#پاستای_سبزیجات
@mivhe71
سیر ۲ حبه
ریحان تازه چند برگ
روغن زیتون ۳ ق غ
گوجه فرنگی تازه میکس شده ۳ عدد
پیاز خرد شده ۱ عدد
پول بیبر ۱ ق غ (یا کمتر)
پاستا پنه ۱۰۰ گرم
پاستا را آبکشی کرده حدود ۴ دقیقه، و به حالت نیم پز در می آوریم داخل تابه سیر و فلفل را با روغن زیتون و با حرارت کم حدود ده دقیقه تفت میدهیم.
و پیاز را اضافه میکنیم تا کمی نرم شود بعد پودر گوجه فرنگی و ریحان و نمک و پاستای نیم پز را اضافه میکنیم هم زده و در تابه را میگذاریم تا آب اضافه گوجه ها به خورد پاستا برود و آماده سرو شود.
#ژله_رنگی_رنگی
برای درست کردن این دسر خوشگل و رنگی رنگی شما باید قالب مکعبی سیلیکونی تهیه کنید.
که به ازای ۲ مکعب به ۵۰ گرم ژله که با نصف آب و نصف شیر مخلوط میشه احتیاج دارین. با هر طعم و رنگی که دوست دارین، به این صورت که ۵۰ گرم ژله رو با نصف پیمانه آب جوش حل کنید و چون مقدار آب کمه حتما بنماری کنید تا تمام ذرات ژله و شکر حل بشه، بعد از اینکه کامل خنک شد نصف پیمانه شیر رو اضافه کنید و خوب هم بزنید تا حالت بریده بریده نباشه قالب رو با روغن مایع خیلی کم چرب کنید و ژله هارو بریزین داخلش و بزارین تو یخچال حدود ۵،۶ ساعت و بعد خیلی آروم و با احتیاط از قالب دربیارین
@mivhe71
#بستنی_میوه_ای یابستنی_یخی
طرز تهیه اش خیلی راحته👇👇
طرح پاکسازی یخچال انجام شد وهرچی میوه که شامل توت فرنگی،هندوانه،هویج،پرتغال،طالبی بود بصورت میکس شده وارد قالبهای بستنی وبعضی درلیوانهای یکبارمصرف شد(البته بعضی شون بابستنی وانیلی مخلوط شد) ودرفریزر قرارگرفت بعدازاینکه کاملا یخ زد میزاریم بیرون وازقالب درمیاریم لیوان یکبارمصرفها که خیلی راحت بایک برش چاقو پاره کرده وبستنی جدا میشه حالا اماده خوردن ولذت بردن
برای بستنی ابمیوه ای نصف ابمیوه ونصف بستنی ریختم(بستنی روبزارید درهوای محیط تاکمی شل بشه وباابمیوه مخلوط کنید)
@mivhe71
#شیرینی_رولت_بدون_فر
#شیرینی_تر
مواد لازم: تخم مرغ 2 عدد.
آرد 50 گرم( نصف پیمانه)
شکر 50 گرم( 1/4 فنجان یا دوقاشق پر)
وانیل 1/4 ق.چ
ب،پ 1/2 ق. چ
طرزتهیه :
تخم مرغ و وانیل و شکر را آنقدر با همزن زده تا پوک و سبک شود، سپس آرد و بیکینگ پودر را سه بار الک کرده به مواد اضافه کرده با لیسک هم زده آروم تا مخلوط شود. سپس تابه دو طرفه را با مقداری روغن چرب کرده روی حرارت گذاشته تا داغ شود، مواد رولت را ریخته صاف میکنیم، حرارت باید کم وملایم باشد، سپس روی حوله نمناکی کاغذ روغنی گذاشته نان رولت را درون آن قرار داده وبه آرامی رول میکنیم میگذاریم کنار تا سرد شود، سپس باز کرده خامه کشی میکنیم از مغزیجات وموز و شکلات به دلخواه استفاده کرده باز رول میکنیم و درون کاغذ روغنی در یخچال گذشته و بعد برش زده و میل میکنیم.
@mivhe71
#كيك_بدون_فر
كيك سفيد
سفيده تخم مرغ ٤ عدد
شكر ١/٢پيمانه،روغن ١/٤پيمانه،آرد ١پيمانه،شير١/٢پيمانه،١ق چ،وانيل١/٢ق چ
ابتدا سفيده را با همزن تميز و در ظرف تميز و خشك اينقدر مي زنيم تا سفيد و پف دار بشود و به اصلاح به قله ي نرم برسه.
در ظرف ديگه اي شكر روغن و شير را با هم مي زنيم بمدت ٣دقيقه.آرد وانيل و بيكينگ پودر را الك مي كنيم و بهش اضافه مي كنيم .در آخر سفيده ها را كم كم طي سه مرحله بصورت دوراني بهش اضافه مي كنيم و فولد مي كنيم.قالب را چرب مي كنيم و در قالب ريخته و در قابلمه اي از قبل گرم كرديم و توش يك پايه ي فلزي گذاشتيم مي گذاريم و درش رو دمكني مي زاريم و زيرش را شعله پخش كن .حرارت را متوسط رو به بالا مي گذاريم و سي دقيقه اول در قابلمه را اصلا بر نمي داريم .بعد از ٣٥- ٤٠ دقيقه با سيخ چوبي تست مي كنيم اگه تميز در اومد كيك را بر مي داريم و بعد از خنك شدنش از قالب در مياريم .
اين اندازه ها براي قالب متوسط مناسب هست
دما و زمان پخن در فر:دما ١٨٠،زمان ٣٥
نوش جان😋😋
@shirini71