فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
اصلا این دسرو برای شب یلدا درست نکنی 😉
💮اینقد همه دستورشو ازت میخوان که کلافه میشی
نیاز به پختن وکثیف کاری اصلا نداره❗️
نیم ساعته اماده میشه
12.94M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#لبو_پلو #یلدا🍉♥️
لبو پلو غذایی که با چاشنی ابلیمو و عطر هل
میتونه جای جدیدی توی دلتون باز کنه🤍
اصلا فکر نکید غذای شیرینیه
طعمشو با ابلیمو و کمی شکر بالانس کنید و از خواص لبو تو غذاهاتون لذت ببرین😊
فیله ۵۰۰ گرم
برنج. ۴ پیمانه
لبو ۶ عدد متوسط
هویج ۲ عدد
کره و روغن به مقدار لازم
هل زعفران به میزان کرمتون 😅
خلال پسته و بادام به مقدار لازم
17.38M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
دمی گوجه با ته انداز مرغ😍
17.08M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
با لبو میشه دسر به این خوشگلی ساخت😋
مواد لازم :
خامه ۱۰۰ گرم
لبوی پخته ۴ عدد
بستنی وانیلی ۱ عدد
پودر ژلاتین ۲/۵ ق غ
آب لبو ½ لیوان
شکر ۴ ق
غذای فوری و خوشمزه
کوکوی متفاوت و سریع👌
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
شام جذاب و دیوانه کننده😍
با کمترین مواد
در کمترین تایم
این شام رو
میتونی درست کنی و ازش لذت ببری
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#تزئین_پشمک و شکلات 😍👆💕
ایده تولد
پشمک آماده یا شکلات رو به سیخ چوبی بزنید، بعد یه کمی روی حرارت بگیرید ک نرم شه و توی دراژه های رنگی بزنید و تزئین کنید
#چیدمان_میز
8.67M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#ترشی_کدو_حلوایی
نگم از بوش براتون !!!
مواد مورد نیاز:
کدو حلوایی نیم کیلو
پودر انبه ۳ ق غ
نمک ۱ ق غ
تخم گشنیز ۱ ق م
سیاه دانه ۱ ق م
سرکه ۲ و نیم لیوان
آب جوش ۱ لیوان
طرز تهیه:
اول از همه ،کدو ها رو با اندازه یکسانت یکسانت برش میدم و آب جوش میریزم روش، با درب بسته میگذارم روی حرارت کمی کدو ها نرم بشه (خیلی نرم نشه کدو ها چون وا میره) بعد سرکه رو اضافه میکنم و نمک و تخم گشنیز و سیاه دانه و پودر انبه اضافه میکنم و از حرارت برمیدارم ،وقتی سرد شد خودش غلظت پیدا میکنه حالا وقتشه دیگه مصرف بشه 😋
برای نگهداری تو شیشه دربسته میریزم و توی یخچال میگذارم .
البته سرکه اش باید به اندازه ای باشه که روی کدو ها رو توی شیشه بپوشونه.
نکته فاشپز:
برای تناسب غلظت اونجوری که دوست دارین میتونید با کم و زیاد کردن سرکه اینکار رو تنظیم کنید.
امتحان کن پشیمون نمیشی!