🍰#كيك_سيب_دارچين با عطر و طعم عاليي 😍
كيك سيب و دارچين
شكر يك پيمانه
روغن مايع يك پيمانه
تخم مرغ سه عدد
ماست يك پيمانه
ارد دو پيمانه
بيكينك پودر يك ق غ
سيب 4عدد
دارچين
✅شكر را با روغن اول هم بزنيد حدود سه دقيقه
سپس دانه دانه تخم مرغ ها را اضافه كنيد و هر بار هم بزنيد
خوب هم بزنيد
ماست رو هم اضافه كنيد و باز كمي مخلوط كنيد
ارد و بيكينك پودر را كه از قبل الك كرده ايد را اضافه كنيد
و با ليسك اهسته هم بزنيد
قالب رو چرب كنيد مايه كيك رو بريزيد تو قالب
سيب ها رو بذاريد روي مايه كيك. و روي ان ها رو دارچين بپاشيد و بذاريد در فري كه از قبل گرم شده با حرارت ١٧٠ به مدت ٤٥ دقيقه
و بعد از پخت نوش جان
@mivhe71
#کیک_شکلاتی_گردویی
تخم مرغ : ۳ عدد
شکر : نصف لیوان
شیر : نصف لیوان
آرد سفید : یک لیوان و نیم
روغن مایع : نصف لیوان
پودر کاکائو : ۱ قاشق غذاخوری
گردو خورد شده : ۲ قاشق غذاخوری
چیپس شکلاتی : ۲ قاشق غذاخوری(قابل حذف)
بکینگ پودر ۲ قاشق چایخوری
وانیل نوک قاشق چایخوری
ابتدا قالب را با روغن جدا کننده چرب کنید
تخم مرغها رو با وانیل و شکر مخلوط کنید و با همزن خوب هم بزنید تا کشدار بشه شیر را اضافه کنید بعد روغن مایع رو به مواد اضافه کنید و کمی هم بزنید.آرد،پودر کاوائو و بکینگ پودر قاطی کنید و دو بار الک کنید و کم کم به مواد اضافه کنید و با لیسک بصورت دورانی مخلوط کنید گردو و چیپس را به مایه کیک اضافه کرده و مخلوط کنید مایه را داخل قالب ریخته و روی کیک کمی گردوی خورد شده بریزید. در فر از قبل گرم شده با دمای ۱۸۰ درجه بمدت ۴۵دقیقه بزارید تا بپزه.
اندازه ی قالب با طول ۱۸ سانت و عرض ۱۰ سانت باشه
@mivhe71