هدایت شده از آشپزی و شیرینی مرضیه بانو
شله زرد😋😋😋
.
برنج يك كيلو
شكر دو تا دونيم كيلو
گلاب يك پيمانه
زعفران يك و نيم مثقال
خلال پسته و بادام صد و پنجاه گرم
كره يا روغن، پنجاه گرم
دارچين به مقدار لازم براى تزيين
ابتدا برنج را كه ترجيحا نيم دانه ى ايرانى باشد خيس كنيد. سپس درون قابلمه ى بزرگى شش برابر برنج اب بريزيد و بگذاريد روى حرارت زياد تا بجوش بيايد وقتى دانه هاى برنج نرم و اصطلاحا باز شد شكر را اضافه كنيد كمى كه برنج و شكر جوشيد زعفران ساييده دم شده را اضافه كنيد و خوب هم بزنيد
بعد از افزودن شكر روغن يا كره را اضافه كنيد
وقتى خوب مخلوط شد گلاب و خلال هاى بادام را اضافه كنيد و يك ربع بعد حرارت را بسيار كم كنيد اصطلاحا يك ربع هم با اين حرارت كم دم كنيد. حرارت را كه خاموش كرديد و كمى خنك شد در ظرف بريزيد و روى آن را با خلال پسته و دارچين تزيين كنيد.
@shirini71
#فالوده_سیب
#پالوده_سیب
#نوشیدنی_سرد
#مقوی
#کرونا
۱ ک سیب قرمز شمرونی یا سیب قندک با سیب گلاب
۲ ل عرق بیدمشک یا نصف ل گلاب
۵ ق غ عسل یا شکر
زعفران
کمی پر گل محمدی
طرز تهیه:
ابتدا سیب ها را رنده کنین.
و بقیه موارد را اضافه کنین .
عرقیات باید نصف سیبها رو بگیره.
چند ساعت استراحت بدین .
سیبها آب بندازه
سپس حسابی خنککنیین😍
نوووش جان😍🙏🏻
@shirini71
هدایت شده از آیت الله مجتهدی ( تهرانی) ره
🌙 توصیههای حضرت آیتالله خامنهای برای شبهای قدر
@mojtahedie71