eitaa logo
میوه و سفرآرایی مرضیه بانو
5.8هزار دنبال‌کننده
19هزار عکس
8.1هزار ویدیو
1 فایل
با دستورهای این کانال تزیینات زیبا برای سفره های خودتون خلق کنید کپی مطالب کانال ممنوع میباشد کانال آشپزی مرضیه بانو @shirini71 کانال آیت الله مجتهدی @mojtahedie71
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
لوبیا چیتی ۱ پیمانه نخود ۱/۲ پیمانه عدس ۱/۴ پیمانه پیاز ۲ عدد آلو بخارا ۱۵ عدد رشته آش ۱ بسته نعنا و پیاز داغ به مقدار لازم نمک، فلفل سیاه به مقدار لازم ابتدا تمام حبوبات را خوب پاک کنید و بشورید و به مدت ۲ ساعت و بهتر هست از یک شب قبل خیس کنید عدس نیازی به خیساندن طولانی مدت ندارد و ۱ ساعت کافی می باشد دقت کنید چندین بار آبش را تعویض کنید. آلو ها را نیز بشورید و بگذارید تا خیس بخورد. پیاز ها را شسته و نگینی ریز خرد کنید و داخل قابلمه مورد نظر با مقداری روغن و زردچوبه و فلفل سیاه تفت دهید تا کمی سبک و شیشه ای شود همه حبوبات را به قابلمه اضافه کنید و چند لیوان آب روی حبوبات ریخته و ابتدا شعله را زیاد کنید تا به جوش بیاد بعد از به جوش آمدن حرارت را کم کنید تا حبوبات کاملا پخته شود. وقتی حبوبات پخته شد آلو را با همان آبی که خیس کردید داخل آش بریزید و صبر کنید تا کمی نرم شود سپس در ادامه رشته آش را به ۳ قسمت تقسیم کنید و داخل آش ریخته و حرارت را کم کنید تا آش کاملا جا بیفتد. در انتها نعنا را با کمی روغن به مدت چند ثانیه تفت دهید و مقداری از آن را به دلخواه داخل آش ریخته و نمک آش را بعد از ریختن رشته اندازه کنید سپس داخل کاسه کشیده و به همراه پیاز داغ تزئین کنید. نوش جان ✾࿐ᭂ༅•❥🥘🥗🍕❥•༅ᭂ࿐✾ @mivhe71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
کیک مرغ اول مرغ وپختم ‌جعفری وگردوهم خرد کردم وموادوباهم مخلوط کردم یعنی چند قاشق سس مایونز دوقاشق ماست پرچرب،گردخردشده(دوسه قاشق)جعفری خردشده(دوقاشق) نمک،فلفل،مرغ پخته شده خردشده وخیارشور خردشده واگردوست داشتید کنسرو ذرت ونخود فرنگی نونهای تست وداخل قالب کمربندی گذاشتم وروی اونا روباموادمخلوطمون پوشوندم ودوباره نون تست ومواد...در اخر سس زدم وداخل یخچال ذاشتم تاکاملا منسجم بشن وسپس از یخچال در آورده وقالب وباز کنید ودورش وبا کناره های نون تست که جداکرده بودیم بپوشونید وروی اونو باسلیقه خودتون تزیین کنید @mivhe71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
دیزاین سالاد
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
دسر فنجانی ‌ لیوانی که در این رسپی استفاده شده 200 میلی لیتر است. مواد لازم:👇 1 لیتر شیر 1 لیوان سر خالی آرد 7 ق غ شکر 2 ق غ نشاسته ذرت یا گندم 1 ق غ کره 5 گرم وانیل پودر نارگیل به مقدار کافی آجیل خرد شده به مقدار کافی شکلات سفید و شکلات شیری (سیاه) آب کرده به مقدار لازم ‌ طرز تهیه:👇 آرد, شکر و نشاسته را در یک قابلمه مناسب مخلوط کنید. سپس شیر را اضافه کرده و در حین اضافه کردن با همزن مخلوط کنید تا گلوله نشود. با توجه به ویدئو, قابلمه را روی حرارت کم قرار داده و مایه را بطور مداوم بهم بزنید تا ته نگیرد. این بهم زدن یکنواخت و بی مکث بسیار مهم است. وقتی مخلوط شما بصورت یکدست به غلظت پودینگ رسید, کره و وانیل را افزوده, از روی حرارت بردارید. مایه را بهم بزنید تا کره کاملا آب شود. قسمت داخلی چند لیوان را با آب خیس کنید, به نحوی که جداره لیوان ها نم دار باقی بماند. مایه غلیظ شده را به اندازه یکسان در لیوان ها ریخته و اجازه دهید در دمای اتاق خنک شوند. سپس برای 3 تا 4 ساعت در یخچال قرار دهید تا کاملا سرد شوند. اگر لیوان های آب, خوب خیس نشده باشند, پودبنگ براحتی خارج نمی شود. پس از چتد ساعت لیوان ها را از یخچال خارج کرده و مانند ویدئو با وارونه کردن و تکان دادن لیوان ها به آرامی دسر را خارج کنید. دسر را در اندازه دلخواه برش داده در پودر نارگیل یا آجیل خرد شده بغلطانید سپس روی آنها را با شکلات سفید و سیاه "بن ماری" شده تزیین کنید. نوش جان 💬 شما می توانید به جای لیوان, از قالب های کوچک یا تعداد بیشتری فنجان استفاده کنید. . . .@mivhe71