#چیکن_پاپکورن
👩🍳مواد لازم
فیله یا سینه مرغ 500 گرم
شیر یا ماست 1/2 پیمانه من شیر زدم
سرکه سفید یا اب لیمو تازه 2 قاشق غذاخوری
آرد 1 پیمانه
پودر سوخاری 1 پیمانه
#طرز_تهیه
ادویه ها نمک و فلفل و پاپریکا پودر سیر فلفل پولبیبر یا قرمز آویشن از هر کدام یک قاشق چایخوری سر پر
(همه ادویه ها رو با هم مخلوط میکنیم برای طعم دار کردن مواد نصفش رو به مرغ اضافه میکنیم نصفش رو به ارد و پودر سوخاری )
مرغها رو به تکه های کوچکی برش زدم من از چند ساعت قبل با کمی پیاز وزعفران و نمک و فلفل طعم دار کردم میتونید این کار رو حذف کنید
بعد بهش شیر وسرکه و نصف ادویه هایی که گفتم رو اضافه کردم خوب با هم ترکیب کردم روش سلفون کشیدم و اجازه دادم 3 ساعت داخل یخچال استراحت کنه بعد ارد و نصف دیگر ادویه ها و پودر سوخاری رو با هم ترکیب کردم و تکه های مرغ رو ریختم داخلش و مخلوط کردم تا روی مرغها از این مواد پوشیده بشه و در روغن داغ داغ سرخ کردم حین کار چند بار به آرامی زیرو رو کردم تابه یا قابلمه کوچک انتخاب کنید و روغن رو بیشتر بریزید که سطح مرغها روبگیره تا یکدست سرخ بشن.
@mivhe71
شنیسل_مرغ
مواد لازم :
فیله مرغ (سینه مرغ ) : به تعدا لازم
پودر سوخاری : به میزان لازم من از ارد معمولی استفاده میکنم
میتونیدازتخم مرغ هم استفاده کنید برای سرخ کردن فیله ها من تخم مرغ نمیزنم 😃
نمک : نصف قاشق چایخوری
پودرفلفل قرمز آویشن زردچوبه یک قاشق چایخوری
طرز تهیه :
فیله های مرغ(میتونید از سینه مرغ هم استفاده کنید ) رو شسته بعد با بیفتک کوب کل سطح فیله ها رو میکوبیم تا تمام قسمتها به یه اندازه صاف بشه حالا فیله های مرغ رو در مخلوط نمک و زعفران آبلیمو وپیاز خردشده به مدت چندساعت حداقل ۲ ساعت مزه دار کردم و سپس در ظرفی 2 عدد تخم مرغ رو هم زده و فیله ها رو اول آرد که با نمک وفلفل وزردچوبه و اویشن مخلوط کردیم زده بعد تخم مرغ و دوباره داخل اردمغلطونیم و حالا به مدت 1 ساعت داخل یخچال قرار میدم و از یخچال خارج کرده و در تابه سرخ کنید .
نکته : حتما اجازه بدید یک طرف شنیسل هاتون سرخ بشه بعد برگردونید تا اونطرفشم سرخ شه👌
@mivhe71
✅همبرگر سوخاری 😋
✍مواد لازم:
گوشت چرخکرده گوساله 500 گرم
پیاز کوچک 1 عدد
تخم مرغ 3 عدد
روغن زیتون 4 قاشق غذاخوری
نان تست 1 برش
شیر 1 قاشق سوپخوری
جعفری خرد شده 2 قاشق سوپخوری
آرد 4 قاشق سوپخوری
نمک و فلفل به مقدار لازم
پودر نان سوخاری 150 گرم
پودر بادام 50 گرم
جوز هندی 1/4 قاشق چایخوری
🍜طرز تهیه:
پياز را ده دقيقه در روغن تفت دهيد، تا كمي طلايي شود، يك برش نان تست را نيز در شير خرد كنيد، گوشت چرخ كرده را با نان خيس خورده و پياز تفت داده و يك عدد تخم مرغ، جعفري، نمك و فلفل مخلوط نماييد. دو عدد تخممرغ را با يك قاشق سوپخوري آب و كمي روغن زيتون بزنيد.
مواد لازم براي سوخاري كردن را نيز جداگانه باهم مخلوط نماييد. ابتدا گوشت را به شکل همبرگر در آوريد و سپس آن را در آرد و به ترتيب در مخلوط تخممرغ و بعد در پودر سوخاري بغلتانيد و اين كار را دوبار انجام دهيد. و خوب فشار داده تا كاملاً منسجم شود، سپس همبرگرها را در يك سيني چيده و به مدت 30 دقيقه در يخچال قرار دهيد و در نهايت همبرگرها را در تابه سرخ کنید