#سالاد_ذرت_ولوبیا🥒🥬🥦🍅🌽🥕
مواد لازم:
۴۰۰ گرم ذرت پخته
۴۰۰ گرم لوبیا قرمز پخته
دو فنجان گوجهفرنگی، خردشده
یک عدد پیاز، خردشده
نصف فنجان گشنیز خردشده
یکسوم فنجان پیازچه، خردشده
یک عدد فلفل، خردشده ( تند یا شیرین به دلخواه)
برای سس:
یکچهارم پیمانه روغن زیتون
۲ حبه سیر لهشده
یکچهارم پیمانه آب لیموترش
نصف قاشق چایخوری شکر قهوهای
نمک و فلفل به میزان لازم
طرز تهیه:
در یک کاسهی بزرگ، مواد سالاد را مخلوط کنید. در یک کاسه کوچکتر مواد سس را با هم ترکیب کنید و به مقدار دلخواه روی سالاد ریخته و نوش جان کنید. میتوان سالاد را کمی در یخچال قرار داد تا طعم مواد بیشتر با هم ترکیب شود.
ashpazi_khebreha
╭┄✵🥬🥒🥕🍀✵┄╮
@mivhe71
#سیب_زمینی_وپنیر
#فست_فود
#غذای_فوری
چنتا سیب زمینی رو درشت برش میزنیم با کمی نمک و اب میذاریم نیم پز بشه.سیب زمینی رو آبکش میکنیم بعد اینکه آبش رف میریزیم توی ی ظرف مناسب بهش نمک فلفل اویشن پودر سیر کمی زردچوبه و شوید و روغن زیتون میزنیم و خوب مخلوط میکنیم و میذاریم تو فر با دمای ۱۸۰ برای ۲۰دیقه.بعد ک از فر دراوردیم روش ژامبون و قارچ خرد شده میریزیم پنیر پیتزا و در اخر کمی فلفل و اویشن و ذرت میریزیم.دوباره میذاریم تو فر با دمای ۱۸۰ برای یک ربع تا پنیر اب بشه و روش طلایی بشه
@shirini71
#مینی_پیده_سیب_زمینی
مواد لازم:
۱ لیوان آب ولرم
۱ لیوان شیر ولرم
۱ لیوان روغن مایع
۲ ق غ شکر
۱ پاکت خمیر مایه فوری
۱ ق م نمک
۲ عدد سفیده تخم مرغ (زرده ها برای روش)
۶ لیوان آرد
برای مواد داخلش:
۷ عدد سیب زمینی متوسط
۱۰۰_۱۵۰ گرم پنیر چدار رنده شده
نمک
ادویه به دلخواه
زرده تخم مرغ
کنجد
سیاهدانه
طرز تهیه:
با مواد لازم یه خمیر نرم درست میکنیم و میذاریم عمل بیاد. تا خمیر عمل میاد سیب زمینی ها رو آب پز کرده و پوست میکنیم و تا گرمه خوب له می کنیم بعد روش پنیر چدار رنده شده و نمک اضافه کرده و پوره سیب زمینی رو آماده میکنیم.
از خمیر عمل اومده ۱۲ تا چونه درست میکنیم و به اندازه نعلبکی باز کرده وسطش پوره سیب زمینی گرد شده می ذاریم. بعد گوشه های خمیر رو یکی کرده و گرد میکنیم سپس دوباره به اندازه نعلبکی بازش میکنیم و بهش شکل پیده میدیم و روش زرده تخم مرغ میمالیم. کنجد و سیاهدانه میپاشیم سپس توی فر از قبل گرم شده با دمای ۱۸۰ درجه میپزیم.
@mivhe71
#کباب_ترکیه ای 🍖
مواد لازم :
گوشت چرخکرده نیم کیلوگرم
پیاز بزرگ یک عدد رنده شده و آب گرفته شده
سیر 2 حبه
جعفری و نعناع خرد شده 5 قاشق غذاخوری
نمک، فلفل، زردچوبه و پاپریکا و ادویه دلخواه به میزان دلخواه
.
مواد سس:
گوجه 4 عدد
سرکه نصف فنجان
پیاز رنده شده یک عدد
سیر 3 حبه
نمک و فلفل به میزان دلخواه
طرزتهیه:
● همه مواد کباب رو خوب باهم مخلوط کنید و ورز بدید و بذارید توی یخچال برای یک ساعت بمونه (من از ترکیب گوشت گوسفند و گوساله استفاده کردم).
برای درست کردن سس هم مقداری روغن رو داغ میکنیم و پیاز و سیر رو بهش اضافه میکنیم، کمی که طلایی شدن بهش گوجه پوره شده رو اضافه میکنیم و کمی که سرخ شد سرکه، نمک و فلفل میریزیم و میذاریم جا بیوفته.
● بعد از یک ساعت که گوشت رو از یخچال درآوردیم به اندازه های کوچیک برمیداریم و به سیخ چوبی میکشیم. و توی تابه میذاریم تا پخته بشن. 😉
@mivhe71