#مرصع_پلو
فيله مرغ رو حلزوني پيچيدم با نمك،فلفل،پودر سیر ادویه جوجه و پاپریکا و زعفران طعم دار كردم و تفت ميدم تا كاملا فيله ها مغزپخت بشن.
کشمش و زرشک خيس شده و خلال پوست پرتقال(اختیاری)هر كدام رو جداگانه با كمي كره تفت ميديم.به زرشک یک قاشق شکر زدم که براق بشه
خلال پسته و بادام رو هم با كمي گلاب خيس ميكنيم و با كره و پودر هل تفت ميدیم
هويج رشته اي رو هم با كره و زعفران تفت ميديم و نصف فنجون آب اضافه ميكنيم تا يربع كه كامل بپزه و آبش كشيده بشه و نرم بشه.
همه اين مواد رو به هر شكلي كه دوست دارين لابلای برنج بریزین و دم بذارین یا در آخر روي برنج دم کشیده شده ميريزيم و تزيين ميكنيم.
@mivhe71
#کوکو_سبزی_طرحدار
اول مایه کوکو سیب زمینی رو حاضر کردم. دوتا سیب زمینی پخته رو با یه تخم مرغ و نمک و ادویه کامل میکس کردم که راحت با قیف بتونم باهاش طرح بکشم.
اگه شل بود و روان کمی آرد نخود چی بزنید. کف تابه رژیمی رو با برس چرب کردم (اگه روغن زیاد بریزید طرح شناور میشه ) ومواد کوکو رو داخل قیف یکبار مصرف ریختم و طرحمو کشیدم بعد پنج دقیقه روی حرارت متوسط گذاشتم تا خودشو گرفت و طرحم فیکس شد .حالا که طرحم خودشو گرفت میتونیم دوباره روغن به اندازه کافی بریزیم بعد مایه کوکو سبزی رو کم کم با قاشق روش ریختم و درشو بستم تا باحرارت ملایم یک طرفش سرخ شد تابه رو چرخوندم تا طرف دیگه اش هم سرخ شد.
شما میتونید طرح دلخواه و ساده مث راه راه کف تابه بکشید.
maman.sepehr
╭┄✵🍳🥘🍲🥣🥮✵┄╮
@mivhe71
#کوکو_سبزی_قالبی
#فینگرفود
#مجلسی
#تجربه_آشپزی
شما همه ی کوکو ها رو میتونید قالبی و توی فر درست کنید فقط کافیه بسته به اندازه موادتون چند قاشق روغن به مواد کوکو اضافه کنید بعد کوکو رو تو قالبه ترجیحا سیلیکونی با چدن که کمی چربش کردین بریزید و بزارید توی فر از قبل گرم شده با حرارت 180 درجه سانتیگراد حدود نیم ساعت تا چهل و پنج دقیقه زمان میبره که کوکو پخته و برشته بشه.که این زمان هم بسته به سایز قالب و نوع کوکو متفاوته که با یکبار درست کردن دستتون میاد.
raana_1997
@mivhe71
میوه و سفرآرایی مرضیه بانو
#رولت_خامه_ای
برای فر قبلا گازی داشتم روی ٢٣٠ میزاشتم ٨ دقیقه با حرارت پایین ٢الی ٣دقیقه گریل بالا تا روش کاملا بپزه و چسبناک نباشه
برای فر برقی دمای ٢٠٠ حرارت بالا و پایین ٨ دقیقه پختم
این از دستور 👇
رولت خیلی راحته فقط کافیه زمانی که تو فر گذاشتید مراقب باشید نونتون خشک نشه
همون طورکه همیشه میگم رولت نیازی به پف کردن نداره چون کیک نیست پس نگران همزدنش نباشید من خودم همه ی مراحلم با همزن هست
رولت با دمای بالا و زمان کم باید پخت بشه
دمای ۲۳۰ سینی سی در چهل، هشت دقیقه پایین دو دقیقه گریل بالا بازم چککنید فقط نباید نونتون خشک بشه
تخم مرغ چهار عدد
آرد یک پیمانه
شکر یک دوم پیمانه
بکینگ پودر یک ق م
وانیل یک چهارم ق چ
آبجوش سه ق سوپ خوری
اول زرده و سفیده رو جدا کنید،سفیده رو با دو ق شکر بزنید تا فرم بگیره
زرده+وانیل+مابقی شکر رو یک دقیقه بزنید و حین زدن آبجوش رو اضافه کنید و بزنید تا کشدار بشه بعد آرد و بیکینگ پودر رو روش الک کنید و همبزنید( همزن برقی یا دستی فرقی ندارد فقط در حد مخلوط شدن) و بعد سفیده رو اضافه کنید تا مخلوط بشه
در آخر یه پیاله کوچیک از مواد رو برداشته و مابقی رو به دو قسمت کنید به یکی رنگ خوراکی قرمز و یکی سبز و به اون کمتره سبز+یه نقطه مشکلی بزنید تا پررنگبشه
کف سینی کاغذ روغنی بزارید یکم بالاتر از لبه هاو چرب کنید
مثل تصویر مواد رو روی سینی بریزید و با ق صاف کنید و دقیقا هر دو رنگ نصف سینی رو بگیره
دراخرسبز پررنگ رو بریزید توی قیف و روی مواد سبز رنگ خط بندازید و
بزارید توی فر بالا مابقی رو توضیح دادم👆
وقتی پخت رولت رو دربیارید روی یه پارچه تمیز پشت رو کنید و کاغذ رو جدا کنید و با همون پارچه از قسمت قرمز رنگ رول کنید و اجازه بدید خودش خنک شه بعد خامه رو فرم بدید (کامل توضیحات با فیلم توی پیج هست لطفاً بینید) و روی نون صاف کنید و دوباره رول کنید
تمام 😍
از هررنگخوراکی میتونید استفاده کنید من مارک خط زرد زدم
@mivhe71
🍬#ژله آبنباتی🍬
🍭مواد لازم:
ژله با رنگ و طعم دلخواه ۱ بسته
آب جوش ۱ لیوان
آب سرد یک چهارم لیوان
نی پلاستیکی به مقدار لازم
🍭طرز تهیه:
مرحله ۱ – ژله را با یک لیوان جوش مخلوط کنید و خوب هم بزنید تا حل شود.
مرحله ۲ – آب سرد را به ژله افزوده و هم بزنید سپس در قالب استوانه ای یا لیوان ریخته و یا در ظرفی با عمق ۲ سانت ریخته و در یخچال قرار دهید تا بسته شود.
مرحله ۳ – ژله را از قالب یا لیوان برگردانده و با چاقوی تیزی که در آب گرم زده اید به ۳ تا ۴ قسمت برش بزنید و اگر در ظرف مسطح ریخته اید آن را به شکل دایره قالب بزنید.
مرحله ۴ – نی پلاستیکی را داخل ژله کرده و ژله آب نباتی آماده شده را در ظرف مورد نظر چیده و تا زمان سرو در یخچال نگهداری كنيد
🍭نکـــــــات
از ژله با طعم و رنگ های مختلف می توانید استفاده کنید.
مقدار ژله آب نباتی بسته به قالب و تعداد ژله استفاده شده دارد.
@mivhe71