#تهچین_گوشت_وهویج
یه تهچین مجلسی (برای۳ نفر)😋
۱- اول ۶ تا هویج پوست گرفته رو حلقه حلقه و بعد نازک خلال کنید.
۲-خلالهای هویج رو با روغن ، نمک ، پودر پاپریکا ، ۲ قاشق آبلیمو و زعفران دم شده سرخ کنید.
۳- ۲ تا پیاز متوسط رو ریز خلال کنید با روغن تفت بدید تا طلایی بشه
۴- ۳۰۰ گرم گوشت چرخکرده رو با نمک ، زردچوبه ، فلفل سیاه ، پودر پاپریکا ، سماق یا پودر لیمو به پیاز سرخ شده اضافه کنید و گوشت رو حسابی تفت بدید.
۵- ۳ پیمانه برنج رو که از قبل با نمک خیس دادید آبکش کنید ۱/۴ برنج آبکش شده رو با ۱ زرده تخم مرغ ، ۲ قاشق ماست چکیده و چند قاشق زعفران دم شده و کمی پودر هل مخلوط کنید کف قابلمه روغن بریزید و برنج زعفرانی رو کف قابلمه پهن کنید
۶- یک لایه برنج روی لایه زعفرانی بریزید و فشرده کنید
۷- لایه بعد گوشت و پیاز رو پهن و فشرده کنید
۸- دوباره یک لایه برنج آبکش شده بریزید و فشرده کنید
۹- بعد هویج سرخ شده رو روی لایه برنج پهن و فشرده کنید
۱۰- دوباره لایه آخر برنج آبکش شده رو بریزید و روی سطحش رو صاف و فشرده کنید روی برنج کمی روغن بدید روی قابلمه دمکنی و زیرش شعله پخش کن بذارید و حدود ۴۵ دقیقه تا ۱ ساعت با شعله ملایم دم بدید
تهچین خوشمزه شما آماده اس قابلمه رو تو سینی سرو به آرومی وارونه کنید با زرشک و خلال پسته یا بادام تزیین کنید.
12.36M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
•هات چاکلت فرانسوی☕️•
با اختلاف بهترین نوشیدنی دنیا همینه😋
~❤️مواد لازم
۲ لیوان شیر
۱قاشق غذاخوری شکر
۱قاشق غذاخوری پودر کاکائو
۱ قاشق غذاخوری نشاسته ذرت
۲ قاشق غذاخوری شیر
۱/۲ لیوان شکلات تلخ
دلخواه خامه و مارشمالو
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
.
🍞 ایده با نان تست