#آش_آلو
لوبیا چیتی ۱ پیمانه
نخود ۱/۲ پیمانه
عدس ۱/۴ پیمانه
پیاز ۲ عدد
آلو بخارا ۱۵ عدد
رشته آش ۱ بسته
نعنا و پیاز داغ به مقدار لازم
نمک، فلفل سیاه به مقدار لازم
ابتدا تمام حبوبات را خوب پاک کنید و بشورید و به مدت ۲ ساعت و بهتر هست از یک شب قبل خیس کنید عدس نیازی به خیساندن طولانی مدت ندارد و ۱ ساعت کافی می باشد دقت کنید چندین بار آبش را تعویض کنید. آلو ها را نیز بشورید و بگذارید تا خیس بخورد.
پیاز ها را شسته و نگینی ریز خرد کنید و داخل قابلمه مورد نظر با مقداری روغن و زردچوبه و فلفل سیاه تفت دهید تا کمی سبک و شیشه ای شود همه حبوبات را به قابلمه اضافه کنید و چند لیوان آب روی حبوبات ریخته و ابتدا شعله را زیاد کنید تا به جوش بیاد بعد از به جوش آمدن حرارت را کم کنید تا حبوبات کاملا پخته شود.
وقتی حبوبات پخته شد آلو را با همان آبی که خیس کردید داخل آش بریزید و صبر کنید تا کمی نرم شود سپس در ادامه رشته آش را به ۳ قسمت تقسیم کنید و داخل آش ریخته و حرارت را کم کنید تا آش کاملا جا بیفتد.
در انتها نعنا را با کمی روغن به مدت چند ثانیه تفت دهید و مقداری از آن را به دلخواه داخل آش ریخته و نمک آش را بعد از ریختن رشته اندازه کنید سپس داخل کاسه کشیده و به همراه پیاز داغ تزئین کنید. نوش جان
✾࿐ᭂ༅•❥🥘🥗🍕❥•༅ᭂ࿐✾
@mivhe71
کیک مرغ
اول مرغ وپختم جعفری وگردوهم خرد کردم
وموادوباهم مخلوط کردم یعنی چند قاشق سس مایونز دوقاشق ماست پرچرب،گردخردشده(دوسه قاشق)جعفری خردشده(دوقاشق) نمک،فلفل،مرغ پخته شده خردشده وخیارشور خردشده واگردوست داشتید کنسرو ذرت ونخود فرنگی نونهای تست وداخل قالب کمربندی گذاشتم وروی اونا روباموادمخلوطمون پوشوندم ودوباره نون تست ومواد...در اخر سس زدم وداخل یخچال ذاشتم تاکاملا منسجم بشن وسپس از یخچال در آورده وقالب وباز کنید ودورش وبا کناره های نون تست که جداکرده بودیم بپوشونید وروی اونو باسلیقه خودتون تزیین کنید
@mivhe71