eitaa logo
میوه و سفرآرایی مرضیه بانو
5.8هزار دنبال‌کننده
19هزار عکس
8.3هزار ویدیو
1 فایل
با دستورهای این کانال تزیینات زیبا برای سفره های خودتون خلق کنید کپی مطالب کانال ممنوع میباشد کانال آشپزی مرضیه بانو @shirini71 کانال آیت الله مجتهدی @mojtahedie71
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
@shirini71 هويج يك كيلو و دويست گرم پودر نارگيل ٢٥٠-٢٠٠گرم گلاب ١/٥ليوان آب،شكر به ميزان لازم،چند عددهل هويج بدون پوست رنده ريز كنيد بعد با مقداري اب بذاريد بپزدهمراه با٤-٣تا دونه هل، بعداز اينكه كمي پخت يك ليوان گلاب رو بهش اضافه كنيد همراه با شكر ميزان شكر بستگي به ميزان شيريني هويج و ذاىقه خودتون داره من تقريبا ٣پيمانه شكر اضافه كردم،بعد بذاريد پخت هويج كامل بشه وخوب ابش كشيده شود،وقتي ابش كشيده شد وآب نداشت پودر نارگيل رو بهش اضافه كنيد به محض اضافه كردن پودر نارگيل كاملا هرچي هم اب اضافه داشته باشدكشيده ميشود در ادامه نصف ليوان گلاب رو اضافه كنيد و بذاريد يه قل بخوره شعله را خاموش كرده و بذاريد كمي از حرارت بيفتد نبايد سرد شود،توي دست گلوله كنيد تا گرم هست و توي پودر نارگيل بغلطونيد
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
دیزاین سالاد
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
میوه و سفرآرایی مرضیه بانو
گوشت خمير: مواد لازم : آرد 3لیوان شیر1لیوان گرم مایه خمیر1قاشق غذاخوری نمک 1قاشق چایخوری روغن 1/3لیوان این خمیرمثل بقیه خمیرهادرست 1ساعت استراحت درجای گرم حجمش دوبرابرشه مواد لازم براي داخل خمير پياز رو با گوشت سرخ ميكنيم بعد فلفل دلمه وهويچ رو ريز خورد كرده داخلش ريختم وسرخ كردم سپس قارچ خورد شد رو جدا تفت دادم وهمراه با نمك وفلفل وزرچوبه وكمي هم مرزه خشك داخل موادم اضافه كردم خمير رو باورنه باز كردم وسپس با قالب گرد قالب زدم واز اين مواد ريختم ودر اخر پنير پيتزا روش ميريزم وب هر مدلي ك دوست داريد ميپيچيد وبعد در اخر بازرده ي تخم مرغ وزعفران روي خمير رو رومال كردم وب مدت ١٠دقيقه البته بستگي ب درجه ي فر داره من با ١٨٠درجه گذاشتم @mivhe71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
من چهار لیوان شیر رو با مخمر مخلوط کردم به ازای هر لیوان دو قاشق چایخوری البته شیر ولرم باشه تا بعد از چند دقیقه عمل بیاد واما بعد داخل لگن دو تخم مرغ و یک سفیده ریختم یک زرده برای رومال بماند که با یک قاشق شیر و کمی زعفران خیلی کم اندکی😂 خب عزیزم من سفیده ها رو جدا با قاشق زدم کف کرد ریختم داخل لگن روغن مایع یک لیوان سرخالی زردچوبه مقداری نمک یک قاشق غذاخوری رازیانه و سیاه دانه و زیره سبز و سیاه به اندازه نیاز و مقداری شوید خشک بعد شیر که به عمل آمده مخلوط مواد کردم وارد هم دوازده لیوان معادل یک کیلو ونیم ریختم البته کم کم وپیوسته تا خمیری یکدست بشه بعد روش سلفون کشیدنم و روش پتو انداختم به مدت یک ساعت و ربع خمیر که پف کرد و ور آمد به اندازه یک مشت چونه کردم گذاشتم داخل سینی بعد کمی فشار دادم تا تخت شد و روش رومال و کنجد زدم دما همون دمای کیک 😉☺️ @shirini71