#قطاب🥟
زرده تخم مرغ ٢عدد
گلاب ١/٢پيمانه
شير ١/٤پيمانه
ارد ٢پيمانه
بيكينگ پودر ٣قاشق مربا خوري
روغن براي سرخ كردن
براي تزئين:
پودر قند،پودر پسته،پودر هل
زرده ها را هم بزنيد ،گلاب وشبر را اضافه كنيد.
ارد وبيكينگ پودر را اضافه كنيد ،خوب مخلوط كنيد،تا به دست نچسبد،اگر لازم بودخيلي كم ارداضافه كنيد.
در يخچال يك ساعت استراحت دهيد.
خمير را پهن كنيد،٣/٤سانتيمتر
من از كاتر قلبي استفاده کردم اما ميتونيد از يك كاتر دايره اي استفاده كنيدومثل روبان از وسط جمع كنيد.
ودر روغن سرخ كنيدتا طلايي شود وباپودر پسته وپودر قند تزئين كنيد.
#جوجه_كباب_تابه_اي
🔸ابتدا سینه های مرغ رو خرد کنید و در پیاز و سیر و نمک و فلفل و زعفران و ماست به مدت 4 تا 6 ساعت بخوابونید
1 ساعت آخر آب لیمو رو هم اضافه کنید
بعد جوجه ها رو به سیخ چوبی بکشید
تابه گریل رو با برس کمی چرب کنید و سیخ های کباب را در آن بچینید
در تابه رو. به مدت 10 دقیقه ببندید و حرارت رو کم کنید که جوجه ها با آب خودشون خوب مغز پخت بشن
بعد در تابه رو باز کنید و حرارت رو کمی بیشتر کنید که جوجه ها طلایی بشن
برای سس کباب کمی کره رو ذوب کرده و با کمی آب نارنج یا لیمو ترش مخلوط کنید و در حیت طلایی شدن کباب
با برس این سس رو روی دو طرف جوجه ها بکشید