#شکوفه_های_نوروزی
@shirini71
کره یا مارگارین نرم شده در دمای محیط سه چهارم پیمانه
شکر نصف پیمانه
وانیل 1 ق چ
پودر ژله تمشک 80 گرم
تخم مرغ 1 عدد
آرد 2 پیمانه
ترافل زرد رنگ برای تزیین
در کاسه ای کره و شکر و وانیل و پودر ژله و تخم مرغ را ریخته و با هم زن با دور متوسط هم میزنیم و هنگامی که کاملا مخلوط شد آرد را اضافه کرده و با دور کند هم بزنید . خمیر را به شکل گلوله های کوچک در آورده و در ظرف گذاشته روی آن را می پوشانیم و در یخچال برای 1 ساعت قرار می دهیم. فر را با دمای 375 درجه فارنهایت از قبل گرم کرده و گلوله ها را به وسیله چاقو مطابق شکل شیار می دهیم. روی گلها ترافل ریخته و در فر به مدت 9 تا 11 دقیقه یا تا زمانی که کف آنها طلایی شوند قرار می دیم
❣️❣️❣️
میوه و سفرآرایی مرضیه بانو
#کیک_فنجانی_رژیمی
#کیک_بدون_شکر
#عصرونه
کیک فنجانی بدون شکر
تخم مرغ : دو عدد
شیره انگور: هشت قاشق غذاخوری
وانیل : یک چهارم قاشق چایخوری
روغن : شش قاشق غذاخوری
آرد : ده قاشق غذاخوری
بکینگ پودر : دو قاشق چ سرپر
آب : دو قاشق غذاخوری
دارچین نصف ق چ
تخم مرغ رو داخل ظرف ریخته و با چنگال به هم میزنیم
شیره انگور و وانیل رو به تخم مرغ اضافه کرده و مجددا خوب میزنیم
روغن رو به موادمون اضافه و هم میرنیم بعد هم آب و دارچین رو آضافه و بعد
آرد و بکینگ پودر رو مخلوط کرده و کم کم اضافه میکنیم و هم زدن رو ادامه می دیم
خوب هم میزنیم تا کاملا یکنواخت بشه.تو این مرحله خمیر کیک کاملا آماده هست
فنجون یا استکان مورد نظرتون رو چرب کنین
فرق نداره چه جنسی باشه فقط نشکن باشه و یک سوم یا نهایتا نصف ظرف رو از خمیر کیک پر کنین چون در طول پخت پف میکنه و اگر زیاد پر کرده باشین مشکل پیش میاد!!
توی یک قابلمه آب بریزین و بذارین بجوشه.بهتره قبلا ظرف هاتون رو توی قابلمه تست کرده باشین تا آب زیادی نریزین.(تقریبا تا همون نصف ارتفاع فنجون هاتون آب باشه کافیه، خیلی بیشتر نشه)
بعد از اینکه آب جوشید فنجون ها رو داخل قابلمه قرار بدین و درش رو دم کنی خیلی ضخیم بذارین و زیرش رو خیلی کم کنین تا آروم بجوشه.کاپ کیک ها باید به مدت بیست دقیقه دقیقه داخل قابلمه در حال جوش بمونن
بعد از بیست دقیقه زیر گاز رو خاموش کنین و با یک حوله روی قابلمه رو بپوشونین ده دقیقه فنجان ها باید داخل قابلمه باشن
بعد از ده دقیقه کیک آماده هست.در رو باز کنید به راحتی کیک ها از لیوان بیرون میاد تا هنوز داغه از لبه ها جدا کنید و پشتش بزنید سریع درمیاد
@mivhe71
میوه و سفرآرایی مرضیه بانو
#چیز_کیک_شکلاتی
@mivhe71
کیک پایه:
از هر کیکی که دوست داشتید میتونید استفاده کنید،
من از کیک شکلاتی استفاده کردم، به این صورت که نصف لیوان شکر، دو سوم لیوان روغن مایع، نصف قاشق چایخوری وانیل، دو قاشق غذاخوری پودر کاکائو را دو دقیقه با همزن میزنیم، بعد دو عدد تخممرغ را اضافه و دو دقیقه دیگر با همزن میزنیم، دوسوم لیوان شیر را افزوده، دو لیوان آرد و نصف قاشق غذاخوری بکینگ پودر را افزوده و ده ثانیه با دور کند همزن میزنیم، در قالب ۲۶ سانت میریزیم، در فر ۱۸۰ درجه به مدت ۴۰ دقیقه میگذاریم، بعد کیک را برای قالب کمربندی ۲۳ سانت برش میزنیم و ته قالب میگذاریم...
لایه پنیری:
ابتدا یک قاشق غذاخوری پودر ژلاتین را با چهار قاشق غذاخوری آب سرد مخلوط میکنیم و روی بخار کتری میگذاریم تا ذرات ژلاتین باز شود...
یک بسته خامه صبحانه (۱۰۰ گرمی) را گرم میکنیم، فقط درحدی که گرم شود، نجوشد، بعد حدود دویست گرم شکلات تلخ را اضافه میکنیم، (از ۷۰ درصد تا ۸۰ درصد) مخلوط میکنیم، تا گاناشی غلیظ بدست آید...
۲۰۰ گرم پنیر ماسکارپونه را باهمزن میزنیم، تا باز شود، ۲۰۰ گرم خامه فرم گرفته (میتوانید به جای خامه فرم گرفته از یک بسته ۲۰۰ گرمی خامه صبحانه استفاده کنید، ولی چیزکیک با خامه فرم گرفته سبکتر و خوشمزه تر میباشد)، گاناشی که درست کردیم، ۴ قاشق غذاخوری شکر، ۲ قاشق غذاخوری پودر کاکائو و ژلاتین بنماری شده را اضافه میکنیم و همه مواد را میزنیم تا یکدست شود...
حالا مایه آماده شده را روی کیک داخل قالب میریزیم، به مدت دو تا سه ساعت در یخچال میگذاریم...
من روی کیک را با خامه شکلاتی و توت فرنگی تزیین کردم
#ساق_عروس_متفاوت
شیرینی ساق عروسو دوست داشتم درست کنم ولی یه دستور خوب و سیخ چوبی درشت نداشتم و به این فکر افتادم که نوارهای باریکی از خمیرهزارلارو ببرم و دور قاشق ها بپیچم و با نوتلا داخل شو پر کنم که شبیه به ساق عروس بشه. فقط باید دوتاقاشق روی هم قرار بدیدو اونهارو حتما چرب کنید و نکته ی بسیار مهمش اینه که قسمت بالای دسته ی قاشق باریکه ولی قسمت میانیش کمی پهن تره و کمی قوس داره پس باید نواری که داریم می پیچیم رو، در قسمت بالای قاشق کمی شل تر بگیریم تا وقتی دسته ی قاشقو بیرون می کشیم از بالا خرد نشه.
بعد از پیچیدن نوارها،روی شیرینی رو رمال می زنیم که با یک زرده و یک قاشق خامه مخلوط کرده ایم و کنجد می پاشیم وداخل سینی که کاغذ انداخته ایم و چرب شده قرار میدیم و در فر 180 درجه حدود 40 دقیقه تا زمانی که روی شیرینی طلایی بشه می گذاریم.
بعد از سرد شدن به آرامی و با حوصله قاشق هارو خارج کرده و با نوتلا پر می کنیم (مواد میانی دلخواه است)سپس لبه های شیرینی را با شکلات سفید ذوب شده کمی چسبناک کردم و داخل پودر پسته زدم.
الان داشتم فکر می کردم با خمیر نون هم میشه چیزی شبیه اینو درست کرد.
@mivhe71
#كرم_موز
شير _ دو پيمانه
شكر نصف پيمانه
پودر ژلاتين _ دو ق غ
آب سرد _ نصف پيمانه
خامه ى صبحانه _ سه چهارم پيمانه
موز درشت _ دو عدد
رنگ خوراكى زرد_______ در صورت تمايل
وانيل يا اسانس موز
_پودر ژلاتين را روى آب سرد پاشيده و بعد از شكفته شدن ژلاتين ، بصورت بن مارى حل كنيد.
شير و شكر را روى حرارت قرار دهيد و هم بزنيد وقتى شكر كاملا حل شد از روى حرارت برداشته و صبر كنيدتا خنك شود .
_ خامه ى صبحانه ، وانيل يا اسانس و چند قطره رنگ ( در صورت تمايل) ژلاتين حل شده و موز نگينى شده يا پوره شده را به شير اضافه كنيد و در قالب مورد نظر ريخته و براى ٥-٦ ساعت در يخچال قرار دهيد
لايه ى وسط ژله ى موز و موزهاى كاتر خورده هست من با نصف دستور و يك بسته ژله ى موز اين دسرها رو درست كردم
😍 @mivhe71