eitaa logo
میوه و سفرآرایی مرضیه بانو
5.8هزار دنبال‌کننده
19هزار عکس
8هزار ویدیو
1 فایل
با دستورهای این کانال تزیینات زیبا برای سفره های خودتون خلق کنید کپی مطالب کانال ممنوع میباشد کانال آشپزی مرضیه بانو @shirini71 کانال آیت الله مجتهدی @mojtahedie71
مشاهده در ایتا
دانلود
میوه و سفرآرایی مرضیه بانو
@mivhe71 کیک پایه: از هر کیکی که دوست داشتید میتونید استفاده کنید، من از کیک شکلاتی استفاده کردم، به این صورت که نصف لیوان شکر، دو سوم لیوان روغن مایع، نصف قاشق چایخوری وانیل، دو قاشق غذاخوری پودر کاکائو را دو دقیقه با هم‌زن میزنیم، بعد دو عدد تخم‌مرغ را اضافه و دو دقیقه دیگر با هم‌زن میزنیم، دوسوم لیوان شیر را افزوده، دو لیوان آرد و نصف قاشق غذاخوری بکینگ پودر را افزوده و ده ثانیه با دور کند هم‌زن میزنیم، در قالب ۲۶ سانت میریزیم، در فر ۱۸۰ درجه به مدت ۴۰ دقیقه میگذاریم، بعد کیک را برای قالب کمربندی ۲۳ سانت برش میزنیم و ته قالب میگذاریم... لایه پنیری: ابتدا یک قاشق غذاخوری پودر ژلاتین را با چهار قاشق غذاخوری آب سرد مخلوط میکنیم و روی بخار کتری میگذاریم تا ذرات ژلاتین باز شود... یک بسته خامه صبحانه (۱۰۰ گرمی) را گرم میکنیم، فقط درحدی که گرم شود، نجوشد، بعد حدود دویست گرم شکلات تلخ را اضافه میکنیم، (از ۷۰ درصد تا ۸۰ درصد) مخلوط میکنیم، تا گاناشی غلیظ بدست آید... ۲۰۰ گرم پنیر ماسکارپونه را باهمزن میزنیم، تا باز شود، ۲۰۰ گرم خامه فرم گرفته (میتوانید به جای خامه فرم گرفته از یک بسته ۲۰۰ گرمی خامه صبحانه استفاده کنید، ولی چیزکیک با خامه فرم گرفته سبکتر و خوشمزه تر میباشد)، گاناشی که درست کردیم، ۴ قاشق غذاخوری شکر، ۲ قاشق غذاخوری پودر کاکائو و ژلاتین بنماری شده را اضافه میکنیم و همه مواد را میزنیم تا یکدست شود... حالا مایه آماده شده را روی کیک داخل قالب میریزیم، به مدت دو تا سه ساعت در یخچال میگذاریم... من روی کیک را با خامه شکلاتی و توت فرنگی تزیین کردم
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
شیرینی ساق عروسو دوست داشتم درست کنم ولی یه دستور خوب و سیخ چوبی درشت نداشتم و به این فکر افتادم که نوارهای باریکی از خمیرهزارلارو ببرم و دور قاشق ها بپیچم و با نوتلا داخل شو پر کنم که شبیه به ساق عروس بشه. فقط باید دوتاقاشق روی هم قرار بدیدو اونهارو حتما چرب کنید و نکته ی بسیار مهمش اینه که قسمت بالای دسته ی قاشق باریکه ولی قسمت میانیش کمی پهن تره و کمی قوس داره پس باید نواری که داریم می پیچیم رو، در قسمت بالای قاشق کمی شل تر بگیریم تا وقتی دسته ی قاشقو بیرون می کشیم از بالا خرد نشه. بعد از پیچیدن نوارها،روی شیرینی رو رمال می زنیم که با یک زرده و یک قاشق خامه مخلوط کرده ایم و کنجد می پاشیم وداخل سینی که کاغذ انداخته ایم و چرب شده قرار میدیم و در فر 180 درجه حدود 40 دقیقه تا زمانی که روی شیرینی طلایی بشه می گذاریم. بعد از سرد شدن به آرامی و با حوصله قاشق هارو خارج کرده و با نوتلا پر می کنیم (مواد میانی دلخواه است)سپس لبه های شیرینی را با شکلات سفید ذوب شده کمی چسبناک کردم و داخل پودر پسته زدم. الان داشتم فکر می کردم با خمیر نون هم میشه چیزی شبیه اینو درست کرد. @mivhe71
شير _ دو پيمانه شكر نصف پيمانه پودر ژلاتين _ دو ق غ آب سرد _ نصف پيمانه خامه ى صبحانه _ سه چهارم پيمانه موز درشت _ دو عدد رنگ خوراكى زرد_______ در صورت تمايل وانيل يا اسانس موز _پودر ژلاتين را روى آب سرد پاشيده و بعد از شكفته شدن ژلاتين ، بصورت بن مارى حل كنيد. شير و شكر را روى حرارت قرار دهيد و هم بزنيد وقتى شكر كاملا حل شد از روى حرارت برداشته و صبر كنيدتا خنك شود . _ خامه ى صبحانه ، وانيل يا اسانس و چند قطره رنگ ( در صورت تمايل) ژلاتين حل شده و موز نگينى شده يا پوره شده را به شير اضافه كنيد و در قالب مورد نظر ريخته و براى ٥-٦ ساعت در يخچال قرار دهيد لايه ى وسط ژله ى موز و موزهاى كاتر خورده هست من با نصف دستور و يك بسته ژله ى موز اين دسرها رو درست كردم ‍‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‎‌‌‌‎‌‌‌‌‎‌‌‌‌😍 @mivhe71
🍜 نودل 100 گرم سینه مرغ 1 عدد هویج 2 عدد پیاز 1 عدد سیب زمینی 1 عدد جعفری خرد شده 1 قاشق سوپخوری سیر 2 حبه نمک و فلفل مقدار لازم سیب زمینی و هویج را پوست بکنید و درشت خرد کنید و داخل قابلمه ای بریزید ، 2 لیوان آب اضافه کنید و قابلمه را روی حرارت متوسط قرار دهید تا زمانی که سبزیجات بپزند و نرم شوند. سینه مرغ ، سیر و پیاز خرد شده را داخل قابلمه ای بریزید و 4 لیوان آب ، نمک و فلفل اضافه کنید و روی حرارت متوسط قرار دهید تا مرغ بپزد سپس مرغ را خرد کنید و مجدد داخل قابلمه برگردانید. نودل را با توجه به دستور روی بسته بندی بپزید سپس نودل ، سبزیجات پخته و جعفری خرد شده را به مرغ اضافه کنید ، با حرارت کم اجازه دهید سوپ جا بیفتد سپس در ظرف بکشید و همراه با ماست سرو کنید. 😍 @mivhe71
تزیین میوه کودک
تزیین میوه
مواد لازم: نون تست به میزان لازم سینه مرغ 4عدد ساقه کرفس جوان 5عدد جعفری تازه1 بسته پیازچه 3 عدد گردو نصف پیمانه لیمو تازه 2عدد سس مایونز به میزان لازم پودر اویشن 2 قاشق غ نمک و فلفل سیاه طرز تهیه:سینه های مرغ را بپزید و بعد کاملا ریش ریش کنید,ساقه های کرفس رو ریز ریز خرد کنید,جعفری و پیازچه رو هم ساطوری ریز کنید,همه مواد رو داخل کاسه ای بریزید و با چاشنی ها و مایونز کامل مخلوط و گردو ریز خرد شده رو هم اضافه کنید,لبه های نان تست رو جدا کنید و یه لایه بچینید کف ظرف و بعد یه لایه از مواد روی نون ها یکدست بمالید این کار رو ادامه بدهید تا لایه اخر نون باشه ,حالا با مایونز دیواره ها و روی کیک رو بپوشونید,در اخر با جعفری ساطوری شده دیواره های کیک رو بپوشو نید و با خیار یا چیزهای دیگه تزیین کنید و ازش لذت ببرید....نوش جان @mivhe71
سوسیس یا ژامبون 250 گرم  قارچ 250 گرم کره2 قاشق غذاخوری  سیر 2 حبه ذرت دو ق غ فلفل دلمه ای دو ق غ پنیر گودا یا پنیر پیتزای رنده شده به میزان‌لازم جعفری مقداری سوسیس ها رو خرد یا رنده کنید و سرخ کنید ساقه های قارچو از کلاه آن جدا و خرد کنید. ماهیتابه را روی حرارت متوسط قرار بدیدو کره اضافه کنید بعد سوسیس های سرخ شده ، ساقه های قارچ خرد شده ، ذرت و فلفل دلمه و سیر اضافه کنید تفت دهید تا تمام مواد نرم و یکدست شوند ، مواد را از روی حرارت بردارید و جعفری خرد شده و نصف پنیر رنده شده را اضافه و مخلوط کنید سینی فرو چرب کنید و قارچ ها راته سینی بچینید بعد داخل هر قارچ مقداری از موادی که آماده کرده اید بریزید و باقی مانده پنیرو روی قارچ ها بریزید سینیو داخل فری که از قبل با دمای 200 درجه سانتیگراد روشن کرده اید و گرم شده به مدت 10 – 15 دقیقه قرار بدید تا قارچ ها کباب بشه و بهمراه @mivhe71