eitaa logo
میوه و سفرآرایی مرضیه بانو
5.9هزار دنبال‌کننده
18.9هزار عکس
7.8هزار ویدیو
1 فایل
با دستورهای این کانال تزیینات زیبا برای سفره های خودتون خلق کنید کپی مطالب کانال ممنوع میباشد کانال آشپزی مرضیه بانو @shirini71 کانال آیت الله مجتهدی @mojtahedie71
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
مواد لازم گوجه فرنگی گیلاس 50 گرم🍅🍅 خیار تازه 2 عدد🥒 فلفل شیرین 1 عدد🌶 پیاز شیرین 1 عدد🧅 پنیر فتا 100 گرم🧀 کاهو 300گرم🥬 روغن زیتون به میزان لازم 🍾 آب لیمو تازه به میزان لازم 🍋 نمک به میزان لازم 🧂 فلفل به میزان لازم زیتون به میزان لازم🫒 نوش جان
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
6.43M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
تزئین تربچه و پیازچه ازین آسون تر نداریم🤩 با یه برش ساده تربچه و پیازچه رو خوشگل کن و زیبایی ظرف سبزی خوردن رو برای خودت و مهمونات چندبرابر کن🥗
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
میوه و سفرآرایی مرضیه بانو
مواد لازم برای سوتلاچ : ورقه گولاچ 300 گرم شیر 2 لیتر شکر 2 و نیم استکان وانیل 1 بسته(5گرم) گردو یا فندق خرد شده مواد لازم برای ورقه گولاچ : آرد گندم 3 قاشق مرباخوری نشاسته 4 قاشق مرباخوری(گندم یا ذرت فرقی نمیکنه) آب 2 لیوان طرز تهیه ورقه گولاچ : همه مواد را داخل ظرف در داری بریزید و تکان دهید طوری که همه مواد خوب مخلوط ‌شود سپس تابه نچسبی انتخاب کنید و با آب خیس کنید و از مواد داخلش بریزید و پخش کنید لایه ی تشکیل شده باید بسیار نازک باشد سپس با حرارت خیلی بالا بپزید ولی با یک بادبزن روی لایه خمیر را باد بزنید تا زودتر خشک شود سپس از گوشه های خمیر که جمع شده و چین خورده به آرامی از تابه جدا کنید. نکات مهم : اولین لایه که درست کنید مقداری که باید مصرف کنید دستتون میاد اگه خیلی زیاد ریختید میتونید باقاشق بردارید چون غلظتش طوری هست که بشه این کارو کرد البته اگر‌ تابه خیلی داغ نباشد. فقط یک طرفش را بپزید. حتما حتما برای درست کردن هر لایه هر سری تابه را خیس کنید وگرنه ورقه ها از تابه جدا نمیشه. برای لایه بعدی حتما تابه را کمی خنک‌ کنید چون تا بخواهید مواد را پخش کنید مواد بسته میشه و ضخیم میشه پس حتما هرسری تابه را خیس کنید برای جلوگیر ی از خراب شدن تابه حتما از آب داغ استفاده کنید شیر آب را روی داغترین حالت بگذارید و تابه را زیر آب بگیرید و مواد را وقتی تابه روی اجاق نیست ریخته و پخش کنید بعد روی اجاق بگذارید. طرز تهیه : شیر را داخل ظرف مناسب بریزید و شکر را اضافه کنید و روی حرارت بگذارید تا شکر حل شود نیازی به جوشیدن شیر نیست شکر حل شود کافیست.سپس از روی حرارت بردارید و وانیل را اضافه کرده مخلوط کنید. ظرف دلخواه را انتخاب کنید ابتدا یک لایه ورق گولاچ بچینید بعد 2 قاشق از شربت شیر روی هر ظرف بریزید.دوباره یک لایه ورقه گولاچ بچینید و  روی هر ظرف 2 قاشق شربت شیر بریزید.از گردوی خرد شده یک لایه بریزید و کامل پخش کنید و دوباره ورقه گولاچ و شیر را لایه لایه بچینید.هر لایه را شیر اضافه کنید تا موقعی که ورقه ها تمام شود ادامه دهید.سپس داخل یخچال به مدت 3_4 ساعت بگذارید بعد تزیین کرده سرو کنید. @shirini71 @mivhe71