eitaa logo
میوه و سفرآرایی مرضیه بانو
5.9هزار دنبال‌کننده
18.8هزار عکس
7.4هزار ویدیو
1 فایل
با دستورهای این کانال تزیینات زیبا برای سفره های خودتون خلق کنید کپی مطالب کانال ممنوع میباشد کانال آشپزی مرضیه بانو @shirini71 کانال آیت الله مجتهدی @mojtahedie71
مشاهده در ایتا
دانلود
میوه و سفرآرایی مرضیه بانو
مواد لازم: بادمجان متوسط ۳ عدد گوشت چرخ کرده ۳۰۰ گرم پیاز نگینی زیر یک عدد بزرگ سیر رنده شده یک ق چ قارچ خرد شده ۸ عدد فلفل دلمه ای ریز شده نصف یک عدد گوجه فرنگی رنده شده دو عدد جعفری ریز خرد شده چهار ق غ زیتون حلقه شده یک سوم پیمانه رب گوجه فرنگی یک ق غ روغن به میزان لازم نمک، فلفل، زردچوبه، پاپریکا، آویشن یا اوریگانو به میزان لازم پنیر پیتزا رنده شده یک پیمانه طرز تهیه: بادمجان ها رو از طول به دو قسمت تقسیم کنید داخل بادمجان ها را خالی کنید به شکلی که نیم سانت از لبه باقی بماند. مغز بادمجان را که خارج کردید نگینی خرد کنید. به بادمجان ها نمک و فلفل بپاشید و برای بیست دقیقه در فر از قبل گرم شده با حرارت ۲۰۰ درجه بگذارید. در این فاصله مواد میانی را آماده کنید. در تابه ای روغن بریزید، پیاز خرد شده را اضافه کنید و تفت دهید تا سبک و نرم شود سیر و گوشت را اضافه کنید و تفت دهید تا رنگ گوشت تغییر کند. نمک و فلفل و ادویه ها را اضافه کنید. قارچ، بادمجان های خرد شده و فلفل دلمه ای را اضافه کنید و تفت دهید، گوجه رنده شده و رب گوجه فرنگی را هم اضافه کنید یک چهارم پیمانه آب اضافه کنید تا مواد جوشیده و رب رنگ باز کند، در آخر جعفری خرد شده و زیتون حلقه شده را هم اضافه کنید و بعد از ۵ دقیقه حرارت را خاموش کنید. بادمجان ها را از فر خارج کنید. مقداری از پنیر پیتزا را با مایه گوشتی مخلوط کنید و بادمجان های نیم پز را با مخلوط گوشت و سبزیجات پر کنید، روی مواد را با بقیه پنیر بپوشانید ظرف را در طبقه وسط فر بگذارید حرارت را بیست درجه کم کنید و یک ربع بیست دقیقه زمان دهید تا پنیر آب شده و طلایی شود. @mivehe71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
دیزاین الویه
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
🥘آشپزی خودمونی 🔷 چند تا سیب زمینی پخته شده رو رنده زدم یه مقدار سس و شوید خرد شده تازه و نمک و فلفل سیاه بهش اضافه کردم بعد داخل قالب مافین نایلون انداختم و سیب زمینی ریختم و بهش شکل دادم ودرشون اوردم ، بعد هم یه مقدار قارچ و سینه مرغ ریش شده و ذرت و نخود فرنگی و هویج پخته نگینی شده و خیارشور و سس و فلفل سیاه و قاطی کردم و ریختم داخل کاسه ها و تو یخچال گذاشتم @mivhe71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
چهار کیلو آلو رو تمیز شستم و با دو لیوان آب ریختم تو قابلمه و گذاشتم تا جوش بیاد بعد حرارت کم کردم تا بپزه. از روی حرارت برداشتم وقتی یکم سرد شد ریختم تو صافی و زیر صافی یه تشت گذاشتم. آلوها رو با دست له کردم تا هسته ها جدا بشن. بعد دوباره ریختم تو قابلمه تا بجوشه و غلیظ بشه. دو ق چایخوری نمک و دو ق شکر اضافه کردم . وقتی به غلظت مورد نظر رسید خاموش کردم روی سینی ها رو چرب کردم و لواشک رو به ضخامت یک میلی ریختم و گذاشتم خشک بشه @mivhe71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
لیموناد خونگی ۱۰ عدد لیموترش ( یک کیلو و ۲۶۰ گرم) ۵-۶ لیوان شکر لیمو ها را به خوبی بشویید. نازک و کوچیک قطعه قطعه کنید. در یک ظرف بزرگ یک لایه لیمو یک لایه شکر بریزید و به همین ترتیب ادامه دهید. با دست خوب ورز دهید ( تا قسمت گوشتی لیموها جدا شده و با شکر کاملا مخلوط شود) حدودا ۲۵-۲۰ دقیقه انگشتاتون کار میکنه بعد از این مرحله در ظرف رو ببنید و حداقل ۲ روز استراحت بدین. توجه کنید که این مواد رو در یخچال نگذارید، آنها رو در یک قسمت خنک خونه تون نگهداری کنید. در طول این دو روز هر از گاهی لیموها رو هم بزنید بعد از دو روز این مواد را از صافی رد کنید به طوری که هسته و پوست لیمو ها از صافی رد نشود. سپس در بطری شیشه ای پر کنید و در یخچال نگهداری کنید. در هنگام مصرف دو الی سه بند انگشت از این شربت در لیوان ریخته و بقیه ی لیوان را با آب پر کنید و میل کنید. @mivhe71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا