کلوچه_شیر
مواد لازم
🍎شکر :نصف پیمانه
🍐مایع خمیر:1ق غ
🍊اب ولرم:1/4پیمانه
🍳 تخم مرغ :2عدد
🍋ارد :به میزان لازم
🍇هل :1ق چ
🍓بکینگ پودر :1 قاشق غذاخوری
🍒شیر :1پیمانه
🥑روغن مایع :1/4پیمانه
طرز تهیه:🍞🍞🍞
یک قاشق مرباخوری شکر با مایه خمیر و اب ولرم رو مخلوط میکنید روی ظرف رو بپوشونیدبزارید تا عمل بیاد
تا خمیر مایه عمل میاد تخم مرغ رو با شکر مخلوط کرده خوب بزنید بعد بکینگ پودر و هل را اضافه کنید و آروم مخلوط کنید همزن استفاده نکنید.
سپس روغن مایع و شیر رو اضافه میکنید و خمیر مایه رو اضافه کرده ودر اخر کم کم ارد را اضافه و مخلوط کنید تا به دست نچسبه ولی وقتی خمیر رو باز کنیدیکم چسبنده باشه خمیر رو چونه کنید وتوی ظرف تمیز یکم ارد بپاشید وروی ظرف رو بپوشونید به مدت 1ساعت باید بمونه واستراحت کنه تا حجم خمیر دوبرابر بشه بعد از استراحت یکم خمیر رو ماساژ بدید وبه هر شکلی که دوست دارید در بیارید ونیم ساعت دوباره روشو بپوشونیدو استراحت بدید بعد روش رومال بزنید وکنجد بپاشید
🍞🍞🍞 ((یک زرده تخم مرغ؛ 1قاشق غ شیر ؛1قاشق غ شکر؛کمی زعفران)
🍞🍞🍞نکته مهم درمورد همه نان ها وخمیر هست یک ظرف اب هم همراه خمیر داخل فر بزارید
داخل فر با دمای 180به مدت 30دقیقه قرار بدید دراخر وقتی از فر خارج کردید کمی شربت یا عسل رقیق روش بزنید 🍞🍞🍞
با این دستور ۲۵ عدد کلوچه شد.
@mivhe71
میوه و سفرآرایی مرضیه بانو
#مرغ_بنيه
مواد لازم برای خمیر بنیه:
۱ لیوان شیر یا ماست یا ماء الشعیر
۲ عدد تخم مرغ
۲ قاشق غذاخوری روغن
۱ قاشق چایخوری بیکینگ پودر
۲ قاشق غذاخوری زعفران دم شده
پودر سیر، آویشن و فلفل قرمز کمی
آرد: به مقدار لازم تخم مرغ رو کمی با همزن زده و بعد باقی مواد رو بهش اضافه میکنیم تا یک دست بشه و بعد کم کم آرد رو بهش اضافه میکنیم؛ اضافه کردن آرد تا زمانی ادامه پیدا میکنه تا غلظتش مثل عسل بشه، یعنی از قاشق نچکه. بهترین طعم دهنده برای این مایع پودر سیر هستش پس همون اول کمی هم پودر سیر به موادمون میزنیم؛
دقت کنین که داخل این خمیر نباید از نمک استفاده کنیم چرا که مانع پف کردن سوخاری هامون میشه روغن رو میذاریم داغ بشه ؛ هر چیزی رو که برای سوخاری انتخاب کردین در خمیر بنیه غوطه ور کنین و به کمک یک قاشق اون رو در روغنی که حسابی داغ شده بندازید. من از قارچ ، پیاز و تکه های سینه مرغ که باریک برش زدم استفاده کردم.
ون در خمیر نباید نمک ریخت میتونین موادی که برای خمیر انتخاب کردین قبل از سوخاری کردن با نمک و هر چیزی که دوست دارین طعم دار کنین.و اما چیزهایی که میتونین با خمیر بنیه سوخاری کنین: میگو، ماهی، مرغ پخته شده، بنیه کلم سفید، کدو، بنیه پیاز، بنیه فلفل، بنیه قارچ، بنیه کالاماری، سیب زمینی و …. بهتره از مخلوط شیر و ماء الشعیر در خمیر استفاده بشه ، یعنی هر کدوم از شیر یا ماست رو انتخاب کردین در کنارش از ماء الشعیر بدون طعم هم استفاده بشه، نسبت هاشو میتونین برابر بگیرین. سس ها هم شامل سس کچاب و سس تارتار هست که از مخلوط مایونز و آب لیمو ترش و پیاز ریز خرد شده و خیارشور رنده شده و سبزیجات خشک معطر نمک و فلفل و کمی سس قرمز تهیه میشه.
@mivhe71
میوه و سفرآرایی مرضیه بانو
#_کتلت_سویا_جعفری
موادلازم:
سویای ریز :400 گرم
سیب زمینی آب پز شده :600 گرم
تخم مرغ :3 عدد
جعفری خرد شده :100 گرم
گشنیز :30 گرم
پودر سیر :در صورت دلخواه
آرد سوخاری :به میزان لازم
پیاز :1 عدد
روغن و ادویه :به مقدار لازم
طرز تهیه :
سویا را برای چند ساعت در آب خیس کنید و سپس در تنظیف بریزید تا آب آن کاملاً گرفته شود در ظرف مناسب پیاز را رنده کنید و سیب زمینی، جعفری و گشنیز را اضافه کنید.
سپس تخم مرغ، ادویه و آرد سوخاری را به مواد بیفزایید و خوب هم بزنید. طوری که مواد کاملاً با هم مخلوط و یکدست شود.(در صورت نیاز می توان سویا را همراه سیب زمینی و پیاز چرخ کرد و آب اضافه آن را جدا کرد.)
سپس در تابه ای مناسب روغن را داغ کنید و از مخلوط مواد بردارید و به صورت گلوله دربیاورید و در آرد سوخاری بغلتانید دو طرف آن را داخل تابه سرخ کنید.
@shirini71