#سوپ_سبزيجات
يك ايده خوب براى افطار😊
روي حرارت متوسط ٣ عدد هويج نگيني شده، ١عدد پياز نگيني شده،
١ كلم بروكلي كامل خرد شده ( من از ساقه هم استفاده كردم)
را در كمي روغن زيتون تفت داده تا سبك و طلايي شود. ١/٣ ل عدس و ١/٣ ل جو را با ٣ ل آب جوش اضافه كنيد. حرارت را كم كنيد تا جو و عدس كاملاً پخته شد.
سپس ٤ ل اب مرغ ( من از اب مرغ خانگي استفاده كردم)، ١/٤ل جو دو سر را اضافه كرده و ٢٠-٣٠ دقيقه ديگر بپزيد. در اخر ١/٤ ل خامه و اسفناج تازه به همراه نمك فلفل و اب ليمو تازه اضافه كنيد. در هنگام سرو با كمي جعفري تازه خرد شده تزيين كنيد.
#آشپزی
✅همبرگر سوخاری 😋
✍مواد لازم:
گوشت چرخکرده گوساله 500 گرم
پیاز کوچک 1 عدد
تخم مرغ 3 عدد
روغن زیتون 4 قاشق غذاخوری
نان تست 1 برش
شیر 1 قاشق سوپخوری
جعفری خرد شده 2 قاشق سوپخوری
آرد 4 قاشق سوپخوری
نمک و فلفل به مقدار لازم
پودر نان سوخاری 150 گرم
پودر بادام 50 گرم
جوز هندی 1/4 قاشق چایخوری
🍜طرز تهیه:
پياز را ده دقيقه در روغن تفت دهيد، تا كمي طلايي شود، يك برش نان تست را نيز در شير خرد كنيد، گوشت چرخ كرده را با نان خيس خورده و پياز تفت داده و يك عدد تخم مرغ، جعفري، نمك و فلفل مخلوط نماييد. دو عدد تخممرغ را با يك قاشق سوپخوري آب و كمي روغن زيتون بزنيد.
مواد لازم براي سوخاري كردن را نيز جداگانه باهم مخلوط نماييد. ابتدا گوشت را به شکل همبرگر در آوريد و سپس آن را در آرد و به ترتيب در مخلوط تخممرغ و بعد در پودر سوخاري بغلتانيد و اين كار را دوبار انجام دهيد. و خوب فشار داده تا كاملاً منسجم شود، سپس همبرگرها را در يك سيني چيده و به مدت 30 دقيقه در يخچال قرار دهيد و در نهايت همبرگرها را در تابه سرخ کنید