eitaa logo
میوه و سفرآرایی مرضیه بانو
5.8هزار دنبال‌کننده
19هزار عکس
8.3هزار ویدیو
1 فایل
با دستورهای این کانال تزیینات زیبا برای سفره های خودتون خلق کنید کپی مطالب کانال ممنوع میباشد کانال آشپزی مرضیه بانو @shirini71 کانال آیت الله مجتهدی @mojtahedie71
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
مواد لازم: تخم مرغ 2 عدد. آرد 50 گرم( نصف پیمانه) شکر 50 گرم( 1/4 فنجان یا دوقاشق پر) وانیل 1/4 ق.چ ب،پ 1/2 ق. چ طرزتهیه : تخم مرغ و وانیل و شکر را آنقدر با همزن زده تا پوک و سبک شود، سپس آرد و بیکینگ پودر را سه بار الک کرده به مواد اضافه کرده با لیسک هم زده آروم تا مخلوط شود. سپس تابه دو طرفه را با مقداری روغن چرب کرده روی حرارت گذاشته تا داغ شود، مواد رولت را ریخته صاف میکنیم، حرارت باید کم وملایم باشد، سپس روی حوله نمناکی کاغذ روغنی گذاشته نان رولت را درون آن قرار داده وبه آرامی رول میکنیم میگذاریم کنار تا سرد شود، سپس باز کرده خامه کشی میکنیم از مغزیجات وموز و شکلات به دلخواه استفاده کرده باز رول میکنیم و درون کاغذ روغنی در یخچال گذشته و بعد برش زده و میل میکنیم. @mivhe71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
كيك سفيد  سفيده تخم مرغ ٤ عدد شكر ١/٢پيمانه،روغن ١/٤پيمانه،آرد ١پيمانه،شير١/٢پيمانه،١ق چ،وانيل١/٢ق چ ابتدا سفيده را با همزن تميز و در ظرف تميز و خشك اينقدر مي زنيم تا سفيد و پف دار بشود و به اصلاح به قله ي نرم برسه. در ظرف ديگه اي شكر روغن و شير را با هم مي زنيم بمدت ٣دقيقه.آرد وانيل و بيكينگ پودر را الك مي كنيم و بهش اضافه مي كنيم .در آخر سفيده ها را كم كم طي سه مرحله بصورت دوراني بهش اضافه مي كنيم و فولد مي كنيم.قالب را چرب مي كنيم و در قالب ريخته و در قابلمه اي از قبل گرم كرديم و توش يك پايه ي فلزي گذاشتيم مي گذاريم و درش رو دمكني مي زاريم و زيرش را شعله پخش كن .حرارت را متوسط رو به بالا مي گذاريم و سي دقيقه اول در قابلمه را اصلا بر نمي داريم .بعد از ٣٥- ٤٠ دقيقه با سيخ چوبي تست مي كنيم اگه تميز در اومد كيك را بر مي داريم و بعد از خنك شدنش از قالب در مياريم . اين اندازه ها براي قالب متوسط مناسب هست  دما و زمان پخن در فر:دما ١٨٠،زمان ٣٥ نوش جان😋😋  @shirini71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
@shirini71 هويج يك كيلو و دويست گرم پودر نارگيل ٢٥٠-٢٠٠گرم گلاب ١/٥ليوان آب،شكر به ميزان لازم،چند عددهل هويج بدون پوست رنده ريز كنيد بعد با مقداري اب بذاريد بپزدهمراه با٤-٣تا دونه هل، بعداز اينكه كمي پخت يك ليوان گلاب رو بهش اضافه كنيد همراه با شكر ميزان شكر بستگي به ميزان شيريني هويج و ذاىقه خودتون داره من تقريبا ٣پيمانه شكر اضافه كردم،بعد بذاريد پخت هويج كامل بشه وخوب ابش كشيده شود،وقتي ابش كشيده شد وآب نداشت پودر نارگيل رو بهش اضافه كنيد به محض اضافه كردن پودر نارگيل كاملا هرچي هم اب اضافه داشته باشدكشيده ميشود در ادامه نصف ليوان گلاب رو اضافه كنيد و بذاريد يه قل بخوره شعله را خاموش كرده و بذاريد كمي از حرارت بيفتد نبايد سرد شود،توي دست گلوله كنيد تا گرم هست و توي پودر نارگيل بغلطونيد
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
دیزاین سالاد
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
میوه و سفرآرایی مرضیه بانو
گوشت خمير: مواد لازم : آرد 3لیوان شیر1لیوان گرم مایه خمیر1قاشق غذاخوری نمک 1قاشق چایخوری روغن 1/3لیوان این خمیرمثل بقیه خمیرهادرست 1ساعت استراحت درجای گرم حجمش دوبرابرشه مواد لازم براي داخل خمير پياز رو با گوشت سرخ ميكنيم بعد فلفل دلمه وهويچ رو ريز خورد كرده داخلش ريختم وسرخ كردم سپس قارچ خورد شد رو جدا تفت دادم وهمراه با نمك وفلفل وزرچوبه وكمي هم مرزه خشك داخل موادم اضافه كردم خمير رو باورنه باز كردم وسپس با قالب گرد قالب زدم واز اين مواد ريختم ودر اخر پنير پيتزا روش ميريزم وب هر مدلي ك دوست داريد ميپيچيد وبعد در اخر بازرده ي تخم مرغ وزعفران روي خمير رو رومال كردم وب مدت ١٠دقيقه البته بستگي ب درجه ي فر داره من با ١٨٠درجه گذاشتم @mivhe71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا