eitaa logo
میوه و سفرآرایی مرضیه بانو
5.8هزار دنبال‌کننده
19هزار عکس
8.2هزار ویدیو
1 فایل
با دستورهای این کانال تزیینات زیبا برای سفره های خودتون خلق کنید کپی مطالب کانال ممنوع میباشد کانال آشپزی مرضیه بانو @shirini71 کانال آیت الله مجتهدی @mojtahedie71
مشاهده در ایتا
دانلود
دسر فنجانی ‌ لیوانی که در این رسپی استفاده شده 200 میلی لیتر است. مواد لازم:👇 1 لیتر شیر 1 لیوان سر خالی آرد 7 ق غ شکر 2 ق غ نشاسته ذرت یا گندم 1 ق غ کره 5 گرم وانیل پودر نارگیل به مقدار کافی آجیل خرد شده به مقدار کافی شکلات سفید و شکلات شیری (سیاه) آب کرده به مقدار لازم ‌ طرز تهیه:👇 آرد, شکر و نشاسته را در یک قابلمه مناسب مخلوط کنید. سپس شیر را اضافه کرده و در حین اضافه کردن با همزن مخلوط کنید تا گلوله نشود. با توجه به ویدئو, قابلمه را روی حرارت کم قرار داده و مایه را بطور مداوم بهم بزنید تا ته نگیرد. این بهم زدن یکنواخت و بی مکث بسیار مهم است. وقتی مخلوط شما بصورت یکدست به غلظت پودینگ رسید, کره و وانیل را افزوده, از روی حرارت بردارید. مایه را بهم بزنید تا کره کاملا آب شود. قسمت داخلی چند لیوان را با آب خیس کنید, به نحوی که جداره لیوان ها نم دار باقی بماند. مایه غلیظ شده را به اندازه یکسان در لیوان ها ریخته و اجازه دهید در دمای اتاق خنک شوند. سپس برای 3 تا 4 ساعت در یخچال قرار دهید تا کاملا سرد شوند. اگر لیوان های آب, خوب خیس نشده باشند, پودبنگ براحتی خارج نمی شود. پس از چتد ساعت لیوان ها را از یخچال خارج کرده و مانند ویدئو با وارونه کردن و تکان دادن لیوان ها به آرامی دسر را خارج کنید. دسر را در اندازه دلخواه برش داده در پودر نارگیل یا آجیل خرد شده بغلطانید سپس روی آنها را با شکلات سفید و سیاه "بن ماری" شده تزیین کنید. نوش جان 💬 شما می توانید به جای لیوان, از قالب های کوچک یا تعداد بیشتری فنجان استفاده کنید. . . .@mivhe71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
دیزاین سالاد
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
دیزاین غذا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
میوه و سفرآرایی مرضیه بانو
سينه مرغ (براي هر نفر يك عدد) مواد لازم براي مزه دار كردن سينه مرغ ١ عدد پياز بزگ (آب پياز) ١/٢ پيمانه شير نمك و فلفل به ميزان لازم زعفران دم كرده ٢ق چ ١ق س روغن زيتون مواد لازم براي داخل مرغ گوشت چرخ كرده ١٠٠ گرم پياز يك عدد متوسط قارچ نگيني ١پيمانه جعفري خورد شده ٢ق س پنير پارمسان ١ق س نمك و فلفل به ميزان لازم طرز تهیه: ابتدا سينه هاي مرغ را همراه با كتف مرغ كه به خودش متصل است تميز كنيد و استخوان را از مرغ جدا كنيد(ولي كتف بايد بماند) فيله مرغ رو هم جدا كنيد. وسط سينه رو از سمت داخل به دوقسمت برش دهيد ، فقط مبايد دو تيكه كاملاً از هم جدا بشه... بعد بااستيك كوب دوطرف گوشت مرغ رو كمي نازك كنيد ...كمي نمك بر روي گوشت بماليد... مواد بالا براي مزه دار كردن مرغ رو با هم مخلوط كنيد( آب پياز ، شير ، زعفران ،روغن زيتون، نمك وفلفل ) بعد مرغ ها رو براي يك شب داخل اين مواد بگذاريد... من خودم كلاً بدون فلفل درست ميكنم اما اگه كسي تند دوست داره ميتونه مقدار فلفل رو بيشتر كنه. مواد داخل سينه مرغ: پياز نگيني رو به صورت شفاف كمي تفت بدهيد( در اين جا ميتونيد از كره براي سرخ كردن استفاده كنيد) منظورم از شفاف اينه كه مثل پياز سنتي خيلي سرخش نكنيد... بعد گوشت چرخ كرده رو اضافه كنيدو خوب تفت بدهيد بعد قارچ هاي نگيني رو اضافه كنيد و اجازه بديد آب قارچ كشيده بشه بعد كمي جعفري خرد شده را اضافه كنيد و در آخر نمك و فلفل... كسايي كه تند دوست دارن فلفل هم بزنيد...بعد مواد را از روي حرارت برداريد سينه مرغ رو باز كرده كمي پنير پيتزا روش بريزيد و بعد مواد آماده شده گوشت وبعد كمي روش پنير پارمسان وپيتزا بپاچيد و سينه مرغ را بپيچيد ! بعد مرغ را داخل كمي آرد كه داخلش نمك ريخته ايد بزنيد و بعد داخل تخم مرغ بزنيد و بعد داخل برد كرامپ بزنيد بعد در روغن فراوان سرخ كنيد @mivhe71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
🌸 موادلازم:👇 250 گرم مارگارین (یا کره) 1 قاشق چای خوری روغن 4 قاشق غذاخوری نشاسته ذرت 1 فنجان پودر قند 2 قاشق غذاخوری کاکائو (برای نیمه دیگر خمیر) 1 قاشق چای خوری بیکینگ پودر به اندازه آردی که خمیر به دست نچسبه برای موارد فوق ؛ شکلات شیری ​​80 گرم بادام زمینی طرزتهیه : همه مواد لازم برای خمیر به جز آرد را مخلوط کنید. آن را به صورت کنترل شده اضافه کنید تا یک خمیر نرم بدست آید. دو قاشق غذاخوری کاکائو به نیمی از خمیر اضافه کنید و ورز دهید. (اگر کاکائوی بیشتری دوست دارید می توانید یک قاشق غذاخوری دیگر اضافه کنید.) دو خمیر را کنار هم قرار دهید. خمیر را با قاشق بستنی برداشته و روی سینی ای که با کاغذ روغنی انداخته اید بگذارید و در فر 170 درجه که از قبل گرم شده قرار بدین تا کوکی های ما آماده بشه وبعد پخت اون مقدار شکلات شیری رو ذوب کرده وروی کوکی آغشته کرده وبا پسته وبادام زمینی تزیین کنید. @mivhe71
دُیْماج یا دوْیمَج یا دگماژ یا چانقال ⁣ ⁣ یه غذای محلی منسوب به استان های قزوین و آذربایجان شرقی که میتونه یه وعده غذایی سبک برای افطار یا عصرانه یا یه پیش غذای ساده و خوشمزه باشه با ترکیب اصلی نان خشک محلی قزوین، پنیر کوزه ای یا کهنه، سبزی خوردن و پیاز داغ بقیه مواد سلیقه ایه مثل خیار و نعنا خشک و گردو، همینطور اندازه مواد تقریبی و سلیقه ایه و میشه متناسب با سلیقه و ذائقه مواد رو کم و زیاد کرد.⁣ ⁣ مواد لازم :⁣ نان لواش خشک: 200 گرم⁣ سبزی خوردن: 125 گرم⁣ پیاز متوسط: 3 عدد⁣ سیر: 2 حبه⁣ خیار متوسط: 1 عدد⁣ پنیر: یک سوم پیمانه⁣ گردو خرد شده: نصف پیمانه⁣ آب ، شیر یا دوغ: به میزان لازم⁣ گلپر، سماق، فلفل⁣ ⁣ نیم ساعتی بهش توی یخچال استراحت بدین و توی هوای گرم کنار هندونه یا انگور سرو میشه و برای خوردنش یا با دست لقمه میکنند یا با استکان کمر باریک (مثل لقمه کردن پشمک یزدیها) . امیدوارم چیزی رو از قلم ننداخته باشم. بهتره بعد از خوردنش خرما مصرف بشه؛ چون کلسیم برای جذب بهتر نیاز به پروتئین و ویتامین D۳ داره که با خوردن چند تا خرما این ویتامین جذب می‌شه.⁣ ⁣ نوش جانتون🌱⁣ ⁣╭┄✵🍳🥘🍲🥣🥮✵┄╮ @mivhe71