طرز تهیه درار👌😋
نعناع و کمی گشنیز رو بعد از شستن روی پارچه پهن میکنیم،بعد داخل مولینکس میریزیم با دوقاشق نمک،کمی که خرد شد دوباره روش نعناع و نمک میریزیم،اینکارو دوسه بار تکرار میکنیم تا ظرفیت ظرفمون تکمیل بشه بعد که کاملا سابیده شد داخل آبکش میریزیم تا آب اضافیش بره من دو کیلو نعناع و 300 گرم گشنیز استفاده کردم که 4تا شیشه کوچیک درار بهم داد.
موارد استفاده درار برای گیلانیها خیلی زیاده ،میوه هایی مثل پرتقال و سیب ترش و خیار و گوجه سبز و...رو به جای نمک با درار میخورن،آش ترش و آش دوغ رو که روی سفره میزارن باید درار داخلش بریزن،برای ماست و دوغ هم درار استفاده میکنن.
12.25M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
دسر بهاری 🍓🎁
توت فرنگی ۴ عدد
شکلات چیپسی ۲ قاشق
شیر ۱ لیوان
پودر پاناکوتا ۱ بسته
ژله انار ۱ بسته
بستنی ۱۰۰ گرم
ژله آلوئورا ۱ بسته
18.86M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
.
😍 #میوه_آرایی شیک و زیبا
#کیک_پیاله ای 🌸
۲تاتخم مرغ مقداری وانیل و۷ق.غ شکر را با همزن خوب هم زده تا کرم رنگ شود بعد۱۰ق.غ شیر را اضافه ویک دقیقه هم زده بعد۷ق.غ روغن را هم اضافه میکنیم 30 ثانیه ی دیگه هم میزنیم،۸ق.غ آرد۱ق.م بکینگ پودر ۳ق.غ پودر کاکائو را سه بار الک کرده و در سه مرحله به مواد اضافه میکنیم
داخل پیاله ها را خوب با روغن مایع چرب کرده و کمی کنجد بپاشید حدود نصف پیاله ها یا کمتر از مایه کیک بریزید. درون قابلمه ای به اندازه ی نصف ارتفاع پیاله ها آب بریزد. روی حرارت ملایم بزارید اجازه دهید به جوش بیاد سپس پیاله ها را درون قابلمه چیده درب آن را همراه دمکنی بزارید حدود بیست دقیقه بزارید بپزه بعد با سیخ چوبی تست کنید اگر تمیز اومد بیرون کیکمون پخته ست.بزارید خوب خنک بشه و بعدکیکها رو برگردونید
11.27M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
پیشمه یکی از شیرینیهای سنتی و
محبوب ترکمن هاست که یک بافت عالی
و با جذب روغن خیلی کم هست.😋😍
💙مواد لازم :
روغن ۸۰ گرم
وانیل ½ ق چ
شیر ولرم ۱ لیوان
بکینگ پودر ۲ ق م
تخم مرغ ۲ عدد
شکر ۱ لیوان
آرد ۵ لیوان
💞