eitaa logo
میوه و سفرآرایی مرضیه بانو
5.9هزار دنبال‌کننده
18.8هزار عکس
7.4هزار ویدیو
1 فایل
با دستورهای این کانال تزیینات زیبا برای سفره های خودتون خلق کنید کپی مطالب کانال ممنوع میباشد کانال آشپزی مرضیه بانو @shirini71 کانال آیت الله مجتهدی @mojtahedie71
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
🍎دیزاین زیبای صبحانه
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
🥟 زرده تخم مرغ ٢عدد گلاب ١/٢پيمانه شير ١/٤پيمانه ارد ٢پيمانه بيكينگ پودر ٣قاشق مربا خوري روغن براي سرخ كردن براي تزئين: پودر قند،پودر پسته،پودر هل زرده ها را هم بزنيد ،گلاب وشبر را اضافه كنيد. ارد وبيكينگ پودر را اضافه كنيد ،خوب مخلوط كنيد،تا به دست نچسبد،اگر لازم بودخيلي كم ارداضافه كنيد. در يخچال يك ساعت استراحت دهيد. خمير را پهن كنيد،٣/٤سانتيمتر من از كاتر قلبي استفاده کردم اما ميتونيد از يك كاتر دايره اي استفاده كنيدومثل روبان از وسط جمع كنيد. ودر روغن سرخ كنيدتا طلايي شود وباپودر پسته وپودر قند تزئين كنيد.
🔸ابتدا سینه های مرغ رو خرد کنید و در پیاز و سیر و نمک و فلفل و زعفران و ماست به مدت 4 تا 6 ساعت بخوابونید 1 ساعت آخر آب لیمو رو هم اضافه کنید بعد جوجه ها رو به سیخ چوبی بکشید تابه گریل رو با برس کمی چرب کنید و سیخ های کباب را در آن بچینید در تابه رو. به مدت 10 دقیقه ببندید و حرارت رو کم کنید که جوجه ها با آب خودشون خوب مغز پخت بشن بعد در تابه رو باز کنید و حرارت رو کمی بیشتر کنید که جوجه ها طلایی بشن برای سس کباب کمی کره رو ذوب کرده و با کمی آب نارنج یا لیمو ترش مخلوط کنید و در حیت طلایی شدن کباب با برس این سس رو روی دو طرف جوجه ها بکشید
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا