#یخ_در_بهشت_هندوانه
اول #هندونه رو قاچ قاچ کردم پوستشو جدا کردم هسته هاشم جدا، بعد مربعی مربعی بریدم و چیدم تو یه ظرف زیرش بهتره کاغذ روغنی باشه (روهم روهم نباشن) و بمدت 4_5ساعت گزاشتم فریزر تا #یخبزنه. بعد که یخ زدم ریختم تو مخلوط کن، یه لیمو ترش آبشو چکوندم رو هندونه ها و دلستر_لیمو هم داشتم یکمی ریختم روهندونه_یخی و هم زدم. تا یخمکی شداز هندونه شیرین استفاده کنین
@mivhe71
🍮دسر هویج کلاسیک🍮
🥕مواد لازم
🔸هویج رنده شده ۱۰ فنجان
🔸شیر ۱ و ۱/۲ فنجان
🔸شکر ۱/۲ فنجان
🔸بادام خرد شده ۱/۴ فنجان
🔸هل سبز و خرد شده ۱/۲ قاشق چایخوری
🔸کره یا روغن حیوانی ۱/۲ قاشق غذاخوری
❎هویج و شیر را درون قابلمه ریخته و رو حرارت متوسط گذاشته تا زمانی که شیر کاملا جذب هویج شود.
شکر را اضافه کرده هم بزنید تا شکر هم جذب هویج شود.
پسته، بادام و هل را اضافه کرده، مخلوط کنید. میتوانید روغن حیوانی یا کره اضافه کنید.😋
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#یخ_تزیینی
از آب جوشیده و سرد شده استفاده کنید که یخ ها شفاف باشن 👌
❤️❤️❤️❤️
با دستپختت دلبری کن😜👆
👨🍳~~~~~~🥄~~~~~~👩🍳
#شيريني_پنجره_اي 🥨 😋
▫️شير دوسوم پيمانه
▫️نشاسته گل يك دوم پيمانه
▫️گلاب يك سوم پيمانه
▫️آرد قنادي يك پيمانه
▫️تخم مرغ سه عدد
▫️وانيل كمي
▫️پودر قند براي روي شيرينيها به ميزان لازم
🔸نشاسته رو بريزيد تو شير سرد،گلاب و اضافه كنيد،بعد وانيل و بعد مخلوط كنيد تا يكدست بشه،تخم مرغهارو دونه دونه اضافه كنيد و مخلوط كنيد،آرد و الك كنيد و اضافه كنيد و مخلوط كنيد.
بعد مواد و از صافي رد كنيد.
روغن سرخكردني بريزيد تو تابه و بذاريد با حرارت ملايم داغ بشه.
قالب و هم بذاريد تو تابه تا كمي داغ بشه،بعد بزنيد تو مواد ،مواد نبايد روي قالب و بگيره،بعد بزنيد تو روغن و حركتش بديد تا جدا بشه،قالبتون نبايد به كف تابه بخوره و به صورت شناور تكونش بديد.
قالب خيلي داغ باشه مواد ميچسبه بهش،دماش بايد متعادل باشه.
سرخ كه شد كمي كه از حرارت افتاد،پودرقند و الك كنيد.
در طي درست كردن شيريني ،قالب و از روغن خارج نكنيد،مدام بايد تو روغن باشه تا از حرارت نيفته
@mivhe71