میوه و سفرآرایی مرضیه بانو
#ترایفل
یکی از دسرهایی که با کیک میشه درست کرد درسر خوشمزه ترایفل هست. ترایفل رو به سلیقه خودتون میتونید مدلای مختلفی درست کنید.
مواد اصلی ترایفل تشکیل شده از کیک، خامه فرم گرفته یا کرم پنیری یا هر کرمی که دوست دارید، انواع کرم کاستارد مثلا #کرم_پاتیسیر، ژله، و انواع میوه ها هست.
برای این دسر به ظرف شیشه ای مناسب احتیاج دارید ، یا یک ظرف بزرگ یا ظرف های کوچیک یه نفره.
کیکش میتونه هرکیکی باشه حتی کیک آماده
برای کرمش هم میتونید از پودینگ های آماده استفاده کنید
کیک رو مربعی خرد کنید و یه لایه ته ظرف بچینید ، روی کیک خامه فرم گرفته یا کرم یا پودینگ بریزید. روی خامه میوه خرد شده مثلا کمپوت آناناس یا موز حلقه شده یا توت فرنگی خرد شده بریزید و لایه ها را همینطور تکرار کنید. لابه لای لایه ها از ژله هم میتونید استفاده کنید. ژله رو از قبل توی ظرفی درست کنید و بعد با قاشق تکه تکه کرده لابه لای لایه ها بریزید.
با درست کردن این دسر شیک و زیبا و البته خوشمزه مهموناتون رو شگفت زده کنید.
@shirin71
13.29M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
کیک نوتلا کافی شاپی
مواد لازم :
وانیل ۱ ق چ
شکر ۲۰۰ گرم
تخم مرغ ۳ عدد
بیکینگ پودر ۱ ق غ
پودر کاکائو ۴ ق غ
روغن ۱۰۰ گرم
شیر ۱۵۰ گرم
نوتلا ۲ ق غ
آرد ۲۰۰ گرم
مواد روی کیک :
خامه صبحانه ۱ پاکت
نوتلا ۳ ق غ
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
😍 تزیین #گوجه فرنگی به شکل گل 😍
میوه و سفرآرایی مرضیه بانو
#_تارت_تخم_مرغ_با_سبزیجات
موادلازم:
آرد یک و نیم لیوان
کره صد و هفتاد گرم
آب سرد دو قاشق غذاخوری
تخم مرغ یک عدد
نمک به مقداری
برای روی تارت :
ژامبون صد و هفتاد گرم
فلفل قرمز کاپیا یک عدد
روغن زیتون دو قاشق غذاخوری
خامه چهار یا پنج قاشق غذاخوری
آویشن تازه،فلفل سیاه به مقداری
تخم مرغ یک عدد
پنیر پنجاه گرم
✍طرز تهیه:
برای تهیه خمیر نمک و کره و آرد را با هم به صورت خیس مخلوط کنید تا زمانی که مل ماس شود و سپس با نوک انگشتتان به هم بزنید و تخم مرغتان را اضافه کنید.
خمیرتان را با نایلون بپوشانید و در یخچال بگذارید تا استراحت کند.
برای روی این تارت ژامبون ها و فلفل قرمز کاپیا را در روغن زیتون به مقداری تفت دهید.
خامه و آویشن تازه و نمک و فلفل سیاه را با هم در یک ظرف سس به مقدار کمی داغ کنید و سپس از روی گاز بردارید.
از خمیری که استاحتش دادید برای اینکه رویش را تزیین کنید مقداری جدا کرده و کنار بگذارید.
بقیه خمیر را روی میزی که آردی کرده اید بگذارید و به صورتی که از ظرف تارت شما بزرگتر باشد بازش کنید.
خمیرتان را در ظرفیکه چرب کرده اید بگذارید.
روی خمیرتان را با چنگال سوراخ هایی را بیاندازید.
مخلوط ژامبون و فلفل را روی خمیر بریزید و رویش را خامه بمالید.
تخم مرغ را بشکنید و زرده اش را جدا کنید و به آن پنیر بزنید و روی تارت بریزید.
خمیری را که جدا کرده اید به صورت نازک باز کنید و روی تارتتان را شکل دهید.
تارت صبحانه ی خود را در فری که از قبل با دمای ۱۸۰ درجه گرم کرده اید به مدت سی تا چچهل دقیقه بپزید.
تارتتات را به صورت داغ سرویس کنید. نوش جان…
@shirini71
@mivhe71