#سالاد سيب زميني
براي اين #سالاد پرطرفدار،کافیه سيب زميني آب پز و نگینی خرد شده(سه تا متوسط)+يك پیازچه خرد شده(ميتونيد حذف كنيد)+نصف ليوان خیاشور خرد شده+يدونه هویج پخته خرد شده+يك ليوان ذرت و نخود فرنگی +نصف ليوان ژامبون خرد شده(ميتونيد حذف كنيد)+دو ق غ شوید تازه+نمک و فلفل سیاه رو مخلوط كنيد.
براي سس دو ق غ مايونز+چهار ق غ ماست موسير چكيده رو با يك ق غ آبليموي تازه مخلوط و به سالاد اضافه كنيد.بهتره نيم ساعت داخل يخچال بمونه تا مزه دار بشه.
@mivhe71
#لواشک_زرد_آلو
🔸زردآلودوکیلو
🔸نمک مقداری
😋طرز تهیه لواشک زرد آلو
براي درست کردن لواشک بايد زردآلوها را شسته و هسته ي آن را جا کنيد.بعد با کمي نمک بگذاريد که بپزد. وقتي کاملاً پخت آن را از صافي رد کنيد تا پوست آن کاملاً جدا شود. توجه داشته باشيد که سوراخهاي صافي به اندازه اي باشد که گوشت زردآلو از آن عبور کند.بعد آن را درون سيني که کمي سطح آن را چرب کرده ايد پهن کنيد. قطر آن بايد حداقل يک سانتي متر باشد. آن را جلوي آفتاب قرار دهيد. کمي که روي آن گرفت يک نايلون تميز روي آن بکشيد تا ميکروب در آن نفوذ نکند. بعد با خيال راحت جلوي آفتاب قرار دهيد تا کاملاً خودش را بگيرد و سفت بشه
@mivhe71
#حلوا_شیر
🍭🍭🍭
شیر 1 لیوان
آرد 1 لیوان
روغن مایع نصف لیوان
آب 1 لیوان
شکر 1 لیوان
زعفران دم کرده به میزان لازم
گلاب به میزان لازم
🍮🍮آب را با شکر بجوشانید وقتی آماده شد زعفران وگلاب را اضافه کنید. آرد و روغن را روی حرارت گذاشته تا حدی که گرم شود سپس شیر را اضافه کرده و مرتب هم بزنید تا ته نگیرد. اگر به ته قابلمه می چسبید کمی روغن به آن اضافه کنید به هم زدن 30 دقیقه ادامه دهید. سپس شهد را اضافه کرده و هم بزنید در ظرف کشیده و تزیین کنید.
@shirini71
#ذرت_بخار_پز
طرز تهیه:
برای بخار پز کردن ذرتها را به چند تکه تقسیم میکنیم تو یه آبکش کوچک فلزی یا سبد بخار پز میزاریم.تو قابلمه دو لیوان آب میریزیم شعله زیر قابلمه رو روشن میکنیم آب که به جوش اومد سبد بخارپز رو تو قابلمه میزاریم رو شعله ملایم بستگی به نوع ذرت نیم ساعت تا چهلو پنج دقیقه طول میکشه تا ذرتها پخته بشن اینجوری طعم واقعی ذرت حفظ میشه و طعم آب نداره اصلا؛ برای ذرت دون شده هم میتونید با این روش ذرت ها رو بخارپز کنید.از دستگاه بخار پز هم میتونید استفاده کنید که پخت ذرت نیم ساعت تا یک ساعت زمان میبره تو زود پز هم میتونید ذرت رو بخار پز کنید با سبد بخارپز اونم یک ربع طول میکشه.
برای سسش میتونید از سس های مختلف استفاده کنید این سسی که امروز درست کردم به این روش که یه قاشق پر آرد رو با کمی کره تفت میدیم بهش یه لیوان شیر اضافه میکنیم نمک و فلفل،آویشن،پودر سیر و کمی پودر پاپریکا رو هم ریخته خوب هم میزنیم یکم غلیظ که شد قارچ تفت داده شده رو بهش اضافه میکنیم بعد خاموش میکنیم اگه مایل بودید یه قاشق خامه صبحانه هم بهش اضافه کنید و کمی پنیر پارمزان رنده شده وقتی خوب سرد شد دو قاشق سس هزار جزیره توش میریزیم و خوب مخلوط میکنیم و رو ذرتهای داغ سرو میکنیم و نوووش جان
@mivhe71