eitaa logo
میوه و سفرآرایی مرضیه بانو
5.9هزار دنبال‌کننده
18.9هزار عکس
7.8هزار ویدیو
1 فایل
با دستورهای این کانال تزیینات زیبا برای سفره های خودتون خلق کنید کپی مطالب کانال ممنوع میباشد کانال آشپزی مرضیه بانو @shirini71 کانال آیت الله مجتهدی @mojtahedie71
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
اصلا این دسرو برای شب یلدا درست نکنی 😉 💮اینقد همه دستورشو ازت میخوان که کلافه میشی نیاز به پختن و‌کثیف کاری اصلا نداره❗️ نیم ساعته اماده میشه
12.94M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🍉♥️ لبو پلو غذایی که با چاشنی ابلیمو و عطر هل میتونه جای جدیدی توی دلتون باز کنه🤍 اصلا فکر نکید غذای شیرینیه طعمشو با ابلیمو و کمی شکر بالانس کنید و از خواص لبو تو غذاهاتون لذت ببرین😊 فیله                      ۵۰۰ گرم برنج.                      ۴ پیمانه لبو                        ۶ عدد متوسط هویج                    ۲ عدد کره و روغن             به مقدار لازم هل زعفران به میزان کرمتون 😅 خلال پسته و بادام      به مقدار لازم
17.08M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
با لبو میشه دسر به این خوشگلی ساخت😋 مواد لازم : خامه ۱۰۰ گرم لبوی پخته ۴ عدد بستنی وانیلی ۱ عدد پودر ژلاتین ۲/۵ ق غ آب لبو ½ لیوان شکر ۴ ق
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
شام جذاب و دیوانه کننده😍 با کمترین مواد در کمترین تایم این شام رو میتونی درست کنی و ازش لذت ببری
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
و شکلات 😍👆💕 ایده تولد پشمک آماده یا شکلات رو به سیخ چوبی بزنید، بعد یه کمی روی حرارت بگیرید ک نرم شه و توی دراژه های رنگی بزنید و تزئین کنید
8.67M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
نگم از بوش براتون !!! مواد مورد نیاز: کدو حلوایی نیم کیلو پودر انبه ۳ ق غ نمک ۱ ق غ تخم گشنیز ۱ ق م سیاه دانه ۱ ق م سرکه ۲ و نیم لیوان آب جوش ۱ لیوان طرز تهیه: اول از همه ،کدو ها رو با اندازه یکسانت یکسانت برش میدم و آب جوش میریزم روش، با درب بسته میگذارم روی حرارت کمی کدو ها نرم بشه (خیلی نرم نشه کدو ها چون وا میره) بعد سرکه رو اضافه میکنم و نمک و تخم گشنیز و سیاه دانه و پودر انبه اضافه میکنم و از حرارت برمیدارم ،وقتی سرد شد خودش غلظت پیدا میکنه حالا وقتشه دیگه مصرف بشه 😋 برای نگهداری تو شیشه دربسته میریزم و توی یخچال میگذارم . البته سرکه اش باید به اندازه ای باشه که روی کدو ها رو توی شیشه بپوشونه. نکته فاشپز: برای تناسب غلظت اونجوری که دوست دارین میتونید با کم و زیاد کردن سرکه اینکار رو تنظیم کنید. امتحان کن پشیمون نمیشی!