⭐⭐⭐⭐
#کرپ 🍩🍩🍩
.
یک پیمانه آرد رو با یک و نیم پیمانه شیر و ۲تا تخم مرغ و یک پینچ نمک(یعنی به اندازه ای که نمک بین دو انگشت باشه)و نوک قاشق چایخوری وانیل و یه قاشق شکر، مخلوط کنین. بعد کف تابه رو فقط چرب کنین نه اینکه روغن بریزین و با ملاقه، خیلی کم و نازک در حدی که سطح تابه رو بپوشونه از مایع بریزین. وقتی خودشو گرفت برگردونین.
مثل پنکیک با یه چیز شیرین و میوه تازه سرو میشه.
نوش جان🌺🌺
@mivhe71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#قطاب
❤️مواد گردویی:
گردو ۱پیمانه
پودر قند نصف پیمانه
هل ۱قاشق مرباخوری
چند قاشق گلاب
❤️ مواد خمیر:
ماست ۱پيمانه
بکینگ پودر۲ قاشق مربا خوري
زرده تخم مرغ ۳ عدد
نمك نصف قاشق چایخوري
روغن یك پیمانه سر خالی
آرد تا جایی که به دست نچسبد
#کلیپ_تصویری
@mivhe71
دمی گوجه و قارچ
برنج دو پيمانه،قارچ ورقه شده دو تا سه ليوان،پياز يدونه كوچك،سير يك حبه ريز خرد شده، زردچوبه،نمك،فلفل،پاپريكا، گوجه فرنگي رنده شده دو عدد(خيلي ريز رنده نكنيد)،ادويه كاري يك ق مرباخوري،رب گوجه فرنگي يك ق غ سر خالي،كره يا روغن دو ق غ
پياز رو سه دقيقه در روغن يا كره تفت بديد بعد سير رو اضافه كنيد و يك دقيقه ديگه تفت بديد.حالا قارچ رو اضافه و شعله رو نسبتا زياد كنيد و حواستون باشه تا آب قارچ كاملا كشيده بشه بعد نمك،فلفل،زردچوبه، ادويه كاري و رب رو تفت بديد.گوجه رنده شده،برنج و سه تا چهار ليوان آب يا آب مرغ(براي دوستاني كه گياهخوار نيستن) رو اضافه كنيد،شعله رو زياد كنيد تا قل بزنه و بعد شعله رو ملايم كنيد تا آب غذا کشیده بشه و دم بكشه حدودا چهل و پنج دقيقه.
موقع سرو كمي پيازچه خرد شده روش بريزيد
@mivhe71
این دسرهای خوشگل که برای مهمونی هاتون خیلی مناسب و شیکه خیلی راحت هم درست میشه. فقط با پاناکوتا و ژله رنگی و شکلات ذوب شده و تکه های میوه دلخواه(توت فرنگی و آلبالو)از محلبی،فرنی،دسروانیلی هم میتونید استفاده
کنید)
فقط یکم حوصله و سلیقه لازمه تومهمونیهاتون از دسرهای تک نفره غافل نشیدخیلی جلوه دارن
@mivhe71
#سوپ ورمیشل🍵🍵🍵
مواد لازم : هویج 4عدد متوسط
سیب زمینی 3 عدد متوسط
گوجه فرنگی پوست گرفته ورنده شده 3عدد متوسط
رشته فرنگی به اندازه دومشت
آبلیمو ونمک به دلخواه
زرشک 1 قاشق غذا خوری
آب مرغ 4لیوان یا استفاده از دو عدد گالینا بلا نکا (عصاره ی مرغ)
جعفری 3قاشق غذا خوری
رب 2قاشق غذا خوری
طرز تهیه: ابتدا هویج را با دو لیوان آب با حرارت خیلی ملایم می پزیم وبعد از پخت هویج سیب زمینی را اضافه کرده وبعد از پخت آن آب مرغ را افزوده واگه عصاره اضافه میکنید اول پودر کنید بعد اضافه شود تا گلوله نشود 2قاشق جعفری وگوجه ی رنده شده را اضافه میکنیم و5 دقیقه زمان میدهیم تا گوجه فرنگی رنگ بندازدوبعد دو قاشق رب را اضافه کرده وزمانی که دو سه جوش زد نمک را افزوده اگه عصاره اضافه کردید نمک کمتری بزنید چون عصاره خودش نمک داره بعدزرشک راافزوده وسپس رشته را اضاف کنید 2 الی 3 دقیقه که جوشید کافی است آبلیمو را اضافه کرده در قابلمه را گذاشته وزیرش را خاموش کنید رشته با گرمای خود قابلمه جا افتاده بعد یک ربع سوپ را سرو کنید وبا یک قاشق باقی مانده ی جعفری آن را تزیین کنید نوش جانتان...🌼🌼
@mivhe71