میوه و سفرآرایی مرضیه بانو
#دسر_پان_اسپانیا
موادلازم:
شیر:چهار لیوان(یک لیتر)
شکر: یک پیمانه
تخم مرغ: دوعدد
وانیل: کمی
پودر کاکائو: چهار ق غ
آردقنادی: نصف پیمانه
نشاسته ذرت: دو ق غ
کره: ۵۰گرم
خامه صبحانه: ۲۰۰گرم
بیسکویت پتی پور ساده وشکلاتی بقدارلازم
طرزتهیه:
تخم مرغ و شکر و وانیل رو خوب باهمزن بزنید بعد به ترتیب آرد وشیر نشاسته و پودرکاکائو اضافه کنید
ودرآخر هم کره هم دما اضافه کنید
و بزارید رو شعله گاز و مدام هم بزنید تا ته نگیره یا گلوله گلوله نشه
بعد از چندتا قل
شعله رو خاموش کنید تا کمی از حرارت بیفته و خامه ی هم دمای اتاق رو بهش اضافه کنید و مخلوط کنید
و داخل قالب مورد نظر سلفون بندازید و بیسکویت ها رو به کرم آغشته کرده و بصورت ایستاده بزارید و روی مواد هم کرم بکشید و بزارید یخچال تا کاملا ببنده
بعد از قالب جدا کنید و روشو باصد گرم شکلات بن شده و صد گرم خامه که گاناش درست کردید روی دسر بریزید و بزاریددور دسر رو باهرچی دوست داشتید تزیین کنید
@mivhe71
#رولت_مرغ
#طرز_تهیه
نصف یه سینه مرغ( تقریبا بزرگ)
ران مرغ ۱ عدد رو با نصف کمتری فلفل دلمه ای سبز چرخ کنید بعد نمک، فلفل سیاه، پاپریکا، زردچوبه و یه دونه تخم مرغ و دو ق غ آرد سوخاری و یه دونه پیاز متوسط آب گرفته بزنید و خوب ورز بدید
تا حالت چسبندگی پیدا کنه
بعد روی میز کار پلاستیک فریزر باز کنید و روش آب اسپری کنید تا گوشت به نایلون نچسبه
بعد مواد رولت رو بریزید و باز یه نایلون دیگه روش بزارید و خوب صاف کنید
بعد روش جعفری خورد شده، پیاز داغ، زرشک و هویج پخته بزارید( طبق فیلم) بعد آروم رولش کنید و سر و ته رولت رو خوب فیکس کنید
بزارید یخچال یه ساعت بمونه
یا فریزر یه ربع
بعد سرخش کنید
و سس رو بریزید روش تا غلیظ بشه و رولت داخل سس بپزه ( داخل سس رولت کمی هم زعفران بزنید)
#سس_رولت
یه دونه پیاز متوسط رو خلالی کنید و تفت بدید ، طلایی که شد بهش کمی نمک و زردچوبه بزنید ، یک ق غ رب و یک ق غ سس کچاپ و پودر سیر
آب بریزید تا جوش بیاد . بعد بریزید داخل رولت سرخ شده
تا سس داخل رولت کمی غلیظ بشه
بعد بریزد تو ظرف و با نون یا برنج نوش جان کنید.
@mivhe71
13.63M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
شیرین عسل😋😋😋
فقط با 3 قلم مواد درست میشه