سالاد لیمویی بروکلی با نخود و پنیر فتا
سه لیوان بروکلی بدون ساقه،یک و نیم لیوان نخودفرنگی پخته یا کنسروی،سه چهارم لیوان نخود پخته،یک و نیم ق غ شوید تازه،یک ق مرباخوری پوست لیمو رنده شده،دو ق غ آبلیمو تازه،دو تا سه ق غ روغن زیتون(برای تفت دادن بروکلی)،نمک و فلفل سیاه و یک ق غ روغن زیتون،پنیر فتا(صبحانه) یا تبریزی خرد شده یک سوم لیوان
طرز تهیه:بروکلی+دو تا سه ق غ روغن زیتون رو داخل تابه پنج دقیقه تفت بدید بعد نخود فرنگی رو اضافه کنید و بعد از دو دقیقه شعله رو خاموش کنید و بذارید ۱۰ دقیقه بمونه و سرد بشه.حالا داخل یک کاسه همه مواد رو باهم مخلوط کنید،نیم ساعت داخل یخچال بذارید و بعد سرو کنید.
@mivhe71
#شیرینی_بادام_زعفران
مواد لازم :
پودر بادام دو پیمانه یا دویست و پنجاه گرم
پودر قند یک پیمانه یا صد و چهل گرم
گلاب و زعفران غلیظ دم کرده به میزان لازم
طرز تهيه
این شیرینی همان شیرینی توت است که می تونید شکل بدهید و داخل شکر بغلتانید اما من به این شکل درست کردم.
ابتدا پودر قند و بادام را مخلوط کرده بعد گلاب را کم کم اضافه می کنیم تا جایی که کمی حالت خمیری داشته باشه و در دست قابلیت شکل پیدا کنه.بعد زعفران غلیظ را اضافه می کنید و با دست ورز می دهیم تا یک دست بشه.اگر خیلی حالت خميري پیدا کرد کمی پودر بادام اضافه کنید.من بعدش داخل قالب سیلیکونی ریختم و با دست فشرده کردم و حدود نیم ساعت در فریزر گذاشته بعد از قالب به راحتی جدا می شه.می تونید در دست به شکل توت یا میوه های دیگر شکل بدهید و داخل شکر بغلتانید و می شه داخلش رنگ خوراکی بریزید و خمیر را به رنگ دلخواه در بیارید.بعد از درست شدن باید در ظرف در بسته نگهداری بشه تا خشک نشه.
@mivhe71
#_ساندویچ_مرغ
مواد لازم📝
سس قارچ
سینه مرغ پخته
فلفل دلمه ای
چیپس
پنیر پیتزا
چاشنی جوجه کباب زعفرانی (آلس پایس ALlSPIcE)
نان همبرگر
✍طرز تهیه:
سینه مرغ رو ریش ریش کردم وتوی تابه روی حرارت گذاشتمتا کمی تفت بخوره وادویه دلخواه ومن کمی از چاشنی جوجه کباب زدم هم به مرغها رنگ عالی وهم طعم ویژه داد وفلفل دلمه ای خردکردم وبه مواد اضافه کردم وکمی تفت دادم تا نرم شدن
حالا نانها رو از وسط نصف کردم وداخل آن را کمی خالی کردم وداخل ظرف چیدم وکف نون کمی سس قرمز زدم بعد پنیر وکمی سس قارچ وچیپس خرد شده ومرغها ودوباره سس ودر آخر روی نانها رو با پنیر پر کردم وظرف رو داخل فر گرم قرار دادم تا پنیرها آب بشن مدت تقریبی 15دقیقه
کمی جعفری هم اگه به مرغها اضافه بشه عالیه خلاصه که این یه ساندویچ کاملا سلیقه ای هست.
✔سس قارچ
✏️مواد لازم
قارچ به مقدار لازم
آرد. 1قاشق غذاخوری
خامه. 1/2لیوان
شیر. 1لیوان
کره 100گرم
نمک وفلفل
✍برای درست کردن سس قارچ ، ابتدا قارچها رو خرد میکنیم وبا کمی از کره تفت داده تا نرم ورنگشون کمی تغییر کنه
بعد قارچها رو از ظرف خارج میکنیم وکنار میزاریم .داخل همون ظرف بقیه کره را ریخته وآرد هم اضافه کرده ونمک وفلفل هم زده وکمی تفت میدیم وبعد شیر رو اضافه میکنیم وخوب مخلوط کرده تا یکدست بشه وغلیظ شه
حالا خامه وقارچ هم اضافه کرده ومخلوط میکنیم واگر سس زیاد غلیظ شد کمی شیر به آن اضافه میکنیم.😋
@mivhe71
🥘
🔷#كرپ پنيري
. .
كرپ پنيرى ؛
مواد لازم: شير٢ ليوان، تخم مرغ٢ عدد آرد١ ليوان نمك يك ق م طرز تهيه: تخم مرغها را با همزن مى زنيم نا يك دست بشه بعد شير آرد و نمك را مى ريزم و خوب مخلوط مى كنيم و بعد از صافى رد مى كنيم تا يكدست بشه بعد يك ملاقه از مواد داخل تابه نچسب مى ريزم حرارت كم ميزاريم هر دو طرفش كمى طلاى بشه مواد داخل كرپ هر چى دوست داشتيد بزاريد و كمى پنير پيتزا بريزيد و كرپ را از چهارطرف ببنديد يا رول كنيد بعد داخل روغن كمى سرخ كنيد خيلى خوشمزه ميشه . .
@mivhe71
#پاستا_پپرونی
👩🍳مواد لازم
۳۰۰ گرم پپرونی
۱ بسته پاستا پخته شده
۲ پیمانه پوره گوجه فرنگی
۱ عدد پیاز خرد شده
۱ حبه سیر خرد شده
۱ پیمانه پنیر پارمسان رنده شده
پنیر موزارلای تازه به مقدار دلخواه
۱ قاشق غذا خوری روغن
۱ قاشق چایی خوری نمک
۱ قاشق غذا خوری فلفل
۱ قاشق غذا خوری پونه
#طرز_تهیه
درون یک تابه مقداری روغن بریزید و پیاز و سیر خرد شده را به آن اضافه کنید و آنها را با هم تفت دهید تا طلایی رنگ شوند. سپس پوره گوجه فرنگی را به همراه نمک، فلفل و پونه به ترکیب سیر و پیاز اضافه کنید و آنها را خوب با هم مخلوط کنید.به مدت چند دقیقه در ظرف را روی آن قرار دهید و به مواد فرصت دهید تا با هم بپزند. سپس پاستای پخته شده را همراه پنیر پارمسان به آن اضافه کنید و آنها را خوب با هم مخلوط کنید.
نیمی از مواد پاستا را در یک ظرف مناسب فر بریزید و به ترتیب نیمی از پنیر موزارلای تازه و نیمی از پپرونی سولیکو را روی سطح مواد قرار دهید. مجددا این لایهها را با مواد باقی مانده مانند دفعه پیش تکرار کنید و سپس ظرف را به مدت ۲۰ دقیقه در فر از قبل گرم شده با دمای ۱۸۰ درجه سانتی گراد قرار دهید.
بعد از اینکه پاستا را از فر خارج کردید روی آن را با ریحان و سس تزیین کنید سپس سرو کنید و در کنار خانواده خود از آن لذت ببرید.
@mivhe71
#رز_سیب_زمینی
#سیب_زمینی_بشڪل_گل
مناسب براے انواع تزئین و #دورچین
1. ابتداسیب زمینے ها مثل بالا برش میدهیم در اینجا من بدون هیچ آب نمڪے به این شڪل برش زدم ولے اگه شما سختتونه با آب نمک امتحان ڪنید.
2. سپس به شڪل گل در میاریم و با خلال فیڪس میڪنیم.
3. درون روغن فراوون سرخ ڪنید.
4. وقتے از سرخ شدنش مطمئن شدید میتونید خلال را بردارید.
👩🍳🍳@mivhe71
🍄~♧____~___♧~🍄
آش گوجه همدان🍅
اول یک پیاز بزرگ رو نگینی کرده و کمی تفت دادم تا سبک بشه،زردچوبه،نمک،فلفل سیاه رو با دو قاشق رب گوجه فرنگی اضافه و تفت دادم.
یه پیمونه برنج نیم دانه و یه پیمانه لپه که از قبل خیس کردم رو به همراه دو لیوان آب جوش و یک لیوان آبغوره به بقیه مواد اضافه و حرارت رو زیاد کردم تا آش به جوش بیاد ، بعد حرارت رو کم کردم تا آش شروع به پختن کنه و لپه ها کامل بپزه حدود نیم کیلو گوجه رو رنده و اضافه کردم بعد چند دقیقه حدود یه کاسه سبزی که شامل جعفری و تره و نعنا بود رو به آش اضافه کردم و گذاشتم حدود نیم ساعت بمونه تا آش جا بیافته
@mivhe71
#فینگرفود
#شورینی
فينگرفود بايد ساده و خوشگل و گوگولي باشه😊
كلا اين روزا يك كاتر قلبي دستتون باشه تمام كاراتون به نحو احسنت انجام ميشه 😂😉(كاتر:قالب شيريني و بيسكويت).اجزاي اين فينگرفود: كراكر(بيسكويت نمكي) كه ميتونيد بجاش از نون تست استفاده كنيد و قالب بزنيد، ژامبون يا سالامي،پنير ورقه اي،اون قلب كوچولو رو هم ميتونيد از قسمت سفت گوجه فرنگي يا فلفل دلمه اي قرمز استفاده كنيد.
@mivhe71