#دسر_کرم_پنیری_شکلاتی
شير دو پیمانه
شکر یک دوم پیمانه
نشاسته ذرت یک قاشق غذاخوری
خامه قنادی ۱۵۰ گرم
پنیر ماسکارپونه یک بسته
وانيل کمي
پودرکاکايو دو ق.غ
پودرژلاتين سه ق.غ
آب نصف لیوان
پودرژلاتين را همراه با نصف لیوان آب سرد به روش بن ماری (حرارت غیر مستقیم بد بخار آب)آماده کنيد شیر و شکر و نشاسته و پودر کاکائو را با هم مخلوط کنيد و روي حرارت قرار بدين تا کمي غلیظ شود و بعد ژلاتين رو اضافه کنيد بگذارید مواد سرد بشوند بعد خامه و پنیر را با همزن بزنید و به بقیه مواد اضافه کنید سپس در قالب مورد نظر بریزید و در یخچال قرار دهید تا خوب ببنده
@mivhe71
#یخ_در_بهشت_هندوانه
اول #هندونه رو قاچ قاچ کردم پوستشو جدا کردم هسته هاشم جدا، بعد مربعی مربعی بریدم و چیدم تو یه ظرف زیرش بهتره کاغذ روغنی باشه (روهم روهم نباشن) و بمدت 4_5ساعت گزاشتم فریزر تا #یخبزنه. بعد که یخ زدم ریختم تو مخلوط کن، یه لیمو ترش آبشو چکوندم رو هندونه ها و دلستر_لیمو هم داشتم یکمی ریختم روهندونه_یخی و هم زدم. تا یخمکی شداز هندونه شیرین استفاده کنین
@mivhe71
🍮دسر هویج کلاسیک🍮
🥕مواد لازم
🔸هویج رنده شده ۱۰ فنجان
🔸شیر ۱ و ۱/۲ فنجان
🔸شکر ۱/۲ فنجان
🔸بادام خرد شده ۱/۴ فنجان
🔸هل سبز و خرد شده ۱/۲ قاشق چایخوری
🔸کره یا روغن حیوانی ۱/۲ قاشق غذاخوری
❎هویج و شیر را درون قابلمه ریخته و رو حرارت متوسط گذاشته تا زمانی که شیر کاملا جذب هویج شود.
شکر را اضافه کرده هم بزنید تا شکر هم جذب هویج شود.
پسته، بادام و هل را اضافه کرده، مخلوط کنید. میتوانید روغن حیوانی یا کره اضافه کنید.😋
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#یخ_تزیینی
از آب جوشیده و سرد شده استفاده کنید که یخ ها شفاف باشن 👌
❤️❤️❤️❤️
با دستپختت دلبری کن😜👆
👨🍳~~~~~~🥄~~~~~~👩🍳