکنیم
روی ظرف حاوی خمیر رو با سلفون بپوشانید بذارید تو دمای محیط یک ساعت استراحت کنه و حجمش دوبرابر بشه ، حالا روی میز کارمون رو کمی ارد میپاشیم و خمیر رو برمیگردونیم رو میز ، دستهامون رو اردی میکنیم و سعی میکنیم اطراف خمیر رو به وسط جمع کنیم، اصلا خمیر رو نباید ورز بدید . نباید ارد مخلوطش کنید ، فقط سعی کنید گردش کنید ، خمیر رو اروم بردارید بذارید داخل سینی فر و گرد بازش کنید . زرده تخم مرغ رو با ماست و شیره انگور مخلوط کنید و با نوک انگشتاتون به مایع اماده بزنید و روی خمیر رو شکل بندازید ، اول یک دور کناره هارو و بعد وسط نون رو ، روی خمیر یک دستمال نمدار بندازید و اجازه بدید جای گرمی استراحت کنه ، پانزده دقیقه زمان کافیه .
دوباره بعد از استراحت با نوک انگشتانتون جاهایی رو که شکل داداه بودید رو دوباره شکل بدید ، و با برس باقی رومال رو روی خمیر نون بزنید ، کمی کنجد بپاشید سینی رو بذارید داخل فر که از قبل روی ـ200 درجه سانتی گراد روشن کرده بودید به مدت 20 دقیقه یا تا وقتی که روش طلایی بشه
اگر دسترسی به دوشاب ندارید حذفش کنید ، فقط برای رنگ بهتر نون هست ، از این مقدار مواد یدونه نون بزرگ در میاد
ashpazkhone_lili
@mivhe71