eitaa logo
میوه و سفرآرایی مرضیه بانو
5.8هزار دنبال‌کننده
19هزار عکس
8.2هزار ویدیو
1 فایل
با دستورهای این کانال تزیینات زیبا برای سفره های خودتون خلق کنید کپی مطالب کانال ممنوع میباشد کانال آشپزی مرضیه بانو @shirini71 کانال آیت الله مجتهدی @mojtahedie71
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
میوه و سفرآرایی مرضیه بانو
‍ ‍ 👩‍🍳مواد لازم سینه مرغ پخته و خورد شده : ۱ عدد نان تست : ۱ بسته جعفری خرد شده : یک سوم لیوان پیازچه خرد شده : ۵ عدد خیار شور خرد شده : نصف لیوان گردوی خرد شده : نصف لیوان ماست خامه یی : یک لیوان سس مایونز : نصف لیوان نمک،فلفل و آبلیمو بمیزان لازم ابتدا سینه مرغ و با پیاز و یک حبه سیر و یک تکه کوچیک هویج بزارین تا بپزه بعد به تکه های کوچک برش بزنید حالا جعفری،پیازچه،خیارشور،گردو،ماست خامه یی،سس،نمک،فلفل و ابلیمو رو بهش اضافه کنید و خوب با هام مخلوط کنید و نیم ساعت بزارین‌ کنار تا مزه ها با هم ترکیب بشه. سپس اطراف نون تست رو برش بزنید در قالب مورد نظر کیسه فریزر باز کنید و نان تست و داخل قالب روی کیسه فریزر بزارید طوری بزارید ته قالب رو بپوشونه از مواد مرغ لابلای نون تست بزارین و به همین ترتیب ادامه بدین تا انتها قالب پر میشه( لایه آخر باید نان تست باشه)بمدت دو ساعت بزارین داخل یخچال سپس روی کیک و اطرافش رو سس بزنید و تزیین کنید. (میتونید هویج و نخودفرنگی وذرت هم داخل مواد بریزید) برای اطراف کیک مرغ ،اضافی های نون تست را پودر کردم و به اطراف کیک زدم @mivhe71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
دیزاین کوکو
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
300 گرم برنج - 800 گرم مرغ - 1 پيمانه ماست - 2 عدد تخم مرغ - 1 قاشق چايخوري زعفران - به ميزان لازم نمك برنج را طبق دستور (عدس پلو ) آبکش می کنیم مرغ را خرد می کنیم و با چاقو قسمتهای مختلف آنرا سوراخ می کنیم و آغشته به 2 قاشق غذاخوری روغن و نمک می کنیم و به مدت 20-17 دقیقه قدرت %80 در مایکروویو می گذاریم در این فاصله یکبار مرغ را پشت و رو می کنیم سپس استخوانهای مرغ را می گیریم زعفران را در کمی آب جوش حل می کنیم و با تخم مرغ و ماست مخلوط می کنیم و برنج آبکش شده را به این مایع اضافه می کنیم. سپس ظرف مسطحی را انتخاب کرده کف ظرف را چرب می کنیم و نصف از مخلوط برنج را در ظرف می ریزیم و با پشت قاشق صاف می کنیم و روی آنرا با مرغ خرد شده می پوشانیم و مجددا مابقی مخلوط برنج را روی مرغ می ریزیم ظرف را با در پوش به مدت 15 دقیقه قدرت %60 در مایکروویو می گذاریم. سپس در ظرف را برداشته و روی برنج را آغشته به روغن و زعفران حل شده در آب جوش می کنیم و ظرف را بدون در روی سه پایه به مدت 15-20 دقیقه با مایکرو %60 و گریل (کلید ترکیبی) قرار می دهیم تا سطح برنج طلایی شود. @mivhe71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
👩‍🍳👩‍🍳 ‌ مواد اولیه شکولاوتلا :‌ لاوتلا میهن ۱ شیشه موز ۱ عدد کره بادام زمینی ۲ قاشق غذاخوری شیر ۱/۴ پیمانه
16.25M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
👩‍🍳👩‍🍳 مواد لازم: سیب زمینی آبپز ۲ عدد سوسیس آلمانی ۳ عدد پیازچه ریز خرد شده یک چهارم پیمانه خیارشور ۲ عدد برای سس: مایونز به مقدار لازم ماست ( خیلی کم) لیمو ترش تازه یا آبلیمو نمک و فلفل سیاه و پاپریکا به میزان لازم