eitaa logo
میوه و سفرآرایی مرضیه بانو
5.9هزار دنبال‌کننده
18.8هزار عکس
7.6هزار ویدیو
1 فایل
با دستورهای این کانال تزیینات زیبا برای سفره های خودتون خلق کنید کپی مطالب کانال ممنوع میباشد کانال آشپزی مرضیه بانو @shirini71 کانال آیت الله مجتهدی @mojtahedie71
مشاهده در ایتا
دانلود
میوه و سفرآرایی مرضیه بانو
مواد لازم: سیب زمینی متوسط 7 عدد روغن مایع 3 قاشق غذاخوری پیاز 1 عدد (اندازه متوسط ​​، خرد شده) گوشت چرخ شده 300 گرم فلفل دلمه‌ای قرمز 1 عدد (ریز خرد شده) فلفل دلمه‌ای سبز 2 عدد (ریز خرد شده) سیر رنده شده 2 حبه گوجه فرنگی 2 عدد (پوست کنده ، خرد شده) نمک 2 قاشق چایخوری برای سس گوجه فرنگی: آب 2 لیوان گوجه‌فرنگی 2 قاشق غذاخوری نمک 1 قاشق چایخوری طرز تهیه: داخل سیب زمینی‌ها را با کمک قاشق دسر یا بستنی خالی کنید و در روغن داغ سرخ کنید. در یک تابه روغن ریخته و پیاز را سرخ کنید، گوشت چرخ کرده را اضافه کرده و تفت داده فلفل دلمه ای قرمز، فلفل سبز ، سیر رنده شده ، گوجه فرنگی خرد شده و نمک را اضافه کرده و تفت بدید از روی حرارت بردارید. مخلوط گوشت چرخ کرده را درون سیب زمینی ها ریخته و پر کنید. دلمه‌ها را درون قالب فر یا ظرف نشکن گذاشته روی آن سس آماده شده را بریزید. در فر از قبل گرم شده با دمای 195 به مدت 35 دقیقه بذارید بپزه. @mivhe71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
دیزاین صبحانه
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
میوه و سفرآرایی مرضیه بانو
مواد لازم: یک ایتکان روغن مایع یک استکان شیر یک استکان آب سه قاشق غذاخوری شکر یک قاشق چایخوری خمیرمایه خشک فوری 3_3/5 لیوان آرد برای وسط خمیر: یک لیوان ارده نصف لیوان شکر برای رومال: یک عدد زرده‌ی تخم‌مرغ یک قاشق روغن مایع گردوی خرد شده طرز تهیه: خمیر مایه شکر و شیر و آب ولرم را مخلوط می‌کنیم و هم می‌زنیم تا شکر و خمیرمایه حل شود. روغن مایه را هم مخلوط می‌کنیم آرد را کم‌کم اضافه می‌کنیم و خوب ورز می‌دهیم تا خمیر نرمی‌ که به دست نمی‌چسبد تهیه شود. خمیر را به چهار قسمت تقسیم می‌کنیم و روی چانه‌ها را پوشانده و یک ساعت استراحت می‌دهیم. شکر را با ارده مخلوط می‌کنیم. هر چانه را روی سطح آرد پاشی شده با وردنه تا جایی که بتوانیم نازک باز می‌کنیم از مخلوط ارده و شکر روی خمیر چند قاشق ریخته و با فاصله از کناره‌ها روی خمیر پخش می‌کنیم. از یک طرف خمیر را رول می‌کنیم و به شکل حلزونی پیچیده و در سینی فری که کاغذ روغنی انداخته‌ایم قرار می‌دهیم. روی خمیرها را با مخلوط زرده و روغن مایع رومال زده و گردو یا کنجد می‌پاشیم. یک ربع داخل سینی استراحت داده و در فری که روی 200 درجه گرم شده با حرارت از بالا و پایین تا طلایی شدن روی نان‌ها می‌پزیم. 🍔 @mivhe71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
میوه و سفرآرایی مرضیه بانو
ابتدا1ليوان شکر 3تخم مرغ وکمی وانیل رو باهمزن میزنیم تا سفید و کشدار بشه 1.4ليوان روغن مایع رو اضافه میکنیم وباهمزن کمی میزنیم بعد ١ ليوان مخلوط ماست و شیررو کمی میریزیم با همزن میزنیم بعد کمی ارد میریزیم و بالیسک مخلوط میکنیم تو سه مرحله 2نیم ليوان ارد و شیر و ماست رو اضافه میکنیم به ترتیب و با لیسک مخلوط میکنیم ودراخر۳۰ثانیه با دور کندهمزن میزنیم تا مواد خوب مخلوط بشن بعد سیب ها رو میشوریم خشک میکنیم وسطش خالی میکنیم و با پوست قاچ قاچ میکنیم و با دارچین مخلوط میکنیم داخل قالب پای کپسول میزاریم کمی از مواد کیک میریزیم دوقاچ سیب میزاریم وروش کمی از مواد میریزیم و تو فراز قبل داغ شده به مدت حدودا۳۰تا۴۰دقیقه میزاریم دراخر هم گریل روشن میکنیم تاروشون طلایی بشه @mivhe71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا