#حلوا_شیر
🍭🍭🍭
شیر 1 لیوان
آرد 1 لیوان
روغن مایع نصف لیوان
آب 1 لیوان
شکر 1 لیوان
زعفران دم کرده به میزان لازم
گلاب به میزان لازم
🍮🍮آب را با شکر بجوشانید وقتی آماده شد زعفران وگلاب را اضافه کنید. آرد و روغن را روی حرارت گذاشته تا حدی که گرم شود سپس شیر را اضافه کرده و مرتب هم بزنید تا ته نگیرد. اگر به ته قابلمه می چسبید کمی روغن به آن اضافه کنید به هم زدن 30 دقیقه ادامه دهید. سپس شهد را اضافه کرده و هم بزنید در ظرف کشیده و تزیین کنید.
@shirini71
#ذرت_بخار_پز
طرز تهیه:
برای بخار پز کردن ذرتها را به چند تکه تقسیم میکنیم تو یه آبکش کوچک فلزی یا سبد بخار پز میزاریم.تو قابلمه دو لیوان آب میریزیم شعله زیر قابلمه رو روشن میکنیم آب که به جوش اومد سبد بخارپز رو تو قابلمه میزاریم رو شعله ملایم بستگی به نوع ذرت نیم ساعت تا چهلو پنج دقیقه طول میکشه تا ذرتها پخته بشن اینجوری طعم واقعی ذرت حفظ میشه و طعم آب نداره اصلا؛ برای ذرت دون شده هم میتونید با این روش ذرت ها رو بخارپز کنید.از دستگاه بخار پز هم میتونید استفاده کنید که پخت ذرت نیم ساعت تا یک ساعت زمان میبره تو زود پز هم میتونید ذرت رو بخار پز کنید با سبد بخارپز اونم یک ربع طول میکشه.
برای سسش میتونید از سس های مختلف استفاده کنید این سسی که امروز درست کردم به این روش که یه قاشق پر آرد رو با کمی کره تفت میدیم بهش یه لیوان شیر اضافه میکنیم نمک و فلفل،آویشن،پودر سیر و کمی پودر پاپریکا رو هم ریخته خوب هم میزنیم یکم غلیظ که شد قارچ تفت داده شده رو بهش اضافه میکنیم بعد خاموش میکنیم اگه مایل بودید یه قاشق خامه صبحانه هم بهش اضافه کنید و کمی پنیر پارمزان رنده شده وقتی خوب سرد شد دو قاشق سس هزار جزیره توش میریزیم و خوب مخلوط میکنیم و رو ذرتهای داغ سرو میکنیم و نوووش جان
@mivhe71
🍮ژله بستنی خرده شیشه
🔸من برای ژله خرده شیشه یا ژله موزائیکی از پودر ژله انار استفاده کردم ابتدا بسته به اینکه گنجایش قالبتون چقدره تعداد ژله ها رو تعیین کنید من برای این قالب از شش تا پودر ژله استفاده کردم چهار تاش برای اون تیکه های خرده و دوتاش برای زمینه
ابتدا برای هر بسته پودر ژله یک و نیم لیوان آب جوش اضافه کرده و به روش بن ماری یا داخل مایکرو به مدت یک تا دو دقیقه میزاریم تا کاملا شفاف بشه و بعد داخل یه ظرف مستطیلی میریزیم و در یخچال میزاریم تا خودش رو کاملا بگیره.
بعد به قطعات کوچک و منظم برش میزنیم و داخل قالبمون رو کاملا با ژله های خرد شده پر می کنیم.
برای زمینه هم یک بسته پودر ژله رو ابتدا با یک لیوان آب جوش حل کرده و بعد از این که کاملا سرد شد یه لیوان بستنی وانیلی که در فضای محیط نرم شده باشه یعنی تقریبا هم دما با ژله سرد شده مخلوط میکنیم و کاملا هم میزنیم بعد روی ژله های خرد شده داخل قالب میریزیم تا روی اونها رو بگیره و بعد به مدت سه تا چهار ساعت در یخچال میزاریم تا ببنده
@mivhe71