دسر بیسڪوییتے بهمراه باترڪریم نسڪافه ای
👩🍳🧑🍳 @mivhe71
براے باترڪریم نسڪافه ای:
250 گرم ڪره نرم
140 گرم شڪر
2 تخم مرغ
2 زرده تخم مرغ
10 گرم نسڪافه
1 قاشق غذاخورے آب
وانیل
300 گرم بیسڪوییت ڪاڪائویے (مثلا پتے بور)
1 پیمانه شیر
2 قاشق چایخورے نسڪافه
ڪره رو با همزن بزنین تا خامه اے شه، نسڪافه رو داخل آب حل ڪنید و داخل قابلمه بریزید و شڪر رو اضافه ڪنین و بجوشونین، هم نزنین.تخم مرغ ها و زرده هارو بزنین با همزن تا پفے شن، بعد ڪه شیره درست شد، همزن رو درجه پایین بزارین و همونجور ڪه دارین تخم مرغ هارو هم میزنین، به آرامے شیره رو داخلش بریزین و به زدن ادامه بدین تا مخلوط به دماے اتاق برسه، بعد ڪره رو اضافه ڪنین و به زدن ادامه بدین، تا فرم بگیره. سپس در یخچال 15 دقیقه بزارین تا سرد شه.بیشتر نزارین چون خیلے سفت میشه.
نسڪافه رو داخل شیر حل ڪنید، و بیسڪوییت هارو یڪے یڪے خیس ڪنین، یک لایه بچینین و روش باترڪریم بمالین بعد اینجور ادامه بدین تا بیسڪوییت ها تموم شه.سپس اطرافشو با باترڪریم بپوشونین و با قهوه و فندق یا گردو خرد شده تزیین ڪنید.بهتره یک شب در یخچال بمونه بعد سرو ڪنید.
#چیز_کیک_لیموی_نانا
1 پیمانه پودر بیسکوییت گراهام کرکر، اوراو، سبوس دار یا پتی بور
1/2 پیمانه بعلاوه 3 قاشق غذاخوری شکر
1/4 پیمانه کره، نرم
227 گرم پنیر ماسکارپونه یا خامه ای، نرم
1 پنس نمک
1/2 پیمانه شیر
1 قاشق چایخوری آب لیمو
1 قاشق چایخوری عصاره وانیل
1ونیم پیمانه خامه فرم گرفته
#طرز_تهیه
فر رو در دمای 180 درجه بزارین، یک قالب 20 در 20 سانتیمتری کاغذ آلومینیومی بزارین، کمی چرب کنین یا اسپری روغن بزنین به کف و دیواره ای قالب.پودر بیسکوییت و 3 قاشق غذاخوری از شکر رو مخلوط کنین. کره رو اضافه کنید و خوب مخلوط کنید تا یجورایی بشه بهش فرم داد.داخل قالب فشار بدین و یکنواخت کنین و 8-10 دقیقه بپزین.بعد بزارین کاااملاا سرد شه.مثلا در یخچال.
برای قسمت پنیری،پنیر رو با سرعت تند همزن بزنین تا نرم شه، کم کم شکر رو اضافه کنید و بزنین، نمک، شیر، آب لیمو و وانیل رو اضافه کنید و بزنین، بعد همزن رو بزارین کنار و خامه رو اضافه کنید و با لیسک زیرو رو کنین تا خوب مخلوط شن.داخل قالب با قاشق بریزین و یکنواخت کنین و 3-4 ساعت بزارین یخچال.
🍜🌿🍜🌿🍜🌿🍜🌿🍜
@mivhe71
هدایت شده از آشپزی و شیرینی مرضیه بانو
پاستيل ژله ☺️☺️☺️☺️
مواد لازم👇👇👇
شكر .......نصف پيمانه
ژلاتين......٢ق غ
اب.......1/4پيمانه
ابميوه يا نوشابه.....1/4پيمانه
اسانس يا رنگ خوراكي .....دو قطره
طرز تهييه👇👇👇👇👇👇
پودر ژلاتين با اب مخلوط كردم و روي بخار اب گذاشتم تا شفاف شد بعد بهش شكر و نوشابه رو اضافه كردم گذاشتم تا به جوش بياد و شكر كاملا حل بشه بعد بهش رنگ ژله زدم و داخل قالب گذاشتم و٣ساعت گذاشتم داخل يخچال تا خودشو گرفت بعد از قالب در اوردم و داخل شكر غلتوندمش☺️☺️☺️☺️☺️☺️☺️☺️☺️☺️
#شکوفه_های_نوروزی
@shirini71
کره یا مارگارین نرم شده در دمای محیط سه چهارم پیمانه
شکر نصف پیمانه
وانیل 1 ق چ
پودر ژله تمشک 80 گرم
تخم مرغ 1 عدد
آرد 2 پیمانه
ترافل زرد رنگ برای تزیین
در کاسه ای کره و شکر و وانیل و پودر ژله و تخم مرغ را ریخته و با هم زن با دور متوسط هم میزنیم و هنگامی که کاملا مخلوط شد آرد را اضافه کرده و با دور کند هم بزنید . خمیر را به شکل گلوله های کوچک در آورده و در ظرف گذاشته روی آن را می پوشانیم و در یخچال برای 1 ساعت قرار می دهیم. فر را با دمای 375 درجه فارنهایت از قبل گرم کرده و گلوله ها را به وسیله چاقو مطابق شکل شیار می دهیم. روی گلها ترافل ریخته و در فر به مدت 9 تا 11 دقیقه یا تا زمانی که کف آنها طلایی شوند قرار می دیم
❣️❣️❣️
میوه و سفرآرایی مرضیه بانو
#کیک_فنجانی_رژیمی
#کیک_بدون_شکر
#عصرونه
کیک فنجانی بدون شکر
تخم مرغ : دو عدد
شیره انگور: هشت قاشق غذاخوری
وانیل : یک چهارم قاشق چایخوری
روغن : شش قاشق غذاخوری
آرد : ده قاشق غذاخوری
بکینگ پودر : دو قاشق چ سرپر
آب : دو قاشق غذاخوری
دارچین نصف ق چ
تخم مرغ رو داخل ظرف ریخته و با چنگال به هم میزنیم
شیره انگور و وانیل رو به تخم مرغ اضافه کرده و مجددا خوب میزنیم
روغن رو به موادمون اضافه و هم میرنیم بعد هم آب و دارچین رو آضافه و بعد
آرد و بکینگ پودر رو مخلوط کرده و کم کم اضافه میکنیم و هم زدن رو ادامه می دیم
خوب هم میزنیم تا کاملا یکنواخت بشه.تو این مرحله خمیر کیک کاملا آماده هست
فنجون یا استکان مورد نظرتون رو چرب کنین
فرق نداره چه جنسی باشه فقط نشکن باشه و یک سوم یا نهایتا نصف ظرف رو از خمیر کیک پر کنین چون در طول پخت پف میکنه و اگر زیاد پر کرده باشین مشکل پیش میاد!!
توی یک قابلمه آب بریزین و بذارین بجوشه.بهتره قبلا ظرف هاتون رو توی قابلمه تست کرده باشین تا آب زیادی نریزین.(تقریبا تا همون نصف ارتفاع فنجون هاتون آب باشه کافیه، خیلی بیشتر نشه)
بعد از اینکه آب جوشید فنجون ها رو داخل قابلمه قرار بدین و درش رو دم کنی خیلی ضخیم بذارین و زیرش رو خیلی کم کنین تا آروم بجوشه.کاپ کیک ها باید به مدت بیست دقیقه دقیقه داخل قابلمه در حال جوش بمونن
بعد از بیست دقیقه زیر گاز رو خاموش کنین و با یک حوله روی قابلمه رو بپوشونین ده دقیقه فنجان ها باید داخل قابلمه باشن
بعد از ده دقیقه کیک آماده هست.در رو باز کنید به راحتی کیک ها از لیوان بیرون میاد تا هنوز داغه از لبه ها جدا کنید و پشتش بزنید سریع درمیاد
@mivhe71
میوه و سفرآرایی مرضیه بانو
#چیز_کیک_شکلاتی
@mivhe71
کیک پایه:
از هر کیکی که دوست داشتید میتونید استفاده کنید،
من از کیک شکلاتی استفاده کردم، به این صورت که نصف لیوان شکر، دو سوم لیوان روغن مایع، نصف قاشق چایخوری وانیل، دو قاشق غذاخوری پودر کاکائو را دو دقیقه با همزن میزنیم، بعد دو عدد تخممرغ را اضافه و دو دقیقه دیگر با همزن میزنیم، دوسوم لیوان شیر را افزوده، دو لیوان آرد و نصف قاشق غذاخوری بکینگ پودر را افزوده و ده ثانیه با دور کند همزن میزنیم، در قالب ۲۶ سانت میریزیم، در فر ۱۸۰ درجه به مدت ۴۰ دقیقه میگذاریم، بعد کیک را برای قالب کمربندی ۲۳ سانت برش میزنیم و ته قالب میگذاریم...
لایه پنیری:
ابتدا یک قاشق غذاخوری پودر ژلاتین را با چهار قاشق غذاخوری آب سرد مخلوط میکنیم و روی بخار کتری میگذاریم تا ذرات ژلاتین باز شود...
یک بسته خامه صبحانه (۱۰۰ گرمی) را گرم میکنیم، فقط درحدی که گرم شود، نجوشد، بعد حدود دویست گرم شکلات تلخ را اضافه میکنیم، (از ۷۰ درصد تا ۸۰ درصد) مخلوط میکنیم، تا گاناشی غلیظ بدست آید...
۲۰۰ گرم پنیر ماسکارپونه را باهمزن میزنیم، تا باز شود، ۲۰۰ گرم خامه فرم گرفته (میتوانید به جای خامه فرم گرفته از یک بسته ۲۰۰ گرمی خامه صبحانه استفاده کنید، ولی چیزکیک با خامه فرم گرفته سبکتر و خوشمزه تر میباشد)، گاناشی که درست کردیم، ۴ قاشق غذاخوری شکر، ۲ قاشق غذاخوری پودر کاکائو و ژلاتین بنماری شده را اضافه میکنیم و همه مواد را میزنیم تا یکدست شود...
حالا مایه آماده شده را روی کیک داخل قالب میریزیم، به مدت دو تا سه ساعت در یخچال میگذاریم...
من روی کیک را با خامه شکلاتی و توت فرنگی تزیین کردم