#فینگرفود
#بقچه_بادمجون
#پیش_غذا
بادمجان ورقه سرخ شده🍆
گوشت چرخ کرده 🍖که با پیاز🍈 تفت دادین
هویچ 🥕رنده شده ریز
جعفری🍀 ساتوری
پنیر پیتزا🧀
نمک و فلفل سیاه و رب گوجه🥫
و حالا ...
بادمجونها رو بعد سرخ شدن به شکل بعلاوه بزارین و گوشت رو که با پیاز تفت دادین بهش. رب و نمک و فلفل بزنین و خاموش کنین بعد هویج و جعفری رو اضاقه کنین و مخلوط کنین از مواد یه قاشق روی بادمجونها بزارین و روش کمی پنیر پیتزا بریزین و کناره هاش رو روی هم تاکنین و با خلال ثابت کنین و بزارین یک ربع توی فر با حرارت 150 درجه سانتیگراد که قبلا گرم کردین
@mivhe71
16.42M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
من اول ژله های هندونه کوچیک رو درست کردم بعد از قالب خارج کردم و داخل مواد چیز کیک ک نیم بند بود ریختم باید نیم بند باشه ک ژله هندونه ته نشین نشه
بعد داخل قالب ریختم و گذاشتم یخچال تا خودشو بگیره
بیسکویت پتی بور رو با پودر رنگ خوراکی قرمز پودر کردم و با الک روی دسرم ریختم با این روش میتونید همه دسر هاتونو مخملی کنید با رنگهای مختلف
و داخل قالبی ک با اسپری روغن جدا کننده بود چرب کردیم ریخته بزارید داخل یخچال تا خودشو بگیره و بعد تزین برش بزنید و نوش جان 😍
ژله هندونه: یک بسته ژله قرمز + یک لیوان ابجوش حل کرده
برای قسمت سبز رنگ ژله سبز نصف بسته با یک لیوان ابجوش و برای اینکه مات شه خنک شد بهش کمی شیر اضافه کردم
برای قسمت سفید ژله هندونه هم از مواد چیز کیک استفاده کردم
مواد چیز کیک: ۲۵۰ گ خامه قنادی +۱۰۰ تا۱۵۰ گ خامه صبحانه +۱۰۰ گ پنیر خامه ای در حد مخلوط شدن همزده و بهش یک لیوان شیر ک با ۲قاشق غذا خوری پودر ژلاتین حل شده و بن ماری شده اضافه و بزارید این کرم نیم بند شه و نباید گرم باشه
بعد ک نیم بند شد دونه های ژله هندونه رو بهش اضافه همزده
49.57M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
گراتن قارچ با طعم فوق العاده و خاص ❥
مواد لازم برای تهیه گراتن قارچ :
◗ ۲۰۰ گرم پوره سیب زمینی پخته
◗ نصف پیمانه فلفل دلمه رنگی خلالی
◗ ۱/۲ پیمانه هویج خلالی
◗ ۱/۲ سینه مرغ خرد شده
◗ ۱ پیمانه قارچ
◗ ۲ قاشق روغن مایع
◗ نمک و فلفل سیاه
◗ پودر آویشن
◗ ۵۰ گرم کره
◗ ۲ قاشق آرد
◗ ۱ و ۱/۲ پیمانه شیر
◗ ۱/۲ پیمانه پنیر پیتزا رنده شده
◗ ۱/۴ پیمانه کلم بروکلی
6.66M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
سوپ گیشنیز تبریزی:😋😋
پیاز 🧅میخواد با ، جوپرک که با آب ۲۰ دقیقه با هم بپزن ، بعد هویج🥕 رنده درشت بهشون اضافه بشه و سیر و عصاره مرغ و در آخر گیشنیز