فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
کیک قاشقی بدون تخم مرغ😳
آرد۲ق
شکر۱ق
شیر ۱ق
پودر کاکائو۱ق
روغن ۱ق
وانیل نوک قاشق چ
بکینگ پودر نصف قاشق چ
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
.
😍 ایده سرو غذا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
با سه قلم مواد یه شکلات خوشمزه مجلسی درست کن😋🤌🍬
#رول_خرمایی
⬇️مواد لازم
250 گرم ڪرہ آب شده
1 لیوان شیر
1 لیوان پودر قند
1 ق غ مخلوط دارچین زنجبیل ، رازیانہ ،
سفیدہ تخم مرغ 1 عدد
1 ق غ مخمر خشڪ
1 قاشق غذاخورے نوشابه
آرد بہ اندازہ ڪافی
2 زردہ تخم مرغ
نصف فنجان شیره
1 مشت ڪنجد
⬇️مواد داخلی:
یڪ لیوان خرماے نرم بدون هسته
1 قاشق غذاخورے ڪره
1ق غ دارچین
نصف لیوان آب
ڪمے گردوے خردشده
تهیه👇
مخمر را بہ شیر گرم اضافہ ڪنید روشو بپوشونیدتاعمل بیاد.
ڪرہ آب شدہ و تخم مرغ ها (سفیدہ وزردہ ها),نوشابہ ،شیرہ، پودر قند ومخلوط ادویہ را باهم مخلوط ڪردہ وهم بزنید تایڪدست بشه.
سپس همہ مواد رو بہ آرد اضافہ ڪنید تا و آرام آرام مخلوط ڪنید تاخمیرے نرم شڪل بگیرہ. یڪ ساعت بہ خمیر درظرف پوشیدہ استراحت میدهیم.
پس از یڪساعت ابتدا پف خمیرروبگیریدو خمیر بہ قطعات اندازہ پرتقال متوسط تقسیم ڪنید
هر قطعہ روروے سطح آردپاشے شدہ با یڪ وردنہ باز ڪنید.
خرما را با ڪرہ تفت دادہ و گردو ودارچین را اضافہ ڪردہ و آب را بہ آن اضافہ ڪنید وهم بزنید تا یڪدست بشه.
خرما رو باقاشق در وسط هر خمیر قرار بدین وخمیرها روبہ آرامے یاباڪمڪ ڪیسہ فریزر
رول ڪنید،رولها را باچاقوے چرب شدہ برش بدین.
زردہ تخم مرغ روباڪمے زعفران بزنید و روے شیرینیها ررومال ڪنیدو ڪنجدبپاشید ودرسینی(باڪاغذ روغنے) بافاصلہ بچینید.
سینے رو درفرگرم بہ مدت 25 دقیقہ در دماے 170 درجہ بذارین.