#خوراک_دل_وجگرمرغ
#غذای_نونی
#ساندویچ
جگر مرغ غنی از پروتئین، سرشار از ویتامین و مواد معدنی و مفید برای بینایی، کم خونی، کاهش استرس، سلامت پوست و ناخن و پیشگیری از آلزایمز
پولی خوب کلسترول زیادی داره و برای افرادی که مشکل قلبی و چربی دارن خیلی مناسب نیست
مواد لازم برای خوراک دل و جگر مرغ:
یک بسته دل و جگر
پیاز یک عدد (پیاز داغ)
سیب زمینی یک عدد
رب ۳ قاشق غذاخوری
نمک، فلفل، زردچوبه، پودر سیر و زنجبیل
.
اول از همه دل و جگرها را خوب بشورید، بعد دل رو از وسط نصف کنید و مجدد بشورید تا خون داخلش شسته بشه
.
دل و جگر رو خرد کنید حواستون باشه که جگر و دل ها سالم باشند و بافت اضافه نداشته باشه
.
پیاز و سیب زمینی رو خوب ریز کنید و بزارید تا سرخ بشه
.
دل مرغ رو بزارید تا تفت بخوره بعد رب و پیاز داغ رو به همراه ادویه ها اضافه کنید به جز نمک، حالا نوبت به جگر مرغ میرسه و زمانیکه خوب تفت خورد و پخته شد سیب زمینی سرخ شده رو بریزید روش
@mivhe71
#بورک_گوشت_وپنیر🧀
#یوفکا
اگر چه بسیاری بورک را یک غذای ترکی میدانند اما بد نیست بدانید در بسیاری از کشورهای شرق اروپا و حوزه بالکان، یونان و کشورهای عربی خاورمیانه بسیار محبوب و مرسوم است که با مواد مختلف آماده و سرو میشود.
مواد لازم🔻
خمیر یوفکا مستطیلی
گوشت چرخ کرده : ۳۰۰ گرم
مخلوط سبزیجات (ذرت و هویج و نخود فرنگی)
پیاز
ادویه و زعفرون
پنیر پیتزا
تخم مرغ
سیاه دونه و کنجد
طرز تهیه🔥
۱.اول مواد میانی بورک رو درست کردم ، پیاز رو تفت دادم گوشت رو بهش اضافه کردم.
۲.رب و ادویه و مخلوط سبزیجات رو اضافه کردم و یه تفت کوتاه دادم.
۳.چون نون های یوفکا نازک هستن هر بار دو یا سه تا نون برداشتم.
۴.روی نون یوفکا مواد گوشتی رو چیدم و کنارش یه ردیف پنیر گذاشتم و رول کردم.
📍میتونین واسه نرم شدن نون ها روشون رو با تخم مرغ و روغن یا آب با قلم مو بکشید همون اول بعد مواد گوشتی رو بریزین ، من نزدم به نظرم لازم نبود
۵.مواد میانی بورک کاملا دلخواه هست میتونین مرغ و اسفناج و پنیر خامه ای هم بذارید لاش ، اون ترکیب هم فوق العاده میشه.
۶.همونطور که تو کلیپ دیدین با دست حالت دادم توی ظرف و نیمه حلزونی چیدم و تا آخر تقریبا شبیه گل میشه.
۷.روش رو با تخم مرغ و زعفرون رومال کردم و سیاهدونه و کنجد ریختم و رفت تو فر به مدت سی دقیقه و دمای ۱۷۰ درجه.
نوش جان♥️
@mivhe71
#اسکرامبل
تخم مرغ ۲ عدد
آووکادو ۱ عدد
کره ۲۰ گرم
شیر دو قاشق غذاخوری
لیمو ترش یک عدد
نمک،فلفل به میزان لازم
خب من اول نون های خوشگلم رو تست کردم بعد اومدم آووکادو رسیده رو با پشت چنگال له کردم و بهش نمک و فلفل و آب لیمو ترش تازه زدم و مالیدم روی نون هام تا مزه بگیرن بعد رفتم سراغ آماده کردن اسکرامبل اگ هام: دوتا تخم مرغم رو بهش نمک و فلفل و شیر اضافه کردم و خوب باهمزن زدم بعد تو ماهیتابه کره رو آب کردم( لطفا از روغن استفاده نکنید چون تمام مزه اش به کره هست) و حالا این مخلوط تخم مرغ رو ریختم توش و بعد میبینیم که سریع از زیر تخم مرغ داره خودش رو میگیره پس همین طور سریع تخم مرغ ها رو از گوشه ها به سمت وسط ماهیتابه هدایت میکنیم واین قدر این کارو میکنیم تا جایی که همه تخم مرغ خودش رو بگیره و دقت کنید که تو این مرحله هنوز تخم مرغ کامل سفت نشده و بافتش به خاطر وجود شیر کاملا نرم و لطیفه حالا این خوشمزه ها رو بریزید روی آووکادوتون و روش فلفل سیاه فراوون بزنید
@mivhe71