💖@mivhe71
فلافل :
دو پيمانه نخود خام
یک عدد سیب زمینی خام (متوسط)
يك عدد پياز درشت
دو حبه سير
يك قاشق مربا خوری بيكينگ پودر
نمك - فلفل-به میزان لازم
تخم مرغ یک عدد
مغز نان باگت یک عدد
نخودها را بمدت دوازده ساعت خيسانده و در این مدت برای جلوگیری از نفخ چندبار اب ان را عوض میکنیم وسپس با سیر چرخ میکنیم و کنار میزاریم پیاز و سیب زمینی را نیز چرخ کرده و ابشو خوب میگیریم و به نخودمون اضافه میکنیم و خوب هم میزنیم با دست تا بخورد هم برن سپس بمدت یکساعت دریخچال میزاریم.
حالا خمیر نون باگت را با نصف لیوان شیر یا اب خیس میکنیم و ده دقیقه میزاریم تا پف کنه.این مخلوط خمیری را به به نخودمون اضافه کرده و هم میزنیم سپس تخم مرغ و بکینگ پودر و نمک و فلفل را نیزبه نخودمون اضافه کرده و خوب ورز میدیم تا خمیرمون اماده بشه
سپس با قالب مخصوص فلافل قالب زده در روغن داغ سرخ ميكنيم .
نکته:
۱:میتونید بجای مغز نان باگت از ۳ قاشق غذاخوری پودر نان خشک استفاده کنید.
۲:بجای قالب زن میتونید گلوله های کوچیکی از خمیرو بردارید و بادست بهش فرم بدید.
۳:اگه خمیرتون راحت از قالب زن جدا نشد قالب زنتونو چرب کنید.
این #ژله در عین راحتی خیلی شیک و جذابه😍💕❤️
کافیه چند رنگ ژله رو درست کنید و توی سینی بریزید (سینی ذو چرب کنید). و با کاتر طرح دلخواه قالب بزنید.
و سپس ژله آلورا رو با یک لیوان و نیم آب جوش درست کنید و بزارید خنک بشه. و یک ردیف از دایره ها رو به دیواره قالب بچسبانید و تا نصف دایره ها ژله آلورا بریزید و بذارید نیم بند بشه.
و سپس ردیف دیگه ای از دایره ها رو به همین روش بچسبانید و همین طور تا پایان ادامه بدید
@mivhe71
غذای محلی بعدی🍛
شیش انداز😋😋
از قزوین❤
🍆بادمجان،کدو خورشتی، سیب زمینی، پیاز و گوجه🍅 رو نگینی خرد کرده سپس همه شونو جداگانه سرخ میکنیم،
بعدش همه رو یجا می ریزیم تو ماهیتابه، بعد ادویه(فلفل، زردچوبه و نمک) رو اضافه میکنیم، و روش ۲ الی ۳ تا تخم مرغ می شکنیم و اجازه میدیم بپزه!
در مرحله آخر با نون میل میکنیم!😁
خیلی خوشمزه است!
نوووووش جاااااان
#تاس_کباب_گوشتی
ابتدا یک عدد پیاز متوسط رو رنده کردم بعد ۳۰۰ گرم گوشت چرخ کرده رو بهش اضافه کردم بعد نمک فلفل پودر زیره ،پودر کاری ،دو قاشق آرد من کمی آرد برنج هم بهش اضافه کردم و با دستم خوب چنگ زدم و مخلوط کردم بعد مثل کله گنجشکی گرد کردم مواد رو بعد سرخ کردم و داخل سسی که از قبل آماده کردم خوابوندم و گذاشتم رو شعله قل ریز بزنه تا خوب مزه دار بشه و کنارش رو با بادمجان و سیب زمینی و گوجه سرخ شده سرو کردم جاتون سبز عالی شد
سس:
دوقاشق رب گوجه رو با یک فنجان آب و یک قاشق روغن و نمک و فلفل و آویشن مخلوط کردم
🍔 @mivhe71
#لادو_نارگیل_شیرعسلی
پودر نارگیل ۳۴۰ گرم
شیر عسلی ۴۰۰ گرم
پودر هل کمی
لادو یکی از شیرینی های معروف هندی که انواع مختلفی دارد
شیر عسلی و نارگیل را روی حرارت گذاشته هم میزنیم تا غلیظ و یکدست شود هل را اضافه کنید و مخلوط کنید از روی حرارت برداشته پس از خنک شدن به شکل دایره در آورده و با آجیل تزیین میکنیم.
@mivhe71