eitaa logo
میوه و سفرآرایی مرضیه بانو
5.8هزار دنبال‌کننده
18.9هزار عکس
8هزار ویدیو
1 فایل
با دستورهای این کانال تزیینات زیبا برای سفره های خودتون خلق کنید کپی مطالب کانال ممنوع میباشد کانال آشپزی مرضیه بانو @shirini71 کانال آیت الله مجتهدی @mojtahedie71
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
  اول  رو قاچ قاچ کردم پوستشو جدا کردم هسته هاشم جدا، بعد مربعی مربعی بریدم و چیدم تو یه ظرف زیرش بهتره کاغذ روغنی باشه (روهم روهم نباشن) و بمدت 4_5ساعت گزاشتم فریزر تا . بعد که یخ زدم ریختم تو مخلوط کن، یه لیمو ترش آبشو چکوندم رو هندونه ها و دلستر_لیمو هم داشتم یکمی ریختم روهندونه_یخی و هم زدم. تا یخمکی شداز هندونه شیرین استفاده کنین @mivhe71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
🍮دسر هویج کلاسیک🍮 🥕مواد لازم 🔸هویج رنده شده ۱۰ فنجان 🔸شیر ۱ و ۱/۲ فنجان 🔸شکر ۱/۲ فنجان 🔸بادام خرد شده ۱/۴ فنجان 🔸هل سبز و خرد شده ۱/۲ قاشق چایخوری 🔸کره یا روغن حیوانی ۱/۲ قاشق غذاخوری ❎هویج و شیر را درون قابلمه ریخته و رو حرارت متوسط گذاشته تا زمانی که شیر کاملا جذب هویج شود. شکر را اضافه کرده هم بزنید تا شکر هم جذب هویج شود. پسته، بادام و هل را اضافه کرده، مخلوط کنید. میتوانید روغن حیوانی یا کره اضافه کنید.😋
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
از آب جوشیده و سرد شده استفاده کنید که یخ ها شفاف باشن 👌 ❤️❤️❤️❤️ با دستپختت دلبری کن😜👆 👨‍🍳~~~~~~🥄~~~~~~👩‍🍳
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
تزیین سالاد
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
🥨 😋 ▫️شير دوسوم پيمانه ▫️نشاسته گل يك دوم پيمانه ▫️گلاب يك سوم پيمانه ▫️آرد قنادي يك پيمانه ▫️تخم مرغ سه عدد ▫️وانيل كمي ▫️پودر قند براي روي شيرينيها به ميزان لازم 🔸نشاسته رو بريزيد تو شير سرد،گلاب و اضافه كنيد،بعد وانيل و بعد مخلوط كنيد تا يكدست بشه،تخم مرغهارو دونه دونه اضافه كنيد و مخلوط كنيد،آرد و الك كنيد و اضافه كنيد و مخلوط كنيد. بعد مواد و از صافي رد كنيد. روغن سرخكردني بريزيد تو تابه و بذاريد با حرارت ملايم داغ بشه. قالب و هم بذاريد تو تابه تا كمي داغ بشه،بعد بزنيد تو مواد ،مواد نبايد روي قالب و بگيره،بعد بزنيد تو روغن و حركتش بديد تا جدا بشه،قالبتون نبايد به كف تابه بخوره و به صورت شناور تكونش بديد. قالب خيلي داغ باشه مواد ميچسبه بهش،دماش بايد متعادل باشه. سرخ كه شد كمي كه از حرارت افتاد،پودرقند و الك كنيد. در طي درست كردن شيريني ،قالب و از روغن خارج نكنيد،مدام بايد تو روغن باشه تا از حرارت نيفته @mivhe71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا