eitaa logo
میوه و سفرآرایی مرضیه بانو
5.9هزار دنبال‌کننده
18.8هزار عکس
7.3هزار ویدیو
1 فایل
با دستورهای این کانال تزیینات زیبا برای سفره های خودتون خلق کنید کپی مطالب کانال ممنوع میباشد کانال آشپزی مرضیه بانو @shirini71 کانال آیت الله مجتهدی @mojtahedie71
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
شام جذاب و دیوانه کننده😍 با کمترین مواد در کمترین تایم این شام رو میتونی درست کنی و ازش لذت ببری
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
و شکلات 😍👆💕 ایده تولد پشمک آماده یا شکلات رو به سیخ چوبی بزنید، بعد یه کمی روی حرارت بگیرید ک نرم شه و توی دراژه های رنگی بزنید و تزئین کنید
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
نگم از بوش براتون !!! مواد مورد نیاز: کدو حلوایی نیم کیلو پودر انبه ۳ ق غ نمک ۱ ق غ تخم گشنیز ۱ ق م سیاه دانه ۱ ق م سرکه ۲ و نیم لیوان آب جوش ۱ لیوان طرز تهیه: اول از همه ،کدو ها رو با اندازه یکسانت یکسانت برش میدم و آب جوش میریزم روش، با درب بسته میگذارم روی حرارت کمی کدو ها نرم بشه (خیلی نرم نشه کدو ها چون وا میره) بعد سرکه رو اضافه میکنم و نمک و تخم گشنیز و سیاه دانه و پودر انبه اضافه میکنم و از حرارت برمیدارم ،وقتی سرد شد خودش غلظت پیدا میکنه حالا وقتشه دیگه مصرف بشه 😋 برای نگهداری تو شیشه دربسته میریزم و توی یخچال میگذارم . البته سرکه اش باید به اندازه ای باشه که روی کدو ها رو توی شیشه بپوشونه. نکته فاشپز: برای تناسب غلظت اونجوری که دوست دارین میتونید با کم و زیاد کردن سرکه اینکار رو تنظیم کنید. امتحان کن پشیمون نمیشی!
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
سالاد مرغ یلدایی مواد لازم : سینه مرغ پخته : یک عدد تخم مرغ : ۳ عدد پنیر خامه‌ای : ۱۰۰ گرم انار : یک عدد سیر له شده : ۲ - ۳ حبه نمو و فلفل سیاه مایونز لبو رنده شده : ۲ عدد بزرگ طرز تهیه : مرغ پخته ریشه ریشه شده رو با تخم‌مرغ رنده شده، پنیر خامه‌ای و یه انار دون شده، سیر رنده، نمک و فلفل سیاه و مایونز مخلوط کن سلفون رو پهن کن و لبویی که ریز رنده کردی و آبشم گرفتی رو روش پخش کن مواد رو گرد وسطش بریز و مثل کوفته گردش کن، بهتره چندساعت بزاری توی یخچال تا خودشو بگیره بعد از پلاستیک درش بیاری و به سلیقه خودت تزئینش کن.
17.2M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
دیگه دنبال رااحت ترین و خوشگل ترین ژله یلدایی نگرد که اینجاست😍😍 این ژله انار جذاب نه احتیاج به قالب داره و نه برای دراوردنش احتیاج به سشوار و چاقو و اب گرم داری😎😎 مواد مورد نیاز ژله انار بدون قالب😍😍 📌ژله انار : ۱ بسته 📌ژله الوئه ورا : ۱ بسته 📌انار و خلال پسته : مقداری 📌شیر : نصف لیوان 📌آب جوش : ۲و نیم لیوان ژله الوئه ورا رو با یک ونیم لیوان اب داغ مخلوط میکنیم تا همه ذرات حل بشن ، ظرف چهارگوش پلاستیکی رو چرب میکنیم و دو تا ملاقه کوچیک ژله داخلش میریزیم و میذاریم تا ده دقیقه داخل یخچال نیم بند شه ( اگه بیشتر بمونه انار به ژله نمیچسبه ) ، حالا روش انار و خلال پسته میریزیم و دو ملاقه کوچیک ژله الوئه ورا میریزیم و میذاریم یخچال تا کامل ببنده ، برای لایه دوم یک بسته ژله انار و با یک لیوان اب داغ حل میکنیم و وقتی کامل سرد شد نصف لیوان شیر داخلش میریزیم ( اگه زمان ریختن شیر ، ژله گرم باشه میبره و دولایه میشه ) ، حالا چهار ملاقه کوچیک ژله انار روی لایه قبلی میریزیم و میذاریم یخچال کامل ببنده و لایه هارو تا پرشدن کامل ظرف ادامه میدیم و درنهایت چندساعت داخل یخچال میذاریم تا کامل ببنده و بعدم با دست دیواره ژله رو از قالب جدا میکنیم و با دوتا تکون داخل ظرف برمیگرده 😎 ✏حتما حتما ظرف رو چرب کنید که ژله به راحتی برگرده🤗 ✏ مقدار اب رو بیشتر نریزین که شل میشه و ژله از داخل قالب قشنگ درنمیاد🥺 ✏هرظرفی که ژله رو داخلش برمیگردونین حتما خیس کنین که بعدا بشه جای ژله رو تغییر داد و به ظرف نچسبه🤗
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
بنظر منکه از خوشمزه تره نظر شماچیه؟😍😋 ➖️➖️➖️➖️➖️➖️➖️ مواد لازم: سینه مرغ ریش ریش شده ۱ عدد کامل ذرت ۱ قوطی نخود فرنگی یک قوطی زیتون خرد شده نصف پیمانه نمک هویج رنده شده ۲ عدد کوچک پیاز ۱ عدد چیپس خلالی سس مایونز ۵ تا ۸ ق غ ➖️➖️➖️➖️➖️➖️➖️➖️
16.56M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
آموزش یه سه رنگ قالبی خوشمزه رو براتون آوردم قشنگا😍
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
محلبی💛 🟡چیا لازم داریم:   یک لیوان شیر یک قاشق غذاخوری شکر یک قاشق غذاخوری پودر نشاسته ذرت وانیل نوک قاشق چایخوری گلاب و پودر هل مقداری
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
هدایت شده از ذهن آرام
امروز برای آروم کردن ذهنت و آرامش بیشتر حداقل یکی از این کارهارو حتما انجام بده : - تمیز کردن اطراف - نوشتن افکار منفی - نیم ساعت پیاده روی - آهنگ بیکلام - هنر و نقاشی - چای و دمنوش - کتابای روانشناسی @zahnearamsh71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
هات چاکلت اول از همه حدود پنجاه گرم شکلات رو با نصف لیوان شیر(ترجیحا پر چرب) روی حرارت میذاریم تا شکلاتا شروع کنن به آب شدن، دو سه قاشق خامه(اختیاری ولی اگه باشه ‌نوشیدنیمون خیلی غلیظ تر میشه) رو با چند قاشق شیر داخل یه کاسه میزنیم تا خامه نرم و یکدست بشه و اونم به شکلات آب شده اضافه میکنیم، یک قاشق غذاخوری پودر کاکائو رو هم با یکی دو قاشق شیر حسابی هم میزنیم و اون رو هم به مواد اضافه میکنیم،آخر سر حدود یک تا یک و نیم لیوان شیر رو هم به مواد اضافه میکنیم و یه کوچولو هم میزنیم تا حسابی داغ بشه و هات چاکلت ما آمادست @mivhe71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
شما همه ی کوکو ها رو میتونید قالبی و توی فر درست کنید فقط کافیه بسته به اندازه موادتون چند قاشق روغن به مواد کوکو اضافه کنید بعد کوکو رو تو قالبه ترجیحا سیلیکونی با چدن که کمی چربش کردین بریزید و بزارید توی فر از قبل گرم شده با حرارت 180 درجه سانتیگراد حدود نیم ساعت تا چهل و پنج دقیقه زمان میبره که کوکو پخته و برشته بشه.که این زمان هم بسته به سایز قالب و نوع کوکو متفاوته که با یکبار درست کردن دستتون میاد. raana_1997 @mivhe71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
میوه و سفرآرایی مرضیه بانو
میوه های تازه و سفت رو با چاقو نازک برش زدم.موز رو زیاد نازک برش نزنید چون خراب میشه.یه سینی بزرگ دارم(مجمع)داخلش کاغدروغنی پهن کردم برشهای میوه رو بافاصله روی اون چیدم.حالا سینی رو روی بخاری با حرارت کم (اگر حرارت زیاد باشه میوه ها میچسبن به کاغذ و هم اینکه رنگشون تیره میشه)گذاشتم یک روز زمان برد تا میوه ها خشک شدن.هر۲ساعت یکبار میوه ها رو برعکس کنید تا اونطرفشم خشک بشه.میوه ها شامل:کیوی.خرمالو.نارنگی.آناناس.سیب. هستن.😍 برای اینکه پرتقال ها تلخ نشن اینکار رو انجام بدین👇 یک لیوان شکر.یک لیوان آب.یک قاشق غذاخوری آبلیمو قاطی کرده بگذارین روی حرارت تا کمی بجوشه و قوام بیاد البته نه خیلی زیاد.پرتقال ها رو دونه دونه داخل شربت زده.داخل آبکش گذاشته تا شربت اضافیش گرفته بشه بعدم داخل سینی چیده و روی بخاری یا شوفاژ با دمای کم بزارین تا خشک بشه. این چیپس میوه خیلی سفت و خشک نمیشه چون با حرارت کم و به مرور خشک میشه.بعدم داخل ظرف دردار بزارین توی یخچال تا ماهها قابل نگهداریه.روی شوفاژ هم به همین صورت خشک میشه.البته روی شوفاژ باید فویل بزارین بعد میوه ها رو بچینید روی فویل. راستی چاقویی که سیب رو باهاش برش میزنید رو داخل آبلیمو بزنید اینجوری سیبها سیاه نمیشن.البته امسال خودم اینکار رو انجام ندادم و حتی به سیبها ابلیمو هم نزدم و چون حرارت کم بود سیاه نشدن. ⚘⚘⚘داخل فر هم میتونید خشک کنید روی کمتررررین دما تنظیم کنید حدودا ۳تا ۴ساعت زمان میبره تا خشک بشن .میوه ها رو داخل سینی فر یا روی توری فر میتونید بزارین. ⚘⚘برای چیپس اناناس از کمپوت اناناس استفاده کردم فقط چون حلقه های کمپوت اناناس قطور بودن هر کدوم رو با چاقو اره ای به دوقسمت نازک برش زدم. royaaaa777 @mivhe71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
⬅️ دسر یلدایی لرزونک انار و شیر🥛 🔹مواد لازم: • ژله انار: 1 بسته • ژله آلوئه‌ورا: 1 بسته • آب جوش: ۱ لیوان • شیر: 1 لیوان • خامه صبحانه: 1 قاشق غذاخوری • دانه انار: به مقدار دلخواه 🔹نکته طلایی: • برای دسر شفاف‌تر و خوش‌رنگ‌تر: حتماً آب جوش کاملاً داغ باشه و ژله رو خوب حل کنین. • برای طعمی بهتر: ژله آلوئه‌ورا و شیر رو بعد از خنک‌شدن مخلوط کنین تا شیر نَبُره. ✅
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
یه آموزش راحت کم هزینه و جذاب برای شب یلدات فقط هم به : خیار هندوانه و‌شکلات و‌دوتا قالب گرد سایز متوسط و‌بزرگتر نیاز داریم
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا