eitaa logo
میوه و سفرآرایی مرضیه بانو
5.9هزار دنبال‌کننده
18.8هزار عکس
7.6هزار ویدیو
1 فایل
با دستورهای این کانال تزیینات زیبا برای سفره های خودتون خلق کنید کپی مطالب کانال ممنوع میباشد کانال آشپزی مرضیه بانو @shirini71 کانال آیت الله مجتهدی @mojtahedie71
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
🥒🥬🥦🍅🌽🥕 مواد لازم: ۴۰۰ گرم ذرت پخته ۴۰۰ گرم لوبیا قرمز پخته دو فنجان گوجه‌‌فرنگی، خردشده یک عدد پیاز، خردشده نصف فنجان گشنیز خردشده یک‌سوم فنجان پیازچه، خردشده یک عدد فلفل، خردشده ( تند یا شیرین به دلخواه) برای سس: یک‌چهارم پیمانه روغن زیتون ۲ حبه سیر له‌شده یک‌چهارم پیمانه آب لیموترش نصف قاشق چایخوری شکر قهوه‌‌ای نمک و فلفل به میزان لازم طرز تهیه: در یک کاسه‌ی بزرگ، مواد سالاد را مخلوط کنید. در یک کاسه کوچک‌تر مواد سس را با هم ترکیب کنید و به مقدار دلخواه روی سالاد ریخته و نوش جان کنید. می‌توان سالاد را کمی در یخچال قرار داد تا طعم مواد بیشتر با هم ترکیب شود. ashpazi_khebreha ╭┄✵🥬🥒🥕🍀✵┄╮ @mivhe71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
چنتا سیب زمینی رو درشت برش میزنیم با کمی نمک و اب میذاریم نیم پز بشه.سیب زمینی رو آبکش میکنیم بعد اینکه آبش رف میریزیم توی ی ظرف مناسب بهش نمک فلفل اویشن پودر سیر کمی زردچوبه و شوید و روغن زیتون میزنیم و خوب مخلوط میکنیم و میذاریم تو فر با دمای ۱۸۰ برای ۲۰دیقه.بعد ک از فر دراوردیم روش ژامبون و قارچ خرد شده میریزیم پنیر پیتزا و در اخر کمی فلفل و اویشن و ذرت میریزیم.دوباره میذاریم تو فر با دمای ۱۸۰ برای یک ربع تا پنیر اب بشه و روش طلایی بشه @shirini71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
دیزاین صبحانه
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
‌ ‌مواد لازم: ۱ لیوان آب ولرم ۱ لیوان شیر ولرم ۱ لیوان روغن مایع ۲ ق غ شکر ۱ پاکت خمیر مایه فوری ۱ ق م نمک ۲ عدد سفیده تخم مرغ (زرده ها برای روش) ۶ لیوان آرد ‌ برای مواد داخلش: ۷ عدد سیب زمینی متوسط ۱۰۰_۱۵۰ گرم پنیر چدار رنده شده نمک ادویه به دلخواه زرده تخم مرغ کنجد سیاهدانه ‌ طرز تهیه: با مواد لازم یه خمیر نرم درست می‌کنیم و می‌ذاریم عمل بیاد. تا خمیر عمل میاد سیب زمینی ها رو آب پز کرده و پوست می‌کنیم و تا گرمه خوب له می کنیم بعد روش پنیر چدار رنده شده و نمک اضافه کرده و پوره سیب زمینی رو آماده می‌کنیم. از خمیر عمل اومده ۱۲ تا چونه درست می‌کنیم و به اندازه نعلبکی باز کرده وسطش پوره سیب زمینی گرد شده می ذاریم. بعد گوشه های خمیر رو یکی کرده و گرد می‌کنیم سپس دوباره به اندازه نعلبکی بازش می‌کنیم و بهش شکل پیده می‌دیم و روش زرده تخم مرغ می‌مالیم. کنجد و سیاهدانه می‌پاشیم سپس توی فر از قبل گرم شده با دمای ۱۸۰ درجه می‌پزیم. @mivhe71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
ای 🍖 مواد لازم : گوشت چرخکرده نیم کیلوگرم پیاز بزرگ یک عدد رنده شده و آب گرفته شده سیر 2 حبه جعفری و نعناع خرد شده 5 قاشق غذاخوری نمک، فلفل، زردچوبه و پاپریکا و ادویه دلخواه به میزان دلخواه . مواد سس: گوجه 4 عدد سرکه نصف فنجان پیاز رنده شده یک عدد سیر 3 حبه نمک و فلفل به میزان دلخواه طرزتهیه: ● همه مواد کباب رو خوب باهم مخلوط کنید و ورز بدید و بذارید توی یخچال برای یک ساعت بمونه (من از ترکیب گوشت گوسفند و گوساله استفاده کردم). برای درست کردن سس هم مقداری روغن رو‌ داغ میکنیم و پیاز و سیر رو بهش اضافه میکنیم، کمی که طلایی شدن بهش گوجه پوره شده رو اضافه میکنیم و کمی که سرخ شد سرکه، نمک و فلفل میریزیم و میذاریم جا بیوفته. ● بعد از یک ساعت که گوشت رو از یخچال درآوردیم به اندازه های کوچیک برمیداریم و به سیخ چوبی میکشیم. و توی تابه میذاریم تا پخته بشن. 😉 @mivhe71