میوه و سفرآرایی مرضیه بانو
#پیده_چانتیک
👩🍳مواد لازم
1 لیوان شیر ولرم
1 لیوان آب ولرم
1 استکان روغن مایع(80 گرم یا نصف پیمانه)
1 قاشق غذاخوری شکر
1 قاشق مرباخوری نمک
1 پاکت خمیرمایه خشک فوری(10 گرم یا 1 قاشق غذاخوری)
آرد(چهار و نیم لیوان،کم کم اضافه کنید)
300-400 گرم گوشت چرخ کرده
3-4 عدد فلفل سبز
2 عدد پیاز
3 عدد گوجه فرنگی
1 قاشق رب گوجه فرنگی(رب فلفل هم میشه)
نمک، فلفل سیاه، فلفل قرمز پرک شده و ادویه های دلخواهتان
#طرز_تهیه
برای آماده کردن خمیر ابتدا مواد مایع(آب،شیر و روغن مایع)را داخل کاسه گودی بریزید 1 پاکت خمیرمایه خشک فوری و شکر را اضافه کنید و هم بزنید(خمیر مایه خشک فوری به شرط سالم بود نیاز به استراحت ندارد. اگر از خمیر مایه خشک معمولی استفاده میکنید یک قاشق شکر را داخل یک لیوان آب ولرم بریزید و هم بزنید خمیر مایه را روی آب بریزید روی ظرف را بپوشانید و حدود ده دقیقه صبر کنید تا خمیر مایه کف کند سپس بقیه مواد مایع را بریزید و ادامه دستور)سپس نمک و آرد را با کنترل اضافه کنید و شروع به ورز دادن کنید.آرد را به اندازه ای بریزید که خمیر نرمی شود و به دست نچسبد.روی خمیر را با سلفون بپوشانید و در محیط ولرم استراحت بدید(حدود 45 دقیقه)
مقدار کمی روغن داخل ماهیتابه بریزید.پیازهای نگینی خرد شده را اضافه کنید.کمی تفت داده گوشت چرخ کرده را اضافه کنید سپس فلفل خرد شده را اضافه کنید و به تفت دادن ادامه بدید.در آخر گوجه فرنگی ریز خرد شده و رب را اضافه کنید هم بزنید ادویه و نمک را اضافه کرده اجاق را خاموش کنید. میتونیدخمیر استراحت کرده را کمی ورز بدید تا هوای خمیر گرفته شود از خمیر چانه هایی به بزرگی نارنگی جدا کنید.مثل فیلم وسط آنها را گود کنید.از مواد گوشتی داخل آن بذارید.به کناره هایش زرده تخم مرغ بزنید.(ضمنا میتوانید 15_10 دقیقه داخل سینی استراحت بدید)در فر 200 از قبل گرم شده تا وقتی صورتی رنگ شود بپزید(حدود 25_20 دقیقه)
🍜🌿🍜🌿🍜🌿🍜🌿🍜
@mivhe71
#سیر_ترشی_یک_روزه
سیر 1 کیلو
شیره خرما 5 ق غ
نمک 2 ق غ
سرکه به میزانی که روی سیرها را بپوشاند
نکته: سیر ترشی رو می تونین با پوست و یا بی پوست درست کنین، که من اینجا بی پوست درست کردم.
ابتدا سیرها رو کاملا پوست گرفته و تمیز شسته و میذاریم آبشون خشک شه (اگر هم بصورت بوته ای درست میکنین، بوته ها رو تمیز بشورین). بعد سیرها رو داخل قابلمه می ریزیم و روی اونها رو با سرکه می پوشونیم و نمک و شیره خرما رو هم بهشون اضافه کرده و خوب هم می زنیم وسپس بمدت 4 تا 5 دقیقه روی شعله میزاریم تا بجوشن. بعد از 5 دقیقه زیر گاز رو خاموش کرده و می زاریم ترشی سرد شه. سرد که شد داخل شیشه می ریزیم.
این ترشی خوشمزه روز بعد آماده خوردنه.
@mivhe71
16.34M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
کوکی شکلاتی
مواد لازم:
آرد🥡 ۲ پیمانه
پودر کاکائو🍫 ۱/۴ پیمانه
شکر🍚 ۱ پیمانه
تخم مرغ🥚 ۲ عدد
شکلات چیپسی🍫 ب مقدار لازم
جوش شیرین🥄 ۱ قاشق چایی خوری
بکینگ پودر🥄 ۱ قاشق چایی خوری
نمک🧂۱/۲ قاشق چایی خوری
روغن🥃 ۱/۲ پیمانه
دمای ۱۸۰ درجه به مدت ۱۵ دقیقه
نکته:بستگی ب دمای فر داره ممکن کمتر یا بیشتر باشه